Kullanıcı mesaj:Emretilev

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

--Emretilev (mesaj) 16:27, 12 Mart 2014 (UTC)ERDOĞAN AYDOĞAN DR. 1953 yılında Mardin Midyat ilçesinde doğdu. İlkokul yıllarından sonra ortaokulda tanışdığı Atletizm sporunu Hacettepe Ünv. Tıp Fakültesinde okurken doruğa çıkardı. Elde ettiği dereceler ile Türkiye'yi Üniversite Olimpiyat Oyunları ve değişik şampiyonalarda temsil etti. Şu an Ortopedi ve Travmotoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Théoden ileti 14:55, 8 Mayıs 2014 (UTC)


Dosya:BUNY8773.JPG[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Dosya:BUNY8773.JPG maddesi hızlı silme kriterlerinden "D8. Herhangi bir sayfada kullanılmayan ansiklopedik açıdan değersiz dosyalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Teşekkürler. Diyapazon(Mesaj) 13:11, 10 Mart 2015 (UTC)

ÇOK DEĞERLİ YÖNETİCİ,

BEN BİR SPOR ADAMIYIM. VE GEÇMİŞTE TÜRK ATLETİZMİNE KATKISI OLMUŞ MİLLİ FORMAYI GİYMİŞ KİŞİYİ BİRE BİR RÖPORTAJIM VE KENDİ İZNİ İLE YAZDIM. KONUYU NEDEN DEĞERSİZ BULDUNUZ. ATLETİZM MİLLİ TAKIMINDA YARIŞMIŞ TÜRKİYEYİ ÜNİVERSİTE OLİMPİYATLARINDA TEMSİL ETMİŞ BİR KİŞİ..

TÜM SAYGIM İLE CEVABINIZI BEKLERİM. SİLİNMEMİZİ İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDAKİ ÖNERİLERİNİZİ ARZ EDERSENİZ SEVİNİRİM

Bu imzasız yazı Emretilev (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, silinmemesi gerektiğini düşündüğünüz sayfa hangisi? Mesaj sayfanızda, 10 Mart 2015 tarihinde, silinmesi için işaretlediğim dosyanın bildirim mesajı var. Onun dışında bir şey yok. Konuyu biraz açabilirseniz, size cevap verebilir veya ilgili kişilere yönlendirebilirim. --Diyapazon, 14:47, 24 Eylül 2015 (UTC)

İlgili sayfa daha önce 2 kere silinmiş, silinme gerekçeleri burada: http://i.hizliresim.com/1rDLOY.png --Diyapazon, 13:14, 18 Ekim 2015 (UTC)

Şuradaki bilgileri düzenleyip, kaynaklar ekleyerek maddeyi yeniden açabilirsiniz --Diyapazon, 13:33, 18 Ekim 2015 (UTC)
Ek: Kayda değer olmadığı için de silinmiş: bkz Maddeyi yeniden oluşturmadan önce kişinin kayda değerlik kriterlerini sağladığından emin olun. --Diyapazon, 13:47, 18 Ekim 2015 (UTC)