Kullanıcı:Manco Capac/Sayfa tasarımı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Teşekkür Kaliteli Madde Yazarı Ödülü
Amyotrofik lateral skleroz maddesine yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür ederim. Aşağıdaki çiçekler canlı olmasa da bu teşekkürün küçük bir ifadesidir.

Levent Abi ileti 19:22, 18 Ocak 2008 (UTC)

Manco Capac, bir Kaliteli Madde'ye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.

Khutuckmsj 20:28, 13 Şubat 2008 (UTC)

Grafik tasarımcısı Barnstarı Devriye
Özgür grafik dosyalarına dayanan katkılarınız ile yorulmadan Vikipedi'yi geliştirmeye çaba gösterdiğiniz için teşekkürler.

Machiavelli msj 14:52, 5 Mart 2008 (UTC)

Hediye için teşekkür ederim. Gratikte yeteneğim olmadığı için aynısını size veriyorum:))

Takabeg 12:38, 26 Mart 2008 (UTC)

Altın Viki Kaynakçı
Sevgili Dostum Manco Capac, 5 yılda bir dağıtılan Altın Wikipedi ödülünü fazlasıyla hak ettin.Seni içtenlikle kutluyorum--bora006 Bu ödül, Manco Capac kullanıcısına referanssız bir Kaliteli Madde adayını referanslandırarak Vikipedi'nin güvenilirliğine önemli katkıda bulunduğu için verilmiştir. Teşekkürler!


Khutuckmsj 14:07, 6 Nisan 2008 (UTC)

Grafik tasarımcısı Barnstarı İstikrarlı vikipedist ödülü
Vikipedimizde ne yazık ki pek fazla grafiker yok, dolayısıyla grafik bazlı çok az katkı var. Siz bu açıdan Vikipedi'ye birçok katkıda bulundunuz ve bu katkılarınız da, diğer güzel katkılarınız gibi, yüksek kalitede. Size bunun için bir okur ve Vikipedist olarak teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim... - - noumenon ʘ mesaj 10:14, 10 Mayıs 2008 (UTC) Kimi zaman inatçı, kimi zaman sabırlı çizgisiyle Vİkipedi'ye katkılarını sürdüren Manco Capac'a, bu istikrarlı vikipedist ödülü, kabul etmesi dileğiyle sunulmuştur. Levent Abi ileti 20:51, 21 Ağustos 2008 (UTC)


http://www.lentomimarlik.com/tm_feng_shui.asp