Kullanıcı mesaj:Azimkar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

== Hoş geldin! ==bu şekil de olmaz;Hoşgeldin şeklinde yazılır.dikkat ediniz,yanlış yazmayınız ,size yakışmıyor Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Metal Militia ileti 17:07, 20 Mayıs 2007 (UTC)



Vikipedi'de küfür yasaktır, suçtur. Bu kuralı ihlal ettiğiniz için 24 saat engellendiniz. Geri döndüğünüzde katkıda bulunurken üslubunuza azami dikkat gösteriniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:07, 20 Mayıs 2007 (UTC)

,yaptığım şey yanlış değil.konulan konu eksik ve öğretici değildir.ütfen araştırmadan kendi kafanız göre silmeyiniz......

metal milita sana dün bana ulaş dedim am sen hiçbirşey yapmadın.senden yardım istedim ama cevap vermedin.nasıl bu kadar duyarsız oluyorsun.burada madem paylaşım yapıyoruz,bu tür yaklaşımlara yanıt vermen gerekir.......

Kendi mesaj sayfanıza yazdığınız şeyleri görmem imkansıza yakın. Az önce tesadüfen gördüm bu yazdıklarınızı da. Sorun nedir? Benim mesaj sayfama yazabilir misiniz? --Metal Militia ileti 07:10, 20 Haziran 2007 (UTC)

merhaba milita uzun zamandır yazın veremiyordum sizlere bana ulaşabilir misin mümkünse? Bu imzasız yazı Azimkar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:12, 22 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba, neyle ilgiliydi konu ? --Metal Militia ileti 18:40, 22 Kasım 2007 (UTC)