Kullanıcı mesaj:Bebek0610

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Yardımınıza ihtiyacım var[kaynağı değiştir]

Çok fazla Wikipedi'den anlamasam da elimden geldiğince destek vermeye çalışıyorum. Açmış olduğum Yoo Ah İn sayfasında "kaynağı değiştir" dediğimde "oyuncu bilgi kutusundaki" bilgileri görüyorum fakat "kaydet" veya "önizleme" yaptığımda bilgiler gözükmüyor. Bütün yazmış olduğum bilgilerin yer almasını istiyorum. Bana bu kutunun mantığını biraz açıklaya bilir misiniz? Ne şekilde oluyor. Şimdiden çok teşekkürler sevgili Anyela23:)

[1] burada belirtilen şekilde yapmanız gerekiyor. --Krystal ?

Yeniden merhaba[kaynağı değiştir]

Rahatsız ettiğim için özür dilerim kime yazacağımı bilmediğim için tekrardan sana ulaşmak istedim. 1- Yoo Ah İn sayfasında yazım hatalarım çıkıyor. Mesela Şablon:Persondata gözüküyor. bunu düzeltme şansın var mı? 2. Ben birine mesaj gönderdiğimde tekrar cevaplamak için + işaretine basıyorum ama gördüğüm örnekler kadarıyla alt alta karşılıklı mesaj yazılabiliyor. bunun için kaynağı değişti mi demem gerekir.Bebek0610 (mesaj) 10:52, 2 Mayıs 2016 (UTC)

1-Bir bakıyım olmazsa başka yetkililere söylerim.2-evet bir mesaja cevap vereceksen kaynağı değiştir demen gerekiyor :)----Krystal ? 14:12, 3 Mayıs 2016 (UTC)
Çok teşekkür ederim Krystal. Sanırım biri düzeltmiş gözüküyor. Ben de onun üzerine değişiklikler yaptım. Fırsat buldukça genişletmeye devam edeceğim.Bebek0610 (mesaj) 06:26, 4 Mayıs 2016 (UTC)
Rica ederim :) ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan bana gelebilirsin----Krystal ? 04:22, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Güney Kore portalını'da açmış bulunmaktayım fazla sık giremesem de bir kaç şey yapmaya çalışıyorum sana da yardımlarından ve gönderdiğin yıldızdan dolayı teşekkür ederim----Krystal ? 16:31, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Yardım ve bilgi[kaynağı değiştir]

Yapmış olduğum Yoo Ah İn sayfasındaki değişiklikleri hiç göremiyorum. geçmişi gör dediğimde sizin adınızla birlikte Gerekçe: + nedensiz içerik silinmesi diyor. Ben yaptığım değişikliklerin onaylanmasını beklerken böyle bir durumla niçin karşılaştım. Yapmış olduğum bir eksiklik veya hata varsa bildirebilir misiniz. Çünkü bu konuda daha yolun başında olduğumu düşünüyorum :) teşekkürler. Bu imzasız yazı Bebek0610 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Bebek0610, bu değişiklikte arşivlenmiş kaynak bilgisini silmişsiniz. Nedensiz silinen budur. Yardım istediğiniz konularda istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:58, 19 Ekim 2016 (UTC)
Merhaba. Bunu gözden kaçırmışım. Nasıl yaptığımı bilemedim şimdi. Daha dikkatli olurum. Peki tekrardan bilgiler eklemem gerekir. Bir sorun olmazsa yeniden kontrol edebilir misiniz? Ben Yoo Ah İn'in ingilizce Vikipedisiyle birlikte yürütmeye çalışıyorum hem oraya hem buraya bilgiler ekliyorum. Kaynakça kısmındaki linkleri umarım düzgün yerleştiririm. Yardımınız ve desteğiniz için teşekkürler.:) Kapınızı çok çalabilirim :)Bebek0610