In Darkness

Vikipedi, özgür ansiklopedi

In Darkness, Anthony Byrne ve Natalie Dormer'ın yazdığı[1] ve Anthony Byrne'in yönettiği bir gerilim filmidir. Film, 2018 yılında vizyona girmiştir. Filmin yapımında Game of Thrones dizisinin yaratıcıları D.B Weiss ve David Benioff da ikiliye yardım etmiştir.[2]

In Darkness
YönetmenAnthony Byrne
SenaristAnthony Byrne
Natalie Dormer
OyuncularNatalie Dormer
Ed Skrein
James Cosmo
Emily Ratajkowski
Neil Maskell
Çıkış tarih(ler)i25 Mayıs 2018
Süre100 dakika
ÜlkeVertical Entertainment

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Sofia (Natalie Dormer) görme engelli bir piyanisttir. Sırbistan-Bosna Hersek Savaşı sırasında eski komşuları Milos Radic, Sofia'nın ailesini öldürür fakat Sofia, Niall (James Cosmo) isminde, kızı ve karısı ölen bir adam tarafından legal olmayan bir şekilde evlat alınır ve Londra'da yetiştirilir. Bir gün, üst komşusu Veronique'nin (Emily Ratajkowski) bir erkek (Ed Skrein) ile kavga ettiğini duyar. Sonraki gün yine tartışma sesleri duyar ve hemen sonra Veronique, binanın balkonundan atılır. Dava ile ilgilenen Dedektif Mills (Neil Maskell) Sofia'yı sorgular. Sofia, olayı duymuş olmasına rağmen kulağında kulaklık olduğunu ve hiçbir şey duymadığını söyler. Bundan sonra Veronique'nin ölüm sebebini kendisi aramaya başlamaya karar verir.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Natalie Dormer on why she doesn't want to just play 'strong women'". The Independent (İngilizce). 6 Temmuz 2018. 9 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2021. 
  2. ^ "Natalie Dormer, Anthony Byrne Talk New Film 'In Darkness'". The Hollywood Reporter (İngilizce). 25 Mayıs 2018. 25 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Şubat 2021.