İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:AJx

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi reklam koymak için uygun bir site değil. Vikipedi bir Ansiklopedidir - altın rehber değil. katpatuka 14:36, 19 Ağustos 2005 (UTC)

Reklam değil..[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Reklam amaçlı yapılmış bir şey değildir.. wikipedia gibi ücretsiz bir hizmet veriyoruz. Sizin de webmaster olduğunuzu gördüm.. sanıyorum ister istemez karşındaki insanların düşüncesini yanlış anlayabiliyorsun.. Ayrıca bildiğini sanıyorum.. wikipedia içindeki linklere rel="nofollow" tagı eklenir.. anlamını araştırdığında kötü niyetli olmadığımı anlayacağını umuyorum

==[kaynağı değiştir]

Ücretsiz olabilir fakat link sayfa açınca ansiklopedik bilgi bitiyor ve ticari bir şey başlıyor. Bence başka kullanıcılar benim söylediklerim destekliyecek.

==[kaynağı değiştir]

Ticari dediğin? google reklamları ise bunun normal olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak sitelerin bir şekilde masrafları var ve bunları karşılamak için sponsora veya paraya ihtiyaç duyarlar.. Wikipedia bağış topluyor.. Benim böyle bir şansım olamaz.. Küçük sitelere kim neden bağış yapsın ki?

Reklamlar kaldırıldı. Konulan bağlantıların sayfa içeriğine yönelik olması gerekiyor. --Dbl2010mesaj 18:04, 21 Ağustos 2005 (UTC)

Ben yanlış bir karar verdiğini düşünüyorum.. Ama karara da saygım var.. Bunun doğruluğunun tartışılmasını isteme gibi bir hakkım varmı?

Tartisma hakkin var tabii ki, ancak ekledigin linkler reklam ve bu ansiklopedi, reklamsiz, vakif yardimiyla calisiyor. Reklam kabul edilseysi ne hale gelecegini dusunmek zor. Hak verirsin umarim, Citratmesaj 01:15, 25 Ağustos 2005 (UTC)

Açıkçası yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum.[kaynağı değiştir]

Açıkçası yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum. Örnek olarak: http://www.emlaksite.com/emlakilan/antalya/merkez.html Antalya bölgesindeki emlakçı listesi.. Bu listeye emlakçılar kendini ekleyebiliyorlar.. hem de ücretsiz olarak.. Ama ne var.. alt kısmında google reklamları var..

Şu an internette kaliteli hizmet verip de reklam yayınlamadan ayakta duran kaç site var? Bu zihniyetle devam edilirse vikipedi'nin türkçesinin gelişmeyeceğini düşünüyorum. Neyse.. Bu son sözümdü.. Bir daha eklemem. Gönül isterdi ki kayserideki emlakçıları arayan bir kullanıcı vikipedi'de böyle bir liste ile karşılaşabilsin. İyi günler..

Bakis açini anlayabiliyorum ancak her İl'e bu baglantiyi koymak dogru degil. Bu genel bir Wikipedia kurali, sahsi fikir degil. Wikipedia gelir getirmeden bu isi kaliteli yapmaya calisiyor. Eger "Emlakçılık" (veya benzer bir konu) diye bir baslik acarsan (icine bilgi girmen gerek) ve bu sitenin baglantisini da altina eklersen sorun cikacagini sanmam ama iller ve diger basliklara eklemek dogru olmaz. Saygilar, Citratmesaj 14:59, 5 Eylül 2005 (UTC)