Kullanıcı:Simon Bolivar/Anket

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kendime göre sonuç:Sonbaharda başvuracağım.Oylama kapanmıştır.--Simon Bolivar 12:47, 26 Temmuz 2006 (UTC)

Varsayın ben yöneticilik için başvurdum.Ne oy verirsiniz?Ve ne açıklama yaparsınız?--Simon Bolivar 19:01, 20 Temmuz 2006 (UTC)

  • katkılarını tam olarak izleyememem rağmen olduk ça etkin oluşuna karşı diğer kullanıcılarla iletişimini bilmediim için şu an için kararsızımDelamorena 06:28, 21 Temmuz 2006 (UTC)
  • Dostum şimdiye kadar iyi gidiyorsun.Kesinlikle desteklerim ama o zamana biraz var bence.--Che 18:35, 21 Temmuz 2006 (UTC)
  • Açıkçası ben seni yönetici fıtratlı bir insan olarak görmüyorum. Yaşına karşın çok sivri uçlardasın. Ama yorum yapmak için de çook erken. --Jatha 19:42, 21 Temmuz 2006 (UTC)
  • Yorumlara bakılırsa yaşından dolayı Simon Bolivar kullanıcısı pek desteklenmiyor gibi ama doğduğu yılı veya yaşını açıklamayan birçok kullanıcı var, onların da, açıklayanların bizim kadar genç olup olmadığını nereden kesin olarak bilebiliriz ki? O zaman yaşını açıklıyor olması olumsuzdur. Eğer gerçekten bu görevi yerine getirebileceğine inanıyorsa niçin olmasın? Acaba okul zamanı da ilgilenir mi yeterince onu bilemiyorum ama onu aşacağını sanacağınız konularda diğer yöneticiler ilgilenir. Akıl yaşta değil baştadır demişler. Desteklesem mi desteklemsem mi onu da bilemiyorum çünkü hiç bir kullanıcının yaptıklarıyla yakından ilgilenmiyorum ama olursa bir yenilik olur (ama Osmanlı'nın Duraklama Dönemi'nde 7 yaşında tahta çıkan IV. Mehmet gibi de olmasın). Biraz karışık oldu biliyorum. Baharmesaj 12:30, 22 Temmuz 2006 (UTC)
  • Ben yaş meselesini tamamen bir kenara bırakarak, bence kendini (Vikipedi hakkında) dahada yetiştirmen gerekli. Ve diğer kullanıcılara göre önünde daha uzun bir yol var. Bu nedenle beni dinlersen pek acele etme.--Absarileti 06:15, 24 Temmuz 2006 (UTC)
  • 10-15 yasindaki erkek cocuklari dünyayi kesif etme meraklari ile bazen cok büyük bir azim gelistirip bir konu hakkinda herseyi ögrenip ezberliyebilirler ve bu konuda büyüklerin bile agzi acik kalir. Onun yasindaki bazi cocuklar bütün dinazor ya da böcek türlerini ezbere bilirler. Simonda'da böyle bir azim var gibi, ama ne yazikki bu azimi cizgi filimlere yönelik. Simon kardesimizin Southpark ve Simpsons cizgi filimleri disinda baska pek bir konu ile ilgilendigini görmedim. En son yazdigi madde: Hint Mutfağı bize Hint mutfaginin cok baharatli oldugundan baska birsey ögretmiyor, ve bu Vikipedi'nin hedefini henüz anlamadigini gösteriyor. Bende Simpsonslerin her bölümünü en az 4-5 kere izlemisimdir, ama bu kisitli ilgi alani yöneticilik icin yeterli degil. --Erdall 06:52, 24 Temmuz 2006 (UTC)
  • 10-15 yaşındaki çocukları: gençsin, o kadar bilgisayarla uğraşma, diğer bir hayat da var, demem lazım... ;-) --katpatuka 08:12, 24 Temmuz 2006 (UTC)
  • Vikipedi'de etkili olmak için ansiklopedik bilgiye sahip olmak yeterli değil. Vikipedi kurallarını, Vikilerdeki yazı yazma adabını, Vikipedilerdeki diğer kullanıcılarla etkili bir biçimde ilişkiye girmeyi ve tartışmayı iyi bilmek lazım. Bunların yanında sabır, sükunet, soğuk kanlılık, kararlı hareket etmek, cesur olmak, saygılı olmak gibi genel gereklilikler var iyi bir kullanıcı olmak için. Simon kardeşimin yaşının getirdiği heyecandan dolayı olsa gerek bazı konularda eksikleri var. Viki usulü, kuralları ve viki kullanıcıları hakkında daha fazla bilgi edindikten sonra şu anda (Desteklemiyorum) olan oyumu değiştirmeyi düşünebilirim.