Kullanıcı mesaj:Arzey9

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikiproje Afrika Davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Afrika Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Afrika'ya davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca istenen maddeleri ve açılan maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
MediaWiki message delivery (mesaj) 18.49, 5 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Afrika konulu 25 madde açmak konulu Afrika İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 5 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje Afrika İş Birliği Projesi olan Afrika konulu 25 madde açmak konulu projenin bitmesine kalan son 5 gün. Proje bitim tarihi olan 1 Eylül 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. MediaWiki message delivery (mesaj) 10.09, 25 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]