Kullanıcı mesaj:Cc169

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Cc169, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim.

Geç de olsa hoşgeldiniz!--Khutuckmsj 16:30, 20 Aralık 2011 (UTC)

Gördüğüm kadarıyla çok sayıda öğrenci farklı konularda kaliteli maddeler hazırlamaya çalışıyor, muhteşem! Yanız bir hatırlatma, Vikipedi'de kaliteli madde adaylıkları en az 14 gün sürmekte, dolayısıyla dersi alıp kaliteli madde yazma görevi olan arkadaşlar ellerini çabuk tutarlarsa dönem sonunda sorun yaşamazlar. İyi çalışmalar.--Khutuckmsj 18:15, 20 Aralık 2011 (UTC)

İleteceğim mesajınızı onlara. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Yalnız bizim 29 Aralık tarihine kadar kaliteli madde olmamız gerekiyor. Bizim maddemiz olan Kalite Maliyetleri için 1-2 gün süreci kısaltabilir miyiz, çok rica etsek? Bizim için önemli, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Cc169 18:18, 20 Aralık 2011 (UTC)

Bir de, ikinci/üçncü kez kullandığınız referansları <ref name="ref427"></ref> yerine <ref name="ref427"/> olarak yazabilirsiniz.--Khutuckmsj 18:18, 20 Aralık 2011 (UTC)
Maalesef süreç en az 14 günlük bir oylama öngörüyor, oylamanın olumlu sonuçlanacağı da kesin değil. Süreci kısaltmak olası değil, ancak gerek olursa dersin öğretmeni ile memnuniyetle görüşebilirim, hem teşekkürlerimi de iletmiş olurum :) --Khutuckmsj 18:22, 20 Aralık 2011 (UTC)
O zaman artık öğretmenimizle konuşacağız, umarım süre tanır bize. Teşekkür ediyoruz kendisine ileteceğim dediklerinizi:)
Çözüm olarak oylamanın kapanmasını beklemeden oyların gidişatına göre değerlendirme yapabilir. Maalesef Vikipedi'de bu aralar pek fazla aktif kullanıcı yok, okullarda dönem sonu yaklaşıyor; aktif kullanıcının az olması oylamalara katılanların da azalmasına sebep oluyor. Sizden başka kaliteli madde yazmayı planlayan gruplar varsa en kısa zamanda ana metinleri tamamlamalarını, ardından metin düzenleme ve kaynakları düzeltme işine geçmelerini tavsiye ederim. Ayrıca oylamalarda maddeler çok ince ayrıntılara dek incelenir, yazarlardan düzeltmeleri yapmaları istenir. Aklınızda bulunsun, diğer arkadaşlara da bildirin lütfen.--Khutuckmsj 18:38, 20 Aralık 2011 (UTC)
İleteceğim hepsine dediklerinizi, umarım kaliteli madde olmaya hak kazanırız.