Dosya:FNaF 1 GameplayScreenshot.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

FNaF_1_GameplayScreenshot.png((421 × 237 piksel, dosya boyutu: 112 KB, MIME tipi: image/png))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Five Nights at Freddy's (video oyunu) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu, Five Nights at Freddy's video oyunundan oyunun grafiklerini ve arayüzünü gösteren bir ekran görüntüsüdür.
Kaynak https://www.moddb.com/games/five-nights-at-freddys/images/screenshots2
Kullanılan kısım Görüntünün tamamı: Görüntü bir ekran görüntüsü olduğundan, ürünü tanımlamak, amaçlanan anlamı ve markayı doğru bir şekilde iletmek ve görüntünün yanlış temsil edilmesini önlemek için görüntünün tamamı gereklidir.
Düşük çözünürlük? Görüntü, yorum ve tanımlama için yeterli çözünürlüktedir ancak orijinalinden daha düşük çözünürlüktedir. Bundan yapılan kopyalar daha düşük kalitede olacak, korsan sürümlerde veya orijinal resmin ticari amacıyla rekabet edecek diğer kullanımlarda resim olarak uygun olmayacaktır.
Kullanım amacı Bu resim Five Nights at Freddy's oyununu göstermek için kullanılmıştır. Animatronik karakterleri, grafikleri, Oynanış bölümünde açıklanan ofisin görünümünü ve Tepkiler bölümünde tartışılan oyun arayüzünü göstermektedir. Kullanıcının makaleyi anlamasına, pratikte tek başına kelimelerle aktarılamayacak önemli bir katkı sağlar. Bu amaçla kullanım, orijinal çalışmanın amaçlarıyla rekabet etmez.
Değiştirilebilirlik? Bir ekran görüntüsü olarak, görüntü ücretsiz içerikle değiştirilemez; video oyununun sanatını gösteren başka herhangi bir görüntü de telif hakkına sahip olacaktır ve orijinaline sadık olmayan herhangi bir sürüm tanımlama veya yorum için yetersiz olacaktır.
Ek bilgi Scott Cawthon tarafından geliştirilmiştir

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel17.57, 12 Kasım 202317.57, 12 Kasım 2023 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli421 × 237 (112 KB)Nyxaros (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Madde = Five Nights at Freddy's (video oyunu) | Açıklama = Bu, Five Nights at Freddy's video oyunundan oyunun grafiklerini ve arayüzünü gösteren bir ekran görüntüsüdür. | Kaynak = https://www.moddb.com/games/five-nights-at-freddys/images/screenshots2 | Kısım = Görüntünün tamamı: Görüntü bir ekran görüntüsü olduğundan, ürünü tanımlamak, amaçlanan anlamı ve markayı doğru bir şekilde iletmek ve görüntünün yanlış tems...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri