Dosya:TheMakingofNewAmericanGospel.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

TheMakingofNewAmericanGospel.jpg((245 × 320 piksel, dosya boyutu: 84 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosyanın The Making of New American Gospel maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama The Making of New American Gospel kitabının kapak resmi
Kaynak Bu sayfadan alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen kitabın yayıncısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen kitabın anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Kitap hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu kitap kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak kitabın tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.17, 9 Mart 201215.17, 9 Mart 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli245 × 320 (84 KB)Bilalokms (mesaj | katkılar){{Telifli_kullanım_gerekçesi |Açıklama= Bu Chris Adler'ın The Making of New American Gospel adlı kitabının kapak resmidir ve telif hakları ya basımı yapan firmaya ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir. |Kaynak= [http://www.chris-adler...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: