Kullanıcı mesaj:Emre Ergenekon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 05:32, 17 Kasım 2015 (UTC)


Sigorta Şirketi Başlığı Sınırlamaları[kaynağı değiştir]

Selamlar dönüşünüz için teşekkürler. 10. defa yayınladığım başlık yeniden silindi maalesef. Diğer sigorta şirketlerinden farklı bir ekleme, subjektif kelimeler kullanmamamıza rağmen. Telif hakkı ve silinmiş içerik maddelerinden dolayı yeniden yayınlanamadı maalesef.

Vikipedi'de yer alan açıklamalar çok genel, yazı ile ilgili spesifik bir dönüş bulunmuyor. Dolayısıyla hangi noktada problem olduğunu açıkcası anlayamıyoruz, çünkü yazıların tamamı resmi kaynaklara dayanıyor.

Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyoruz. Bu imzasız yazı Emre Ergenekon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Emre Ergenekon, yazılı bir metni kopyala yapıştır ile Vikipedi'de kullanamazsınız. Bu telig hakkı ihlaline girer, o metnin telifi yazan kişi yada firmaya aittir. O metni kaynak göstererek kendi cümlelerinizle yazar iseniz telif sorunu ortadan kalkar. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 10:28, 18 Kasım 2015 (UTC)