Dosya:Akün Film 1972 MGM Film Listesi.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Akün_Film_1972_MGM_Film_Listesi.jpg((696 × 582 piksel, dosya boyutu: 244 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın İthal filmlerin Türkçe adlandırılması maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama İthal filmlerin Türkçe adlandırılması maddesini açıklamaya yardımcı olacak bir basın ilanı. Film ithal eden firmalardan birinin (Akün Film) 1971-1972 sinema mevsiminde ithal ettiği MGM filmlerinin Türkiye'de gösterilecekleri adlarının da bulunduğu ilan.
Kaynak Tarayıcıyla o günün dergilerinden alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen ilanı hazırlayan firmadadır veya telif hakkı bulunmadığı tahmin edilmektedir.
Kullanılan kısım Basın ilanı, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmlerin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Madde hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu basın ilanı görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün/ürünlerin değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserlerin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.28, 10 Eylül 200919.28, 10 Eylül 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli696 × 582 (244 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = İthal filmlerin Türkçe adlandırılması | Açıklama = İthal filmlerin Türkçe adlandırılması maddesini açıklamaya yardımcı olacak bir basın ilanı. Film ithal eden firmal

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri