İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Bageryldrm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Wooze tarafından 1 yıl önce Kehribar (dizi) silinmeye aday gösterildi başlığına

Öncelikle vikipediye vermeye çalıştığınız katkılar için teşekkürler. Son değişikliklerden sizi izliyorum, değişiklik yapıyorsunuz fakat sanırım hoşunuza gitmiyor değiştiriyorsunuz, geri alıyorsunuz. Elbette bu çok güzel bir şey fakat bu kadar yorulmanıza gönlüm el vermedi. Yaptığınız değişiklik bittikten sonra Değişiklikleri gönder yerine hemen yanında olan Önizlemeyi göster derseniz sayfanın kaydedilmemiş ama kaydederseniz nasıl gözükeceğini göreceksiniz. Ona göre eğer düşündüğünüz gibiyse değişikliği kaydedersiniz değilse oynamalara devam edersiniz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Kürşad Avan (mesaj) 12:34, 13 Şubat 2016 (UTC)

Kehribar (dizi) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kehribar (dizi)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kehribar (dizi) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 06.54, 19 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla