İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Ennervalencia13

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ToprakM tarafından 1 yıl önce Haziran 2023 başlığına

Mayıs 2023[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Kullanıcı adınızın "Ennervalencia13", Vikipedi'nin kullanıcı adı politikasına uygun olmayabileceğini fark ettim.  Çünkü kullanıcı adınız halen yaşayan tanınmış kişilerin adlarını içermektedir. Kullanıcı adınızın politikamızı ihlal etmediğine inanıyorsanız, lütfen buraya nedenini açıklayan bir not bırakın. Alternatif bir seçenek olarak, Özel:GlobalRenameRequest sayfasındaki formu doldurarak kullanıcı adı değişikliği talep edebilir veya yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Teşekkürler. --Uncitoyenmesaj 13.07, 12 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Telif sorunu ikonu İdil Çağatay sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın. Dezdamona (mesaj) 16.47, 29 Mayıs 2023 (UTC)Yanıtla

Haziran 2023[kaynağı değiştir]

Bu hesabın Vikipedi'de değişiklik yapması süresiz olarak engellendi, zira kullanıcı adınız (Ennervalencia13), yaşayan ünlü bir kişinin adına benzemektedir.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi sizseniz, lütfen bu tür engellerin Vikipedi'de değişiklik yapmanızı vazgeçirmek için değil, sizi taklit etmek isteyen kişilerden korumak için olduğunu unutmayın. Yeni bir kullanıcı adıyla değişiklik yapmayı seçebilirsiniz (aşağıdaki bilgilere bakın), ancak bu kullanıcı adı altında da değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.

Mevcut kullanıcı adınızı kullanmayı seçerseniz, lütfen gerçek adınız ve Vikipedi kullanıcı adınızı belirterek info-tr@wikimedia.org adresine eposta atın. Böylece gönüllü iletişim ekibimizden talimatlar alabilirsiniz. Ancak lütfen talep edilmediği müddetçe herhangi bir belge göndermeyin.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi siz değilseniz, yeni bir kullanıcı adı seçebilirsiniz (aşağıya bakın).

Herhangi bir kullanıcı adı; tanıtım amaçlı, "gerçek dünyadaki" bir grup veya kuruluşla ilgili, yanıltıcı, saldırgan veya rahatsız edici olmamalıdır. Ayrıca, hesap bot hesabı olarak onaylanmadıkça kullanıcı adları "bot" kelimesiyle bitemez.

Kullanıcı adı politikamıza uyan yeni bir hesap adı seçmeniz ve kendi hesabınızı oluşturmanız önerilir. Alternatif olarak mevcut hesabınızın ve katkılarınızın yeniden adlandırılmasını isterseniz, aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz:

  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
İtirazlar: Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{Engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. ‒ToprakM  16.12, 10 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla