Kullanıcı mesaj:ABDULLAH KARAYAZI

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: YG01 tarafından 3 ay önce Uyarı! başlığına

Uyarı![kaynağı değiştir]

Vandalizm amaçlı değişiklik uyarısı!
Merhaba, Vikipedi:Güvenilir kaynaklar sayfasında yaptığınız bir değişiklik vandalizm olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Vandalizmin devamı değişiklik yapma hakkınızın elinizden alınması ile sonuçlanabilir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz.
YG01, bu hesap Abdulla kılıç hesabının engel delme amaçlı kuklasıdır. Benzer değişiklikler gördüğünüzde doğrudan engel talebi oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 17.17, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla
Teşekkür ederim bilgilendirme için, zaten kukla olduğunu görünce fark ettim hatta ben bir kaç kez geride almıştım, ama kim olduğunu hatırlayamadım. İyi çalışmalar @Dr. CoalYG1’mensaje❓ 17.18, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Şubat 2024[kaynağı değiştir]

Dur ikonu
Birden çok hesabı kötüye kullandığınız için değişiklik yapmanız süresiz olarak engellenmiştir. Ayrıca, mesaj sayfanızda değişiklik yapma olanağınız da iptal edildi.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından sizi engelleyen hizmetliye Özel:EpostaGönder sayfasından veya Gönüllü İletişim Ekibine info-tr@wikimedia.org adresinden gerekçeleriniz ile birlikte e-posta atarak engelinize itiraz edin.  Dr. Coalmesaj 17.13, 7 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla