Kullanıcı mesaj:Buğra Ayan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Hoş geldin. İyi çalışmalar dilerim. Merak ettiğin herhangi bir hususta mesaj atabilirsin. --Vitruvian 23:32, 29 Ocak 2013 (UTC)

İyi çalışmalar.[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Kendi çapımda katkı sağlamak istiyorum ama küçük bir yol gösterene ihtiyacım var doğrusu. Teşekkürler.

Mesaj sayfasını bulup hemen bir alt başlık açaraktan mesaj atanı bile az bulunur cinstendir inanın. Bu açıdan rahatlıkla söyleyebilirim ki, hızlı ilerleyeceğin(iz) kesin :) Dediğim üzere herhangi bir durumda ben buralardayım :) İyi çalışmalar şimidilik. --Vitruvian 23:42, 29 Ocak 2013 (UTC)

Teşekkür ederim. Sizede.

Merhaba. İBP'de katılımcılar arasına adımı ekledim fakat çok fazla detay bilmediğimden dolayı tabloya herhangi bir müdehalede bulunmadım. Proje sorumlularının sizin için işlem yapmasını bekleyiniz gibi bir açıklama vardı sayfanın en altında. Acaba yardımcı olabilecek misiniz?

İyi çalışmalar.Bu imzasız yazı Buğra Ayan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, sizin adınızı tabloya ekledim. İsviçre maddesindeki bulunan herhangi bir kırmızı bağı seçerek katkı yapmaya başlayabilirsiniz. İBP'de katıldığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Mukaddimeileti 11:19, 31 Ocak 2013 (UTC)
  • Merhaba. Bir sorum olacak benim. " http://tr.wikipedia.org/wiki/izolasyonizm " İzolasyonizm'i ben oluşturdum. Kırmızılık vardı bu maddede. Puanlama tablosunda herhangi bir değişiklik yok. Ekleme&değiştirme vs. yapıldığında haberleşmek falan gerekiyor mu acaba?
İyi çalışmalar.Bu imzasız yazı Buğra Ayan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bunun için tablodaki katkılar kısmına açtığınız maddeleri yazmanız lazım ki, yaptığınız işlemi göreyim. Maddelerde dil bağlantılarını ve kategorileri eklemeyi unutmayın lütfen. Bir de mesaj sayfalarımızı silmiyoruz. İlerde çok mesaj olursa arşivlersiniz. İyi çalışmalar. Mukaddimeileti 07:28, 1 Şubat 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme konulu işbirliği projesine katılımınız için teşekkür ederim. İsviçre maddesini henüz seçkin madde olabilecek hale getiremedik, ancak büyük bir mesafe aldık. Aynı konulu ikinci bir işbirliği ile hedefe ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum. Bu haftanın işbirliği projesi Nobel Ödülü sahipleri listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme ve seçkin liste yapma. Katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 08:51, 4 Şubat 2013 (UTC)