Kullanıcı mesaj:Ahmetmum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.
Eldarion 07:41, 18 Ağustos 2010 (UTC)

SMS Gönderiyorum[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz SMS Gönderiyorum maddesi hızlı silme kriterlerinden "G11. Yoğun reklam içeren sayfalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Diyapazon(Mesaj) 07:10, 26 Ocak 2015 (UTC)

Oluşturduğunuz Toplu sms maddesi hızlı silme kriterlerinden "G11. Yoğun reklam içeren sayfalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Diyapazon(Mesaj) 07:11, 26 Ocak 2015 (UTC)