Kullanıcı mesaj:Aysebaskoca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Risk Yönetim Modeli[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Risk yönetim modeli kaydım için alıntı olma olasılığı var gerekçesi ile onay vermemişsiniz ancak içeriği hazırlayıp girdiğim için tek seferde giriş yaptım ve hiçbir kitap veya kaynaktan alıntı değildir. Onaylanması için yönlendirme yapabilirseniz sevinirim... --Aysebaskoca (mesaj) 13:24, 5 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba. Öyle diyorsanız yapacak bir şey yok :) Silme etiketini kaldırdım, ancak madde şu an kaynaksız ve düzenlenmesi gerekmekte. İyi günler.--RapsarEfendim? 14:10, 5 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba, imla ile ilgili düzeltmeleri yaptım ve içeriği ile ilgili küçük düzeltmeleri... Tekrar bakabilirseniz sevinirim... --Aysebaskoca (mesaj) 15:27, 6 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba. "Düzenle" şablonunun amacı imla ve yazım düzenlemelerinden ziyade, maddenin biçem el kitabına uygun hâle getirilmesi gerektiğini belirtmektir. Gereken yerlerde kalın-eğik yazı kullanma, başlık kullanımı, diğer maddelere bağlantı eklenmesi, paragraf düzeni gibi konular, verdiğim sayfada mevcut bunlar. "Kaynaksız" şablonu ise maddede kaynak gereken bilgiler olduğunu ve halihazırda kaynak olmadığını belirtir. Seçkin maddelerimiz iyi kaynaklandırılmıştır mesela, onlara bakabilirsiniz.--RapsarEfendim? 18:03, 6 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba, sanırım biçem el kitabına uygun hale getirebildim, ancak kaynak konusunda şu an ilave edebileceğim birşey yok maalesef. kaynak olmadan onaylanması mümkün değil mi?Bu imzasız yazı Aysebaskoca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu hâliyle onaylanmaması mümkün değil :) Madde kalır, ancak sorunların-eksikliklerin hâlâ düzeltilmesi gerek.--RapsarEfendim? 10:26, 7 Ocak 2016 (UTC)

Yaşasın :) anltınca anlıyorum sanırım :)) onaylandı mı şimdi, biçim değişikliği ikazını görüyorum hala?Bu imzasız yazı Aysebaskoca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Düzenleme ihtiyacı var hâlâ, verilmesi gereken bağlantılar falan var. Şu anda zaten yüzlerce (muhtemelen binlerce) düzenlenmesi için işaretlenen madde var zaten, maddenin silinmesini gerektiren bir etmen değil :)--RapsarEfendim? 10:49, 8 Ocak 2016 (UTC)
Merhaba,düzenleme yaptım tekrar ama,,, mümkün müdür ikazların kaldırılması

Merhaba, düzenleme yaptım ve sanırım değişiklikler onaylandı, ikazları kaldırnmak mümkün müdür?Bu imzasız yazı Aysebaskoca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Rapsar, ikazlar için değişiklikler yeterli miBu imzasız yazı Aysebaskoca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Yeterince düzenli gibi, ilgili şablonu kaldırdım ben de :) İyi günler.--RapsarEfendim? 08:30, 24 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba, kaynakla ilgili olan şablonu da kaldırmamız mümkün mü? Lütfen? Rapsar?

Merhaba, bu veriyi bir ödevim için hazırladım ve 31 ocak'ta teslim etmem gerekli, iakzı kaldırmamız mümkün mü lütfen? --Aysebaskoca (mesaj) 07:55, 29 Ocak 2016 (UTC) ~ Merhaba, kaynakla ilgili olan şablonu da kaldırmamız mümkün mü? Lütfen?--Aysebaskoca (mesaj) 10:04, 28 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba, bu veriyi bir ödevim için hazırladım ve 31 ocak'ta teslim etmem gerekli, iakzı kaldırmamız mümkün mü lütfen? --Aysebaskoca (mesaj) 07:55, 29 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba. Anlıyorum, ancak kaynaksız olduğundan (tek kaynak yeterli değil ne yazık ki) şablonun kaldırılması mümkün değil. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:56, 2 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba yeterli olmuştur umarım?i