Kullanıcı mesaj:Chronos~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi:Vikipedi ne değildir sayfasına göz atınız.

Madde-6

Reklam yeri değildir. Ürünlerle veya şirketlerle ilgili maddeler tarafsız bir şekilde bilgi vermek için yazılabilir. Bahsedilen şirketler elbette yazarın dışında da bilinen bir şirket olması gerekir. Yani kişisel ev şirketi gibi minik şirketlerden bahsetmek pek kabul edilmez. Ticari şirketlere olan bağlantılar sadece o madde ile ilgili belirgin bir örnek teşkil ederse veya bilgi içerirse konabilir. Vikipedi herhangi bir sektörün destekçisi değildir.

İyi çalışmalar.

Machiavelli' msj 15:03, 31 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar, Paul Krugman maddesine bazı kategorileri ekledim. Değiştire basarak nasıl eklendiğini görebilirsiniz. Yardım:Kategori sayfasında da bilgi alabilirsiniz. Alt kategorileri bulmak için önce genel kategorilerde arama yapabilirsiniz. Örneğin Kategori:ABD'li ekonomistler kategorisini bulmak için önce arama bölümüne Kategori:Ekonomistler yazıp o sayfaya gitmek ve kategorinin tam adını bularak maddeye ekleyebilirsinz. Son olarak mesaj yazarken veya tartışma sayfasını kullanırken yazı yazdığınız bölümün üstünde mavi kutucuklarda soldan 10. kutucuğa basarsanız imza atmış olursunuz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:03, 17 Aralık 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

--kibelemesaj 12:30, 17 Aralık 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kumul 21:16, 29 Haziran 2010 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:03, 20 Mart 2015 (UTC)

23:56, 22 Nisan 2015 (UTC)