Kullanıcı:Senior Nora/çalışma

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Senior Nora/çalışma
Dosya:Atomic Heart cover.jpg
GeliştiriciMundfish
Yayımcı
YönetmenRobert Bagratuni
YapımcıOleg Gorodishenin
TasarımcıMaxim Kolesnikov
SanatçıArtem Galeev
Senarist
  • Robert Bagratuni
  • Artem Galeev
  • Harald Horf
  • Alexander Dagan
Besteci
MotorUnreal Engine 4
Platform
TürAksiyon-rol yapma, birinci şahıs nişancı
ModSingle-player

Atomic Heart, Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment ve 4Divinity tarafından yayınlanan bir FPS aksiyon-rol yapma video oyunudur. Oyun, 21 Şubat 2023'te Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.[3]

Oynanış[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya:AtomicHeart-Screenshot.jpg
Ekranda geçici bir silah bulunan arayüzün ekran görüntüsü

Atomic Heart aksiyon-rol yapma öğeleri içeren bir FPS video oyunudur.[4] Oyundaki savaş, doğaçlama silahlarla ateş etmek ve kesmekten oluşur. Mekanik, biyomekanik, biyolojik ve bazıları havada asılı olabilen çok çeşitli düşmanlar yer almaktadır. Silahların robotlardan koparılabilen veya ev aletlerinden alınabilen metal parçalardan bir araya getirilebildiği bir işçilik sistemi vardır. Silahlar ayrıca "kaset" adı verilen bir mekanik aracılığıyla da yükseltilebilir. hızlı zaman etkinlikleri de oyunda yer almaktadır.[5] Oyuncu, düşmanlarını yenmek için telekinezi, dondurma ve elektrik gibi güçler veren özel bir eldiven olan "Polimer Eldiven" giyer. Güçleri hem yakın dövüş hem de menzilli silahlarla birleştirilebilir.

Mühimmat ayrıca kutular kullanılarak çeşitli elemental etkilerle yükseltilebilir. Bu kutular yağmalanabilir ve işlenebilir ve daha sonra oyuncu tarafından hem yakın dövüş hem de menzilli silahlara takılabilir. Eğer kutu tükenirse, oyuncunun envanterinden atılır.

  1. ^ a b c "Atomic Heart Credits 4K". YouTube. GamersPrey. Erişim tarihi: 20 February 2023. 
  2. ^ a b c Hata: {{video oyunu kaynağı}} başlık ve geliştirici parametrelerine bilgi girilmedi
  3. ^ "GamesRadar's most-anticipated games of 2023". GamesRadar+ (İngilizce). 13 February 2023. Erişim tarihi: 13 February 2023. West, Josh (February 13, 2023).
  4. ^ "What do we know about Atomic Heart?". medium.com. 19 March 2019. Erişim tarihi: 20 October 2019. 
  5. ^ Horti, Samuel; Prescott, Shaun (1 November 2022). pcgamer.com/atomic-heart-release-date/ "Everything we know about Atomic Heart" |url= değerini kontrol edin (yardım). PC Gamer.