Kullanıcı mesaj:C.gülen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 21:34, 25 Ocak 2011 (UTC)


Süleyman Karakaya[kaynağı değiştir]

Merhaba. Daha önce açtığınız, ancak düzensizlik gerekçesiyle silinmiş olan içerik derli toplu hale getirilerek ansiklopediye eklenmiştir. Maddeyi düzenleyebilir, yeni kaynaklarla varsıllaştırabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:21, 26 Ocak 2011 (UTC)

Tbmm 2. Dönem Elazığ Milletvekilleri[kaynağı değiştir]

Böyle bir kaynak ansiklopedi imkanı sağladığınız için teşekkürler.Benim sorum 2010 ağustos ayında sayfalar güncellenmeden önce örneğin kasım 2008 de TBMM meclis milletvekilleri sayfasında Süleyman Bey(Karakaya) Elazığ milletvekilleri arasında yer alyordu.Ancak güncellendikten sonra sayfadan ismi silinmiş.Öncelikle neden silindiğini merak ettim ve bunun bir bilgi kaybı veya eksikliği olduğunu,şuanki milletvekilleri sayfası açısından da eksik bilgi olduğunu belirtmek istedim.Ben Elazığ Kültür Derneği-Ankara kayıtlarından kontrol ettiğim kadarıyla TBMM 2.Dönem milletvekilleri arasında Süleyman Karakaya yer almaktadır(İnternet kanalıyla derneğin sitesi:www.Elazığ.org.tr).Sizin de 2009 ağustos ayından önce sayfalarınızda eski milletvekilimiz Süleyman Karakaya'nın adı yer almaktaydı.Şuanda milletvekilleri sayfanızda yer alan bu eksikliğin giderilmesi için bu durumu belirtmeye özellikle ehemmiyetbuldum.Konuyla ilgili Elazığ ili yerel bilgi kaynaklarından (Kültür dernekleri,Elazığsporlular Derneği vb.)araştırmalar yapılabilir veya TBMM arşivinden yararlanılabilir.Gerekli düzeltmeyi yapacağınıza inanarak Teşekkür ederim. C.gülen

  • Vikipedi maddeleri herkes tarafından değiştirilebildiği için doğru/yanlış bilgiler zamanla eklenip/çıkartılabiliyor. Bahsettiğiniz maddede eksik olan bir bilgi varsa bunu siz çekinmeden ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin. — Pınar (mesaj) 09:50, 27 Ocak 2011 (UTC)