Kullanıcı mesaj:Ümit Yazıcıoğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Daha önce de farklı isimle kullanıcı hesabı açtınız ve burada görüldüğü gibi uyarıldınız. Aynı tutumu tekrarlıyorsunuz. Ben de aynıuyarıya ek olarak farklı bir uyarıyı sayfanıza yerleştiriyorum; belki böyle anlarsınız? Levent Abi ileti 22:02, 17 Haziran 2008 (UTC)

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikası'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız Vikipedi kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları Vikipedi:Babil yoluyla bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Saygılar. --




Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

  • Bütün uyarılara karşın; ısrarla otobiyografinizi eklemek nedeniyle 24 saatliğine engellendiniz. Umarız geri döndüğünüzde Vikipedi'nin ne olduğunu anlayıp, belki kendinizi tanıtmak yerine insanlara yararlı olabilecek katkılarda bulunursunuz. Levent Abi ileti 22:40, 17 Haziran 2008 (UTC)
  • telifli (ve muhtemelen vikipedinin kayda değerlik kriterlerine uygun olmayan) içerik eklemekte ısrar ettiğiniz için engellendiniz. döndüğünüzde, uyarıları dikkate almanızı ve size uyarıda bulunan kullanıcılarla iletişime geçmenizi öneririm. aksi taktirde engellemeleriniz uzayacaktır. --kibelemesaj 11:27, 21 Haziran 2008 (UTC)