Kullanıcı mesaj:Dogussm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dogussm (mesaj) 16:06, 19 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba. Logo görünüyor ancak Mskyrider'ın sildiğiniz mesajında belirttiği gibi, logonun Commons'a değil, buraya (Türkçe Vikipediye) adil kullanım dosyası olarak yüklenmesi ve uygun şekilde gerekçelendirilmesi gerekiyor. Kendisinin verdiği bağlantıları incelerseniz konuyla ilgili geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. --Yabancım 16:10, 19 Ocak 2017 (UTC)

Yazılanları dikkate almadan, Commons'a yüklenmemesi gereken dosyayı tekrar maddeye ekleyerek bir yere varılamaz zaten. Dosyanın Commons'tan silinmesi gerekiyor. Buraya yüklerseniz de adil kullanım dosyası olarak, uygun lisans ve gerekçeyle yüklemeniz gerekiyor. Commons özgür lisanslı dosya deposudur, oraya telifli dosya yükleyemezsiniz. (Logoyu siz yüklemişsiniz bu arada. Dosyanın sayfasına bir göz atın isterseniz.) Aynı şeyleri tekrar yazmış oldum. Lütfen verilen bağlantıları inceleyiniz. İncelemenin ardından aklınıza takılanlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. --Yabancım 08:43, 20 Ocak 2017 (UTC)
Merhaba. Lisans ve gerekçelendirmede sorun yok. Ancak dosyanın telif hakkı saklı olduğundan, telif hakkı sahiplerinin haklarını mümkün olduğunca korumak adına dosyanın daha düşük çözünürlüklü bir versiyonunu bulup yükleyebilirseniz daha iyi olur. Şu haliyle başka bir sorun görünmüyor. Düşük çözünürlüklü versiyonu eskisinin üzerine yükleyebilirsiniz. Teşekkürler. --Yabancım 18:23, 23 Ocak 2017 (UTC)