Kullanıcı mesaj:Engin Eren Şen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Engin Eren Şen, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim.--Milesbroke (mesaj) 18:56, 24 Eylül 2012 (UTC)

Kullanıcı Sayfası ve İmza[kaynağı değiştir]

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Garbino Merhaba 20:03, 24 Eylül 2012 (UTC)


Ayrıca, tartışma ve mesaj sayfalarında yaptığımız bildirimlerimizin sonuna imza atmak zorundayız. Bununla ilgili olarak da İmza Kullanımı maddesini inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar... --Garbino Merhaba 20:03, 24 Eylül 2012 (UTC)

Bir sorunuz olursa...[kaynağı değiştir]

Bir sorunuz olursa/yardım almak isterseniz ben dahil tüm vikipedistler size yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar. Milesbroke (mesaj) 12:24, 29 Eylül 2012 (UTC)


  • Milesbroke'un da dediği gibi bir sorun ya da problemde yardımcı olmaya hazırız. Yıldızınız için teşekkürler. İyi çalışmalar... --Garbino Merhaba 15:54, 29 Eylül 2012 (UTC)