Kullanıcı mesaj:AsabiKoala

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Özel görelilik asıl ismi "görecilik" degil mi? Yani başlik olarak onu seçsek? Citrat

-tamamdır. onunla uğraşıyordum zaten asabiKoala

Görecelik, yanlış olmamakla birlikteü GÖRELİLİK daha doğrudur. Relativity, İzafiyet göreli olmak demektir. Göreli olmaktan lik eki edilgen Görelilik kelimesi uygundur. Neticede Göreli olmak ve göreceli olmak arasında küçük bir fark var.

Resim:Referans sistemleri.GIF görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Referans sistemleri.GIF görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:31, 16 Mayıs 2006 (UTC)