H2O: Just Add Water bölüm listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

1. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Seri No Bölüm adı Bölüm Konusu
1.Bölüm S01 B01 Dönüşüm Üç genç kız, Mako Adası'nda bir su altı mağarası keşfeder ve sihirli bir dönüşüm geçirir.
2.Bölüm S01 B02 Havuz Partisi Kızlar, kuyruklarını bir sır olarak saklamaya çalışır, ama sosyetik Miriam bir havuz partisi düzenleyince tek yapabildikleri kuru kalmaya çalışmak olur.
3.Bölüm S01 B03 Günün Avı Kızlar, deniz kaplumbağalarının ağlara yakalandığını öğrenince Rikki ve Emma yardıma koşar. Ama balıkçılar, köpek balığı sorunu yaşadıklarını düşünmektedir.
4.Bölüm S01 B04 Parti Kızları Yıllık pijama partisini düzenlemeye karar veren Emma, bir ipucu aramak için Mako Adası'na gider.
5.Bölüm S01 B05 Şüpheli Bir Durum Cleo'nun günlüğünü ele geçiren küçük kız kardeşi, üç arkadaşın sırrını ortaya çıkarmakla tehdit eder.
6.Bölüm S01 B06 Çocukluk Aşkı Emma'nın erkek kardeşi Elliot, boğulmaktan kurtarıldıktan sonra birinden hoşlanmaya başlar.
7.Bölüm S01 B07 Ay Büyüsü Gizemli bir kadın, Cleo'yu sudan uzak durması ve dolunaya bakmaktan kaçınması konusunda uyarır.
8.Bölüm S01 B08 Denman Sorunu Lewis, tanınmış bir deniz biyoloğunun araştırma asistanı olarak işe başlayınca kızlar onun yanlışlıkla sırlarını açıklayabileceğinden endişelenir.
9.Bölüm S01 B09 Tehlikeli Sular Cleo için bir balık yakalamaya çalışan Rikki, bir balık yetiştiricisinden nadir balıklar toplama konusunda bir iş teklifi alır. Ama işler göründüğü gibi değildir.
10.Bölüm S01 B10 Kamera Asla Yalan Söylemez Kızlar bir film yarışmasına katılır, ama yarışmanın kahramanlarla ilgili olan teması grup içinde anlaşmazlığa neden olur.
11.Bölüm S01 B11 Batmak ya da Yüzmek Yerel bir sörf yıldızı Emma'dan yüzme koçu olmasını ister; ama sahip olduğu sır, bu işe balıklama dalma konusunda kararsızlık yaşamasına neden olur.
12.Bölüm S01 B12 Siren Etkisi Dolunay yaklaşırken Cleo yeni ses yeteneğini sergiler ve kasabadaki tüm erkekleri kendilerinden geçiren bir siren şarkısı söyler.
13.Bölüm S01 B13 Deniz Kazası Bayan Chatham, değerli bir hazine parçasını geri alma görevi yüzünden acil bir sağlık sorunu yaşar.
14.Bölüm S01 B14 Sürpriz! Cleo, babasının düzenlediği başka bir doğum günü partisiyle karşı karşıyadır. Zane, hayatını kurtardığını düşündüğü deniz yaratığının kimliğini öğrenmenin peşindedir.
15.Bölüm S01 B15 Dondurucu Soğuk Bir hafta sonu için kafenin sorumluluğu Emma'ya verilince yeni çalışanı Rikki, onun yönetim tarzına alışmakta zorlanır.
16.Bölüm S01 B16 Kara Sevda Zane, onu kurtaran deniz yaratığını aramaya devam eder. Bu arada Cleo'nun ailesi ve arkadaşları, onun gizli bir erkek arkadaşı olduğundan emindir.
17.Bölüm S01 B17 Hastalık Kızlar, büyük biyoloji sınavının olduğu gün bir fırtına nedeniyle okulu kırmak için hasta numarası yapar.
18.Bölüm S01 B18 Kötü Ay Yükseliyor Zane'in araştırması, onu tanıdık bir yüzle karşılaşacağı Mako Adası'na götürür.
19.Bölüm S01 B19 Angela Kasırgası Cleo'yu ziyarete gelen kuzeni Angela'nın sonunda eğlenceye susamış çılgın bir çocuk olduğu ortaya çıkar.
20.Bölüm S01 B20 Oltaya Düşmek Lewis bir balık tutma yarışmasına katıldığında Cleo'nun ona yardım etme planı geri teper.
21.Bölüm S01 B21 Kırmızı Alarm Emma, saçını cesaret isteyen bir renge boyatır. Zane'in deniz canavarı gizemi, onu Bayan Chatham'a ve onun eski evine götürür.
22.Bölüm S01 B22 Sudan Çıkmış Balık Cleo ve Emma, Rikki'nin yeni aşkını öğrenince Rikki'nin zor bir tercih yapması gerekir.
23.Bölüm S01 B23 Fazla Kaptırmak Rikki bir vitrinde Cleo'nun madalyonuna esrarengiz biçimde benzeyen bir madalyon görür. Zane, Rikki'nin o madalyona sahip olmayı aşırı derecede istemesine anlam veremez.
24.Bölüm S01 B24 Aşk İksiri Emma ve Cleo, Byron ve Lewis'in onları okulun dans gecesine davet edeceklerini umar. Bu arada Lewis, kızlar için özel bir formül bulur.
25.Bölüm S01 B25 Dr. Tehlike Emma, ailesinin yıllık tatiline katılmak istemez. Dr. Denman, kendisini kızların sırrına daha da yaklaştıracak bir keşif yapar.
26.Bölüm(Sezon Finali) S01 B26 Sürpriz Gelişme Cleo, Emma ve Rikki'nin Dr. Denman tarafından kurulan bir tuzaktan kurtulması gerekir.

2. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Seri No Bölüm adı Bölüm Konusu
27.Bölüm S02 B01 Fırtınalı Hava Dolunayın altında bir kez daha dönüşüm yaşayan kızlar, yeni gelişmiş güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir.
28.Bölüm S02 B02 Kontrol Gold Coast'a yeni bir kız taşınır. Emma, Elliott'a futbol sahasında yardım eder. Cleo ve Lewis'in ilişkisi farklı bir hâl alır.
29.Bölüm S02 B03 Kaçan Balık Zane, Rikki'yi geri kazanmaya çalışır. Cleo, Charlotte'ın bir açığını bulmaya uğraşır.
30.Bölüm S02 B04 Ateş ve Buz Emma çılgın bir ev partisi verir. Nate, gizli planlarında Lewis'e yardım etmeyi teklif eder.
31.Bölüm S02 B05 Hokus Pokus Lewis, deniz kızları hakkında eski bir kitap bulunca o ve kızlar bir iksir tarifi dener ve şaşırtıcı sonuçlar elde ederler.
32.Bölüm S02 B06 Zorlu Yemek Cleo, babasının akşam yemeğine davet ettiği kadın konusunda, özellikle de kadının Charlotte'ın annesi olduğu ortaya çıkınca tedbirli davranır.
33.Bölüm S02 B07 Büyük Dert Cleo'ya yardım etmeye çalışan Rikki ve Emma, kendilerini Marine Park'ta kaybolmuş bir yunusu ararken bulurlar.
34.Bölüm S02 B08 Ayrı Dünyalar Zane tatsız bir olaya karışırken Rikki geçmişiyle ilgili gerçeği kabul etmek zorunda kalır.
35.Bölüm S02 B09 Felakete Davetiye Çıkarmak Bir at hastalanınca Emma becerilerini konuşturur. Lewis, ödül yemeğinde ona eşlik edecek bir kız arkadaş arar.
36.Bölüm S02 B10 Fırstı Kaçırmak Cleo bir sınavdan kalınca ona yeni bir hoca tutulur. Bu arada Lewis'e karşı hisleri karmaşık bir hâl alır.
37.Bölüm S02 B11 Çizmeyi Aştık Okyanus tabanındaki bir heykel için düzenlenen büyük ödüllü bir hazine avı, kızların arkadaşlıklarını sınar.
38.Bölüm S02 B12 Balık Hastalığı Parmağına bir mercanın dikeni batan Emma, giderek daha fazla balık gibi davranmaya başlar. Lewis, bir tedavi bulmaya çalışır.
39.Bölüm S02 B13 Dolunay Etkisi Don, dolunay zamanı aileyi Mako Adası'na kampa götürür. Bunun üzerine kızlar dolunayın etkileriyle baş etmeye çalışır.
40.Bölüm S02 B14 Düş Yakamdan! Emma'nın çalıştığı meyve suyu kafesinde yeni bir müdür işe başlar. Lewis'in sevgisini kazanmak rekabet konusu olur.
41.Bölüm S02 B15 Karşı Konulmaz Lewis ve Zane, deniz kızlarını cezbeden bir koku keşfeder. Kızlar, Nate'e ilgi duymaya başlar.
42.Bölüm S02 B16 Çifte Sorun Deniz kızlarının keşfedilmesine ilişkin bir rüya Lewis'in canını sıkar. Bu arada Emma, Rikki ve Ash'in gizli toplantılarından şüphelenmeye başlar.
43.Bölüm S02 B17 Ay Çarpması Cleo ve Rikki, Emma'ya cesaret isteyen romantik bir jest yapması için Ash'i yüreklendirir, ama dolunay planlarını bozabilir.
44.Bölüm S02 B18 Heyecan Dorukta Zane ve Ash karşı karşıya gelince Rikki ve Emma taraf seçmek zorunda kalır. Cleo, deniz kızı olmalarının yıl dönümünü kutlamak için bir parti düzenlemeye çalışır.
45.Bölüm S02 B19 Gracie Şifresi: Kısım 1 Lewis, kızların deniz kızına dönüşmeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir araştırmacının peşine düşer.
46.Bölüm S02 B20 Gracie Şifresi: Kısım 2 Ash, Emma'nın sırrını keşfetmeye yaklaşırken kızlar, Max'in araştırmasından kalan eski bir film makarası bulur.
47.Bölüm S02 B21 Ve Dört Kişi Oldular Charlotte büyükannesinin geçmişini araştırmaya başlar ve ay havuzunun yolunu tutar.
48.Bölüm S02 B22 Sorun Üstüne Sorun Dördüncü bir deniz kızıyla arkadaş olan kızlar, okullarının plaj voleybolu takımının bir parçası olarak bağ kurarlar. Ama Cleo, Emma ve Rikki'nin hâlâ çekinceleri vardır.
49.Bölüm S02 B23 Umursamaz Kızlar, güçlerini pervasızca kullanmaya başlayan Charlotte'ı sırlarının açığa çıkmasını önlemek için durdurmaya çalışır.
50.Bölüm S02 B24 Sürpriz Parti Charlotte, Lewis için sürpriz bir parti düzenler. Cleo ve Emma, su basan bir depoda mahsur kalır.
51.Bölüm S02 B25 Büyük Değişim Charlotte, Cleo ve Lewis'in arkadaşlığına burnunu sokunca Cleo evden kaçar ve kendisini tehlikeli bir durumla karşı karşıya bulur.
52.Bölüm(Sezon Finali) S02 B26 Çok Derin Kızların deniz kızı güçlerini sonsuza dek ortadan kaldıracak bir fırsat belirir.