Dosya:Esme icin - new yorker.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Esme_icin_-_new_yorker.jpg((469 × 321 piksel, dosya boyutu: 71 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Esmé İçin - Sevgi ve Yoksunlukla maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama ABD'li yazar J. D. Salinger'ın Esmé İçin - Sevgi ve Yoksunlukla (For Esmé - With Love and Squalor) öyküsünün yayımlandığı "The New Yorker" dergisinin öykünün yayımlanmış ilk iki sayfası
Kaynak Sayfasından alınmıştır.
Kullanılan kısım Sadece dergi resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı
Düşük çözünürlük? Evet (Yazılar okunmamaktadır)
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen öykünün ve yayımlandığı derginin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Öykü ve yazarı hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu dergi kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak derginin tamamının kopyalarını üretmek ve yayımcısını zarara uğratmak olası değildir. Tam aksine özendirme yoluyla öyküye/yazara olan ilgiyi arttırması daha olasıdır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.56, 18 Kasım 201221.56, 18 Kasım 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli469 × 321 (71 KB)Guzelonlu (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Açıklama = ABD'li yazar J. D. Salinger'ın ''Esmé İçin - Sevgi ve Yoksunlukla'' (''For Esmé - With Love and Squalor'') öyküsünün yayımlandığı "The New Yorker" dergisinin öykünün yayı...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri