I Hate Everything About You

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"I Hate Everything About You"
Three Days Grace albümünden
Three Days Grace single
Yayımlanma28 Nisan, 2003
TarzAlternatif metal, nu metal
Süre3:51
ŞirketJive
YazarAdam Gontier
YapımcıGavin Brown
Three Days Grace kronolojisi
"I Hate Everything About You"
(2003)
"Just Like You"
(2004)

"I Hate Everything About You" (Türkçe:"Seninle İlgili Her Şeyden Nefret Ediyorum"), Kanadalı rock grubu Three Days Grace'in ilk teklisidir. 28 Nisan 2003 tarihinde yayımlanmıştır. Kanada rock listesinde bir numaraya kadar çıkmıştır. Şarkı kısa sürede hit olmuş ve Grubun ilk albümlerini kaydetmesinde yardımcı olmuştur.

Arka plan[değiştir | kaynağı değiştir]

Parça sevgi-nefret ilişkisini anlatır. Vokalist Adam Gontier, bir röportajında parça hakkında şu sözleri sarf etmiştir: {{quote|Biliyor musun? Şarkı çok açık sözlü. Asıl mevzu bu. Bu, hayatınızdaki bir şeyle ilgili boşa zaman harcadığınızı fark etmekle alakalı. Sanırım bu gruptakiler dahil bütün insanlar hayatlarının bir döneminde böyle hissetmiştir. Bu bir kişi ya da ilişki olabilir, sadece zamanınızı boşa harcıyorsunuz. Bu şarkı da bu durumun farkındalığıdır.[1] Parçanın yayımlanması birçok plak şirketinin ilgisini çekti. Devamında grup Jive Records ile anlaşma sağladı ve ilk albümleri Three Days Grace'i çıkardılar.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Three Days Grace Interview With Adam Gontier By Florida Entertainment Scene". web.archive.org. 16 Ocak 2009. 16 Ocak 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2024.