Kaderimin Yazıldığı Gün bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin bölüm listesidir.

1. sezon (2014—2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra no. Bölüm no. Yönetmen Senarist(ler) Türkiye'deki rating oranları Orijinal yayın tarihi
1Ulaş İnaçMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu14 Ekim 2014 (2014-10-14)
2Ulaş İnaçMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu21 Ekim 2014 (2014-10-21)
3Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu28 Ekim 2014 (2014-10-28)
4Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu11 Kasım 2014 (2014-11-11)
5Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu18 Kasım 2014 (2014-11-18)
6Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu25 Kasım 2014 (2014-11-25)
7Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu2 Aralık 2014 (2014-12-02)
8Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu16 Aralık 2014 (2014-12-16)
9Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu23 Aralık 2014 (2014-12-23)
10Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu30 Aralık 2014 (2014-12-30)
11Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu6 Ocak 2015 (2015-01-06)
12Sadullah ŞentürkMuharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu13 Ocak 2015 (2015-01-13)
24Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir7 Nisan 2015 (2015-04-07)
25Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir14 Nisan 2015 (2015-04-14)
26Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir21 Nisan 2015 (2015-04-21)
27Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir28 Nisan 2015 (2015-04-28)
28Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir5 Mayıs 2015 (2015-05-05)
29Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir12 Mayıs 2015 (2015-05-12)
30Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir19 Mayıs 2015 (2015-05-19)
31Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir26 Mayıs 2015 (2015-05-26)
32Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir2 Haziran 2015 (2015-06-02)
33Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir9 Haziran 2015 (2015-06-09)
34Sadullah ŞentürkBanu Tekcan ve Devrim Yıldız Özdemir16 Haziran 2015 (2015-06-16)

2. sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra no. Bölüm no. Yönetmen Senarist(ler) Türkiye'deki rating oranları Orijinal yayın tarihi
1TBATBA15 Eylül 2015 (2015-09-15)
2TBATBA22 Eylül 2015 (2015-09-22)
3TBATBA29 Eylül 2015 (2015-09-29)
4TBATBA6 Ekim 2015 (2015-10-06)
5TBATBA13 Ekim 2015 (2015-10-13)
6TBATBA20 Ekim 2015 (2015-10-20)
7TBATBA27 Ekim 2015 (2015-10-27)
8TBATBA3 Kasım 2015 (2015-11-03)
9TBATBA10 Kasım 2015 (2015-11-10)
10TBATBA17 Kasım 2015 (2015-11-17)
11TBATBA24 Kasım 2015 (2015-11-24)
12TBATBA1 Aralık 2015 (2015-12-01)
13TBATBA8 Aralık 2015 (2015-12-08)
14TBATBA15 Aralık 2015 (2015-12-15)
15TBATBA22 Aralık 2015 (2015-12-22)
16TBATBA29 Aralık 2015 (2015-12-29)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]