Chantal Jones

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Chantal Jones
DoğumHeather Chantal Griffiths
8 Eylül 1988 (35 yaşında)[1]
Austin, Teksas, ABD
Milliyet ABD
MeslekModel, oyuncu
AjansSynergy Model Management
Boy1,80 m (5 ft 11 in)

Heather Chantal Griffiths veya bilinen adıyla Chantal Jones (kızlık soyadı Jones; d. 8 Eylül 1988,[1] Austin - Teksas), Amerikalı manken ve oyuncudur. Jones, 2007 yılında America's Next Top Model, Cycle 9'da ikinci oldu.

Amerika'nın bir sonraki top modeli[değiştir | kaynağı değiştir]

Jones, belki de en çok kabarcıklı kişiliğiyle biliniyordu. Gösteri ilerledikçe Tyra Banks, Jones'un Cheryl Tiegs'e benzediğini söyledi. Fotoğrafları genellikle jüri tarafından övüldü ve yarışma sırasında sadece bir kez alt ikide yer aldı. Jones, yarışmacı arkadaşı Saleisha Stowers ile birlikte son iki model arasında bir yer kazandı. Çin'in başkenti Pekin'deki son pist mücadelesi sırasında, ayaklıklar üzerindeki bir sanatçı elbisesinin trenine takılınca zorlukla karşılaştı ve bu onun geçici olarak soğukkanlılığını kaybetmesine neden oldu. Son müzakerede, yargıçlar Jones'un yüksek moda çekiciliğine dikkat çekti, ancak aynı zamanda Stowers'ın son pistteki komutasından ve akıcılığından da etkilendiler. Sonunda, komşu kızı çekiciliği ve güzel görünümü nedeniyle Stowers, Jones'u ikinci yapan yarışmayı kazandı. Jones, 24 Eylül 2008 tarihinde America's Next Top Model, Cycle 11'in yayınında "Top Models in Action"dan biri olarak yer aldı.[2] Ayrıca America's Next Top Model, Cycle 12'nin bir bölümünde Top Model yarışmacısı Bianca Golden ile birlikte bir pist eğitiminde konuk olarak rol aldı.

Kariyer hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

Jones, Meksika'da Nous Model Management, L.A. Models, Paragon Model Management ve Hong Kong'da Synergy ile imzalanmıştır. Daha önce 62 Model & Yetenek ve Kepçe Yönetimi ile birlikteydi.[3]

Baskı Çalışması[değiştir | kaynağı değiştir]

Jones, BL!SS'nin Nisan 2008 sayısındaydı. 7x7 Magazin'in kapağındaydı ve yayıldı. Pist çekimlerinden biri California Apparel News'in kapağında seçildi. Bir başka pist çekimi de GENLUX Magazine'deydi. Ayrıca Yeni Zelanda'da Çiftçi Giyim için modellik yaptı. Simply You, Yaz 2008/2009 yılında Yeni Zelanda'da yayıldı. Orange Coast Magazine'de bir kapağı vardı ve yayıldı. KMS California için ulusal bir reklam kampanyası yaptı. Ayrıca Mart 2009'da Maly'nin M Magazine dergisine kapak oldu. Ayrıca Tempe Marketplace için bir reklam kampanyası yaptı. 2009 İlkbaharında Bride & Bloom Magazine dergisinde iki sayfalık yayın yaptı. Ayrıca Sonbahar 2009 Sony Lookbook'ta da yer aldı. Ayrıca Shiseido'nun bir ürünü olan ag+ için bir reklam yaptı.

Koşu yolu[değiştir | kaynağı değiştir]

Jones, Austin, Texas, Oscar Fashion Preview'da Oscar de la Renta, 2008 Mercedes-Benz Moda Haftası'nda Los Angeles Moda Haftası'nda Whitley Kros, Jenny Han ve Falguni ve Shane Peacock dahil olmak üzere defilelerde yer aldı. Ayrıca Lauren Conrad'ın ilk koleksiyon moda şovuna ve Robin Antin'in Pussycat Dolls moda şovuna katıldı. Austin, Teksas'taki Grüv Fashion Show için yürüdü. Ayrıca Austin, Teksas'taki Celestio Couture şovu için yürüdü. FIMD Fashion Show 2008'deydi. Yeni Zelanda'da Kidscan yardım defilesindeydi.[4] 2009 İlkbaharı LA Mercedes-Benz Moda Haftası'nda Whitley Kros ve Ed Hardy vb. için yürüdü. Ayrıca Los Angeles Uluslararası Tekstil Şovu[5] için yürüdü.

Televizyon[değiştir | kaynağı değiştir]

17 Kasım 2008 tarihinde CBS'de yayımlanan Cesur ve Güzel'in bir bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. Fashion TV'de üç kez yer aldı. O da abc7'deydi.[9]

Müzik video[değiştir | kaynağı değiştir]

The Black Eyed Peas'ın "I Gotta Feeling" müzik videosunda yer aldı. Ayrıca Pete Yorn'un "Don't Wanna Cry" Müzik videosunun ana karakteridir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b FashionModelDirectory.com, The FMD-. "Chantal Jones - Fashion Model | Models | Photos, Editorials & Latest News | The FMD". The FMD - FashionModelDirectory.com. 5 Mart 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Top models in action: Chantal Jones". 17 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  3. ^ "Chantal Jones - 62 Models & Talent". web.archive.org. 16 Eki 2008. 16 Ekim 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2021. 
  4. ^ "Kidscan charity fashion show video". 13 Temmuz 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "Chantal Jones Photostream". Zimbio. 9 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]