Kullanıcı mesaj:AYKUT BARIŞ ÇELİK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler eklemeye özen gösteriniz. Aksi durumda katkılarınız silinecektir. İsrarcı davranışlar sonucunda engellenebilirsiniz bilginize. Teşekkürler Levent Abi ileti 08:08, 28 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen ciddi olunuz.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız. Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. --♪♫Berkay0652|ileti 16:20, 21 Aralık 2008 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. M. M. ileti 08:06, 24 Aralık 2008 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Uyarılara rağmen ısrarla ansiklopedik olmayan madde açmanız nedeniyle 24 saat engellendiniz. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 08:15, 24 Aralık 2008 (UTC)

Vikipedi'de "Yoğun geri dönüş" yapmanız nedeniyle geçici bir süre için engellendiniz. Geri döndüğünüzde lütfen tekrarlamayınız. kibelemesaj 15:02, 1 Ocak 2009 (UTC)