Kullanıcı mesaj:Erkangench

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
II. Niveles (mesaj) 12:43, 31 Temmuz 2016 (UTC)


Kayda değer olmayan madde[kaynağı değiştir]

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı maddesi neden kayda değer değildir acaba söyler misiniz? Bir de tartışma sayfasında sorduğum sorulara lütfen cevap verir misiniz. Ben girişi bir taslak olarak geliştirilmek üzere yaptım. Eğer gerçekten samimi olarak bu içeriğin yetersiz olduğunu söylüyor iseniz yapmam gerekeni yazın yerine getireceğim. Eğer silme isteğiniz ideolojik ise tartışma sayfasında yazdıklarımı lütfen dikkate alınız.

Erkangench (mesaj) 13:18, 31 Temmuz 2016 (UTC) Erkangench

VP:ÖRGÜT birincil kriter diyor ki: "Bir şirket, grup, örgüt vb. eğer ikincil kaynaklar tarafından konu edilmişse kayda değerdir." Ne maddede ne de benim araştırdığım kadarıyla internette kaynak mevcut. Kaynaklar vakfın kurucusu ile ilgili, vakfın kendisi ile değil. İdeolojiler bir kıstas olarak yer almıyor görüldüğü üzere. --coolland 13:42, 31 Temmuz 2016 (UTC)

O halde vakfa ait olmayan farklı kaynaklardan topladığım bilgiler ile maddeyi desteklersem kayda değer olacağını söylüyorsunuz doğru mu? Eğer öyle ise bu tür kaynaklar bulduğumda maddeyi tekrar düzenleyeceğim. Sizden bu durumda maddenin yayınlanacağı sözünü alabilir miyim acaba?

Erkangench (mesaj) 14:07, 31 Temmuz 2016 (UTC)Erkangench {{subst:di-kullanılmayan adil kullanım dosyası-notice|1=Furkan-Vakfi-Logo.png}} evolutionoftheuniverse mesaj 20:00, 4 Ağustos 2016 (UTC) {{subst:di-kullanılmayan adil kullanım dosyası-notice|1=Furkan-Vakfi-Harita.jpg}} evolutionoftheuniverse mesaj 20:00, 4 Ağustos 2016 (UTC)