Kullanıcı:Setxrm/deneme tahtası

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Argeset Yazılım merkezi İstanbul, Türkiye'de hizmet vermeye başladığı 2002 yılından bu yana onlarca farklı proje geliştirip 20 farklı sektöre yazılım çözüm hizmeti sunan bir Türk Markası olmuştur.

Geliştirdiği CRM (Müşteri ilişkileri yönetimi) ve İş Süreçleri Yönetimi projeleri ile kurumların bilişim ihtiyaçlarına değer katıyor. Yüksek teknolojik kalite ve zamanında çözüm prensibiyle hareket ederek, müşterilerinin verim ve rekabet gücünü arttırmak başlıca amacıdır.

Bu amaç doğrultusunda, proje ve kalite yönetimi konusunda en doğru sistem ve bileşenlerle çalışmaktadır.

Kuruluşundan bu yana müşterilerinin ihtiyaçlarını ve bilişim sektöründe yaşanan hızlı değişim ve gelişmeleri bir bütün olarak görüp, büyük bir ihtiyaç haline gelen yeni nesil yazılımı (SaaS uygulama) SetXRM hayata geçirerek, lider firmaların tüm iş süreçleri yönetiminde stratejik iş ortağı olmayı başardı ve ihtiyaçlara çözümler sunarken, iş ortaklarının bilgi teknolojileri yatırım ve işletme maliyetlerinin azaltılmasında ve maksimum verimin sağlanmasında büyük bir rol oynadı. SetXRM ayrıca ekranları herhangi bir kod çalışmasına ve yazılımcıya ihtiyaç kalmadan ve modül sınırlaması olmadan firmaya özel tasarlanabilen veya Argeset Yazılım'dan alacağı eğitim ile kendi ekranlarını kendisi oluşturabileceği bir Low Code Development Platform ‘dur.

Vizyonu; Müşterilerinin vazgeçilmez iş ortağı, alanında ilk akla gelen marka olmak. Verdiği tüm hizmetlerde, çözüm ortaklarının koşulsuz memnuniyetini sağlamak ve sektöründe lider bir şirket olmaktır.

Misyonu; Müşterilerine, alanında uzman çalışanlarıyla, yenilikçi, rekabetçi, öncü ve çevik hizmetler sunmak.

ARGESET Yazılım Dan. San. Tic. Ltd. Şti.