Kullanıcı:QalasQalas

Vikipedi, özgür ansiklopedi

(Türkçekullanıcı türkçe konuşabilir), (İngilizcekullanıcı i̇ngilizce konuşabilir), (Arapçakullanıcılar arapça konuşabiliyor), ve (Somalicekullanıcı somalçe konuşabilir).

QalasQalas (MesajKatkılarİstatistikler); (B002 Çalışmalarım İpuçları'nı hak ediyorsa, sizden para talep etmek için Papara bağlantısını paylaştım. Ödeme yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız.)

Bir Vikipedi katılımcısı olarak, çevrimiçi topluluğa getirdiğim bilgi ve uzmanlıktan gurur duyuyorum. Araştırma tutkum ve doğruluk ve nesnelliğe olan bağlılığım, dünyanın en büyük çevrimiçi ansiklopedisine anlamlı katkılarda bulunmama yardımcı oldu. Bilginin gücü ve çevremizdeki dünyayı şekillendirmede oynadığı rol beni her zaman büyülemiştir. Vikipedi'deki çalışmalarım sayesinde, bu hayranlığı anlamlı ve üretken bir arayışa kanalize etmenin bir yolunu buldum. Yıllar geçtikçe, Vikipedi topluluğunu ve içeriğini yöneten standartları derinlemesine anladım. Bu standartları korumaya ve bu olağanüstü platformun devam eden gelişimine katkıda bulunmaya kararlıyım. Yeni makaleler oluşturuyor, mevcut makaleleri düzenliyor ya da Vikipedi topluluğunun diğer üyeleriyle etkileşime giriyor olsam da, çalışmalarıma her zaman merak, yaratıcılık ve işbirliği duygusuyla yaklaşıyorum. Katkıda bulunan biri olarak sürekli öğreniyorum ve büyüyorum ve katkılarımın Vikipedi'yi dünyadaki insanlar için daha zengin, daha çeşitli ve daha değerli bir kaynak haline getirmeye yardımcı olduğuna inanıyorum. Wikipedia’ya katkıda bulunmak sadece bir şey değil
kendimi tanıtayım
Bu kullanıcı yazardır.
Bu kullanıcı İslamcıdır.


CFC Bu kullanıcı Chelsea FC taraftarıdır.


Bu kullanıcı Müslüman'dır.


Bu kullanıcı kendini Müslüman hissetmektedir.


/dɪl.biliɱ/ Bu kullanıcı dɪlbiliɱʤidiɾ.
Kuran Bu kullanıcı Kur'an okumayı ve dinlemeyi sever.
Bu kullanıcı, Türkçenin dünya dili, bilim dili olması için çalışır.
QalasQalas
— Vikipedist {{{cinsiyet}}} —
IQ seviyesi134
Aile ve arkadaşlar
Eğitim ve kariyer
Hobiler, favoriler, ve görüşler
İletişim
Hesap
QalasQalas alt sayfaları
Kullanıcı kutuları

QalasQalas (MesajKatkılarİstatistikler)