Kullanıcı mesaj:Baturix

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Por hakkında yazdıklarımı telif hakkı nedeniyle silmişsiniz. Kaynak belirtmek gerekmiyor mu? Por hakkında bir sürü publication var bunları Türkçeye çevirmek yanlış mı? Baturix (mesaj) 13:54, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba Sayın Baturix, muhtemelen bir yanlışlık yapmışım. Değişikliğimi geri alıp geri düzeltmeleri yaparak değişikliklerinizi yayınladım. Yanlışlık için özür dilerim. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 17:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Por-> hücre çekirdeği poru[kaynağı değiştir]

İlk önce geri eklediğiniz için çok teşekkür ederim. Elimde daha fazla bilgi var. Şu anda bu konu hakkında tezimi yazıyorum. Daha fazla bilgi eklememde sakınca yoktur umarım. Telif hakkı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Por ismi yerine hücre çekirdeği poru dense sizce daha kolay bulunmaz mı Vikipedi de. Baturix (mesaj) 17:58, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba sayın Baturix, Telif konusu daha önce yayınlanmış bir yazıyı kopyala yapıştır yöntemi ile Vikipedi'ye aktarırsanız bu telif hakkı ihlaline sebep olur. Kendi yazdığınız bir yazının telif hakkı size ait olduğu için Vikipedi'de kullanabilirsiniz, ancak eğer bu yazıyı internette yayınladıysanız bunun size ait olduğunu teyit etmek için VP:OTRS sürecini tamamlamanız gerekir. İsim konusunda ise ben bu konunun uzmanı değilim ama ingilizce Wikipedia'da konu Nuclear pore olarak isimlendirilmiş. Ama bunun Türkçede kullanımı Hücre çekirdeği poru ise bu şekilde değişiklik yapılabilir yada tam ingilizceden çeviri yaparsak Nükleer por diyebiliriz. Karar sizin. Birde bir daha bana mesaj yazdığınızda benim mesaj sayfamı kullanın, çünkü ben buraya tesadüfen baktıım için yazdığınız mesajı gördüm. Saygıalrımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:15, 2 Ocak 2018 (UTC)