Kullanıcı mesaj:Defne16

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhaba Defne! Senden bir ricam var. Jacques-Yves Cousteau maddesini Fransızca'dan tercüme edebilir misin? Katkıların için şimdiden teşekkür ederim.--Ahmetan 14:29, 17 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar. Bayaği uzun bir maddeye benziyor. Simdiden başlarım tercüme etmeye ama bugün yapmam gereken bazı işler var, o yüzden tamamını yarın bitiririm. :) Beklediğimden kısa sürdü. Tercümeyi bitirdim. Yanliz aldığı rütbeleri fransızcadan türkçeye çevirmedim. öylece bıraktım. Belki biri çevirebilir.

  • j'ai vu que tu avais traduit cet article du français et je t'en remercie.

J'aimerais s'il te plait que tu le traduise en entier pour pouvoir un article de qualité sur la wikipédia turque comme il l'est sur la wikipédia francophone actuellement merci d'avance cordialement 84.99.232.31 22:16, 25 Eylül 2007 (UTC)

Bütün Atatürkçüleri Nutuk adlı maddeyi düzenlemeye davet ediyorum. Bookman 21:41, 27 Kasım 2007 (UTC)

Galatasaraylı kullanıcımız; Galatasaray Portalımız daha önce olan yetersiz halinden ziyade, daha güzel bir biçimde geliştirilmiştir. Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı GSH yi {{}} karakterleri içine alarak Galatasaray haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Galatasaray Gündemdeki Proje maddesine katkılarınızı bekliyoruz. Lütfen katkılarınızı esirgemeyin. Saygılarımla --SBM ileti 14 Ocak 2008 19:05 (GMT+2)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.