Kullanıcı mesaj:İazak/2014

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Avarlar maddesinden kategori kaldırma gerekçeniz nedir öğrenebilir miyim? değişiklik özetinde de belirtmemişsiniz. Yagmurlukorfez (mesaj) 17:47, 26 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba Yagmurlukorfez, tabii belirteyim hemen. Türkçe Vikipedi'de kategori kuralları İngilizce ve birçok diğer dillerinkinden farklıdır; eğer kategorinin üst maddesine eklenmesi mümkünse oraya eklenir ve alt madde veya maddelerinde tekrarlanmaz. Bu örnekte de, Avarlar maddesinin dahil olması gereken diğer kategoriler gibi Kategori:Tarihteki Türk halkları kategorisinin de Kategori:Avarlar kategori sayfasında toplandığını görebilirsiniz. Yani Avarlar maddesine Kategori:Avarlar kategorisinin eklenmesi yeterlidir. İyi vikipedi çalışmaları dilerim. iazak (mesaj) 17:58, 26 Nisan 2014 (UTC)

Selam İazak. Ön Bulgarlar ve diğer bir süredir bekleyen değişikliklerimi de vaktin varsa kontrol eder misin? Teşekkürler.Yagmurlukorfez (mesaj) 17:33, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Hazreti (Hz.)[kaynağı değiştir]

merhaba Iazak, dini alimlerden Edip Yüksel'den ögrendigime göre, mevkii ismi diye ögrendigimiz sandigimiz hazreti "huzurda, hazir bulunan, burada" manasinda kullanima girmis ve kalmis. bu sebeple sahis Hz. Edip Yüksel biciminde kendinden bahsetmekte. Iyi wikiler. a.nailov 21:19, 7 Ekim 2014 (UTC)