Kullanıcı mesaj:İlyasozgur

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 01:16, 17 Şubat 2007 (UTC)



Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 01:22, 18 Şubat 2007 (UTC)

  • Sayın Yetkili 4 katkımıda silmenizi yanlış yorumlamak zorundayım. Alternatif siteniz olduğunu düşünüyorum.

sebebi: Artvin yusufeli Yaarbaşı köyü ile ilgili içerik ekledim. Bilgiler tamamen bana ait. Kendi sitemide kaynak gösterdim.Yarbaşı Köyü Köyümüzün tanıtımını ilçemizin alt kategorisine eklemiştim. Bunu silmenizi anlamadım.

  • Diğerleride bu şekilde hazırlanmıştır. Ama forumlarda söylenen wikipediada yetkili kullanıcıların kendi sitelerini kayırdıklarını hatta para ile link aldıklarını söylüyolar.

yoksa sizde bu basit konuyu bile silmenizi nasıl izah edeceksiniz. Bu iletyim üst yetkili kullanıcıların dikkatini çekeceğini umarım


Merhaba,

  1. Hangi maddeden bahsediyoruz? Tam adına ihtiyacım var.
  2. Siten özgür lisanslı olmadığı için oradan içerik kopyalaman mümkün değil (Bkz: VP:T)
  3. Forumlardaki arkadaşlara sevgiler, Ferrari'mi bir tur veririm, merak etmesinler.

Vito Genovese 14:17, 18 Şubat 2007 (UTC)

  1. Ferrarin sana kalsın arkadaşım. bize doğru yanıt ver yeter.
  2. Adım İlyas Özgür

Php-Nuke sitenin lisansı cpanelde otomatik veriliyo ne demek lisansız. sen veterinerden belgemi getir diyorsun.

İlyas Özgür


Maddenin adından bahsediyordum "Tam adına ihtiyacım var" derken. Ek olarak belirteyim ki, PHP-Nuke sitelerinin en altındaki lisans yazılımın lisansıdır, içeriğin değil.

Vito Genovese 15:50, 18 Şubat 2007 (UTC)


  1. Maddenin Adı Artvin arkadaşım.

ve ben Artvin ilinin yusufeli ilçesine ait Yarbaşı köyünün tanıtımını kendi sitemden vermişim #Köyün tanıtımının lısansını Muhtardanmı almam lazım sölermisin İlyas Özgür


Anlaşıldı, şu değişiklikten bahsediyoruz.

Daha önce de dediğim gibi, sitenin lisansını Kamu malı, GÖBL veya Creative Commons (sadece by veya by-sa türleri) gibi özgür bir lisansa çevirmen gerekiyor. O zaman sorun kalmayacaktır.

Ayrıca yeni bir madde açılması lazım köy için, il maddesinin içinde olmaz zira köylerin detayları. Lisans sorununu halledersen gerisi kolay zaten.

Vito Genovese 16:07, 18 Şubat 2007 (UTC)


  • Durum Anlaşıldı. Köy die Madde Açayım o zaman inşallah bunuda silmen kardeş.Silmeden önce haber et bir teneke zeytin var köşede gönderem

İlyas Özgür


Sen lisansı düzelttikten sonra silmem için neden yok. Düzeltmezsen ama silmem için neden çok.

Vito Genovese 16:15, 18 Şubat 2007 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabiidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Vito Genovese 17:19, 20 Şubat 2007 (UTC)

Telif hakları Düzeltme[kaynağı değiştir]

Sayın yetkili Telif hakkı dediğiniz bilgi bana ait.kendi sitemden gemlikle alakalı eksik bir içerik ekliyorum sadece gemlik maddesine o kadar. anlamadığım 2 kez değiştirdim ve 1 gün öncede söylediğim bu düzeltmede neden engellendiğim. Bu eklediğim bilgi tamamen umuma ait ve gemlikle alakalı tanıtım yapan bütün broşürlerde olan bilgidir. Bu konuda uyarılmayı haketmediğimi düşünüyorum. Saygılarımla --İlyasozgur 23:56, 20 Şubat 2007 (UTC)