Kullanıcı mesaj:Bbesli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kayda Değerlik Ölçütlerini Sağlamayan Kişi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Prof. Dr. Ersin Erdoğan isimli sayfayı (Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi) gereğince silmişsiniz.

1. Bahsi geçen kişi doktor olduğundan, Akademisyenlerin kayda değerliğinin aşağıda bulunan maddesi gereği kayda değerlik açısından tartışmaya açık değildir.

"Akademisyenlerin çoğu, bir yükseköğretim kurumunda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır veya çalışmıştır. Ayrıca pek çok akademisyen çeşitli kurumlarda (örn: TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Feza Gürsey Enstitüsü) bilimsel araştırmalar yapmaktadır veya geçmişte yapmıştır. Ancak, yukarıdaki tanım gereği, akademisyen, akademik kurumların dışında, endüstri, finans, doktorluk, avukatlık vb. alanlarda çalışıyor olabilir; eğer akademik başarılarıyla tanınıyorsa, asıl işinin akademik bir yönünün olması gerekmez."

2. Dahası kişinin sayısız basılı makalesi, bu makalelere yapılan atıfları, bağımsız kuruluşlar tarafından konuk edildiği TV programları ve TV ve gazete haberleri bulunmaktadır.

Ekte örneklerini gönderiyorum:

Google Citations: https://scholar.google.com.tr/citations?user=12zD2tQAAAAJ&hl=tr&oi=ao

Haber Örnekleri:

http://www.milliyet.com.tr/prof-dr-erdogan-beyin-kanamasi-bir-inme-antalya-yerelhaber-132543/

http://www.haberturk.com/saglik/haber/1056384-bel-fitiginda-mikrocerrahi-yontemi-kas-dokusunu-koruyor

https://www.youtube.com/watch?v=zh95n-xctGE

http://m.milliyet.com.tr/ozel-haber-spinal-stabilizasyon-ameliyatlari-ankara-yerelhaber-1057961/

http://www.haberturk.com/saglik/haber/1328651-cocugunuzda-bu-belirtiler-varsa-beyin-tumoru-olabilir Bbesli (mesaj) 21:31, 2 Mart 2017 (UTC)

http://www.sabah.com.tr/saglik/2015/09/27/epilepsi-nobetine-ameliyatli-care

Silmeden önce, bu tür kaynaklar talep edebilir, düzenleme isteyebilirdiniz. Bu hatanın giderilmesi için lütfen bir yönlendirme yapınız.

Merhaba Sayın , lütfen ilgili sayfayı inceleyeniz. Ayrıca sayfanın şu anki hali ansiklopedik açıdan uygun olmayıp kişisel reklam içermektedir. Ve bu tip sayfalar hızlı silme politikası gereği silinmektedir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 04:28, 3 Mart 2017 (UTC)