Kategori tartışma:Türkiye'deki Ermeni diasporası toplulukları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türkiye'deki Ermeni diasporası[kaynağı değiştir]

Vakiflı'daki Ermeni vatandaşlarımız Türkiye halkının bir parçası. Böyle "Türkiye'deki Ermeni diasporası" diye bir kategori çok gerekli ise, bence sadece Ermenistan'dan son dönemde ülkeme (VP:MİLLİ diye bir şey var ya, ondan "ülkemize demiyorum :) göç ederek yerleşen "Ermenistan Ermenileri" o kategoriye konulabilir. Türkiye Ermenileri kendi öz vatanlarında yaşıyor, "diaspora" filan oluşturmuyorlar. --E4024 (mesaj) 11:59, 28 Kasım 2016 (UTC)

Vakıflı'da yaşayan Ermeni toplumunun Ermenistan'dan göç ettiğinin kanıtlanması gerekiyor E4024! En azından Kategori:Türkiye Ermenileri kategorisinden daha uygun kategori bir yerleşim birimi maddesi için. --Maurice Flesier message 12:16, 28 Kasım 2016 (UTC)
Anlamadım ne dediğinizi. Ünlem işareti koymadan, soğukkanlı cevap verirseniz anlaşmak daha kolay olabilir. Vakıflı Ermenileri ile İstanbul Ermenileri arasındaki tek küçük fark, Hatay'ın bir süre Türkiye'den ayrı kalmış olması, ama bunun konumuzla bir ilgisi yok tabii. --E4024 (mesaj) 12:21, 28 Kasım 2016 (UTC)
E4024, gerçekten bu ansiklopedide iletişim problemi yaşadığım tek kullanıcı sizsiniz. Öyleki tarafınıza bir madde veya bir konu üzerinde bazen bilgi danışmak veya soru sormak istediğimde her defasında geri çekiliyorum. Şimdi sizin bu yorumunuzdan sonra kendi yorumuma bir bakıyorum ve acaba ben mi doğru bir üslup kullanmıyorum diye özeleştiri yapıyorum. Ünlem işareti olması illaki kötü bir cümle olduğunu kanıtlamıyor ki. yorumu gayet normal ve açık bir bir şekilde yazdığımı söylemek isterim. --Maurice Flesier message 13:55, 29 Kasım 2016 (UTC)
Üçüncü bir çift göze sorun o zaman; nerden çıkmış Ermenistan'dan Vakıflı'ya göç konusu, hani şu ünlem ile biten patlamanız... --E4024 (mesaj) 14:01, 29 Kasım 2016 (UTC)
Pekala. Siz zaten kendi mesaj sayfanızda iletişime kapalı olacağınızı beyan etmiştiniz. Bundan sonrası için bunu dikkate alacağım. --Maurice Flesier message 21:05, 29 Kasım 2016 (UTC)