Dosya:Devrim Arabaları.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Devrim_Arabaları.jpg((300 × 432 piksel, dosya boyutu: 26 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosyanın Devrim Arabaları (film) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Devrim Arabaları (film) filminin Türkçe afişi
Kaynak Sinema afişi görüntüsü sayfasından alınmıştır.. Telif hakkı muhtemelen filmin veya DVD'nin yayımcısında ya da yapımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece film afişi görüntüsü, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Hayır
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Eser hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, ekran görüntüsü resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak filmin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.06, 7 Aralık 202216.06, 7 Aralık 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 432 (26 KB)Superyetkin (mesaj | katkılar)
16.10, 3 Aralık 2008Küçük resim yok2.083 × 3.000 (680 KB)Murhin (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Devrim Arabaları (film) | Açıklama = Devrim Arabaları (film) filminin Türkçe afişi | Kaynak = Sinema afişi görüntüsü [http://farm4.static.flickr.com/3233/296739

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri