Kullanıcı mesaj:Ersinozkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfalara ansiklopedik olmayan içerik eklemeyiniz. --Arinna'l Water Nymphs 18:06, 27 Haziran 2007 (UTC)

Cansu Demirci maddesine ısrarla eklediğiniz bağlantılar geçersizdir ve görüntülenmeyecektir. Maddede resim görüntülenmesini istiyorsanız Vikipedi üzerinde bulunan ilgilii resim dosyalarını maddeye ekleyebilirsiniz. Cansu Demirci'ye ait resim mevcut değilse, kaynak belirterek ve lisanslandırarak kendiniz resim yükleyebilirsiniz. Geri alınan değişiklikleri ısrarla yeniden eklemeyiniz. --Arinna'l Water Nymphs 18:14, 27 Haziran 2007 (UTC)

Yüklediğiniz resimler telifli oldukları için silinmiştir.Lütfen başka sitelerden resim eklerken telifli olup olmadıklarına dikkat ediniz.Telifli olan resimler silinir.Ayrıca kendinize ait olmayan resimleri kişisel etiketlerden herhangi biriyle işaretlemeyiniz.--Machiavelli' msj 20:24, 27 Haziran 2007 (UTC)

Lütfen kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği çıkarmayınız. Herhangi bir sayfayı boşaltmak vandalizm olarak ele alınabilir. Eski mesajlarınızı arşivlemeyi düşünebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına göz atabilirsiniz. --Machiavelli' msj 20:50, 27 Haziran 2007 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 14:38, 28 Haziran 2007 (UTC)