Kullanıcı mesaj:Denis Can Pol

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Ülke çapında 2023 Türkiye genel seçimleri için yapılan anketler maddesinin tartışma sayfasında yaptığınız değişiklikler dikkatimi çektiği için bu mesajı yazıyorum.

Tartışma sayfalarında bir başlık oluşturduktan veya bir başlığa yanıt yazdıktan sonra yazınızın sonuna dört adet ~ işareti ekleyerek yazınızı imzalamanız diğer katkıcılara o öneriyi kimin ne zaman yaptığı konusunda bilgi verecektir. Tartışma sayafalarında mesajınızın sonuna mutlaka imza atınız. Bknz: Vikipedi:İmza kullanımı

Vikipedi:Tartışma sayfası yönergesinden de aşağıdaki alıntıyı yapmayı gerekli buluyorum:

Açıkça bilinmektedir ki Vikipedi'de kendi yazdıklarınızı düzeltebilir ya da silebilirsiniz. Ancak bu durum sizin ilk yazdıklarınıza cevap veren kullanıcıların sonradan yazdığı yazıları anlamsız bir hale getirecek ya da anlamını değiştirecektir. Bu yüzden kendi yazdıklarınızı da değiştirmemeli, silmemelisiniz. Hiç kimse henüz yanıt yazmamış olsa dahi yazdığınızı okumuş olabilir. Bu sebeple, yazmadan önce düşünün! Eğer ifadenizi değiştirmek, düzeltmek isterseniz - işareti ile vazgeçtiğiniz yazınızın üzerini boydan boya çiziniz ve artık bu yazınızın geçmişte kaldığını, artık geçerli olmadığını belirtiniz. Yazının üzerini boydan boya çizmek için üzerini çizmeye başlayacağınız yere <s> ve çizginin biteceği yere </s> işaretlerini koyunuz. Örneğin <s>eski yazdığım yazı</s> ifadesi eski yazdığım yazı olarak görünecektir.

Diğer kurallar için bknz: Vikipedi:Tartışma sayfası Yaldıran (mesaj) 16.19, 19 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla

Tartışma Sayfalarına Yazdıklarınızı Lütfen Silmeyiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dünkü mesajım sanırım gözünüzden kaçtı. O sebeple tekrar yazıyorum. Tartışma sayfalarına yazdıklarınızı lütfen silmeyiniz. Tartışma:Ülke çapında 2023 Türkiye genel seçimleri için yapılan anketler sayfasına yazdıktan sonra sildiğiniz başlıkları geri aldım. Bilginize.

Bkz:Vikipedi:Tartışma sayfası yönergesi. Yaldıran (mesaj) 17.26, 20 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla