Kullanıcı:Kamuran otukenli/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Madde zaten yazılmış ama geliştirebilirsiniz:)-- FinlandiyalıM 11:48, 20 Ocak 2010 (UTC)

Grafik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • . Göktürk bayrağı silindi dediniz ama sayfanızda var. Bunu kullanabilirsiniz. Resim yüklemek için burayı kullanabilirsiniz.--Gökçє Yörük mesaj 21:00, 16 Şubat 2010 (UTC)
  • Önemli değil. Evet illa ki tutturuyorlar o bayraklar yalan diye. Size katılmayı çok isterdim. Gerçekten uğraşmak zor. Belki bir gün... Kolay gelsin.--Gökçє Yörük mesaj 18:21, 17 Şubat 2010 (UTC)
  • Çin kaynaklarını da referans gösterince daha iyi olacak. Tabi size katılayım da neresinden başlayacağız. Bir sürü gereksiz tartışma. Ama önce bu konu halledilse iyi olacak. Hazır başlamış iken...--Gökçє Yörük mesaj 18:22, 18 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba Kamuran,

Yoğunluk nedeniyle geç cevap verebiliyorum, kusuruma bakma lütfen.

Bu bayraklar yüklü oldukları Commons üzerinde silinmeye aday gösterilmişler gerçek olmadıkları ve kaynaklanamayacakları gerekçesiyle ve görebildiğim kadarıyla silinmişler. Sonrasında yüklendikçe ve SAS kararı gösterilerek silinmiş. Hatta silinme tartışmasına Dsmurat ve Takabeg de dahil olmuş görebildiğim kadarıyla. Bu karar uyarınca yine silinecek gibi gözüküyor yüklenenler.

Bu resimlerin genel olarak Wikimedia projelerinde barındırılabilmesi için tek yapılması gereken silinmesi görüşünde olanları ikna edecek bir kaynak bulmak görünüşe göre. Sonrasında maddeye eklemesi standart resim kodunu eklemekten ibaret, önemsiz detay.

Sevgiler

Vito Genovese 09:57, 19 Şubat 2010 (UTC)

kolay gelsin[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba vikipedist nasılsın uzun zamndır yazmamıştım sana,herneyse şu [1] maddede değişiklik savaşı yaşanmaya başladı sorun şu ki ben doğru ve tarafsız kaynaklar ekliyorum birileri ısrarla siliyor bunu nasıl halledebiliriz maddeyi nasıl vandalizme karşı korumaya alabiliriz yardımcı olurmusun? iyi çalışmalar.--Kamuran otukenli 17:27, 20 Şubat 2010 (UTC)

Teşekkür ederim ama tam da bir sürü şey eklemiştim tai zongun ilk dönemleri ve tahta geçişi konusunda:)--Kamuran otukenli 18:58, 20 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhaba Kamuran, şimdilik sadece yoğun değişiklik nedeniyle 3 günlük bir korumaya aldım. Kullanıcıların maddeden uzaklaşmasını ve başka işlerle meşgul olmasını sağlamak amaçlı...Şimdilik bu kadar, teşekkürler, hoşcakalın...Vikiçizer 19:01, 20 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba Kamuran,

Yapılacak iş belli, her zaman söylediğim yöntem. Tartışma sayfasına yolculuk; değişiklik savaşı yerine argüman savaşı. Gerekçelerini sıralayarak bir işlem yapar ve değişiklik özetinde bunu belirtirsen karşı taraf da öncelikle bu gerekçelere cevap vermek durumundadır her zaman.

Sevgiler

Vito Genovese 19:04, 20 Şubat 2010 (UTC)