Bleach bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Tite Kubo tarafından yazılmış aynı adlı mangadan uyarlanan Bleach anime dizisinin bölümleri listesi. Noriyuki Abe tarafından yönetilmiş ve TV Tokyo, Dentsu ve Studio Pierrot tarafından yapılmıştır. Bölümlerin konusu, Şinigami Rukia Kuchiki'nin görevlerini almasından sonra bir Şinigami olan Ichigo Kurosaki adlı bir gencin maceraları etrafında geçmektedir.

Bölümler 6 Ekim 2004'ten beri Japonya'da TV Tokyo'da yayınlanmaktadır. Viz Media 15 Mart 2006'da TV Tokyo Corporation ve Shueisha'dan Bleach animesinin yurtdışı televizyon, ev videosu ve ticarî haklarını aldı.[1] Daha sonradan, Viz Media animenin bir İngilizce uyarlamasını oluşturmak üzere Studiopolis'le anlaştı.[2] Bleach animesinin İngilizce uyarlaması ilk olarak 8 Eylül 2006'da Kanada'nın YTV kanalında Bionix program kuşağında yayınlandı. Cartoon Network Bleach'i akşamın ardından Adult Swim kuşağının bir parçası olarak yayınladı. Adult Swim, dizinin ilk 52 bölümünü yayınladıktan sonra 20 Ekim 2007'de İngilizce uyarlamanın yeni bölümlerini yayınlamayı durdu. Dizinin ek bölümlerinin dublajı için Studiopolis'e daha fazla zaman sağlamak amacıyla, onun yerine bir diğer Viz Media dizisi olan Death Note geçti.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon: Vekil Yay (2004–2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Orijinal yayın tarihi[3]
1 "Bir Şinigami Olduğum Gün"
"Shinigami ni Natchatta Hi" (死神になっちゃった日)
5 Ekim 2004 (JPN)
8 Eylül 2006 (EN)
2 "Şinigami'nin Görevi"
"Shinigami no Oshigoto" (死神のお仕事)
12 Ekim 2004 (2004-10-12) (JPN)
15 Eylül 2006 (EN)
3 "Ağabeyin Dileği, Kız Kardeşin Dileği"
"Ani no Omoi, Imōto no Omoi" (兄の想い、妹の想い)
19 Ekim 2004 (2004-10-19) (JPN)
22 Eylül 2006 (2006-09-22) (EN)
4 "Lanetli Papağan"
"Noroi no Inko" (呪いのインコ)
26 Ekim 2004 (JPN)
29 Eylül 2006 (EN)
5 "Görünmez Düşmanı Döv!"
"Mienai Teki o Nagure!" (見えない敵を殴れ!)
2 Kasım 2004 (JPN)
6 Ekim 2006 (EN)
6 "Ölüm İçin Mücadele! Ichigo vs. Ichigo"
"Shitō! Ichigo VS Ichigo" (死闘!一護VSイチゴ)
9 Kasım 2004 (JPN)
13 Ekim 2006 (EN)
7 "Greetings from a Stuffed Lion"
"Nuigurumi kara Konnichiwa" (ぬいぐるみからコンにちは)
16 Kasım 2004 (JPN)
20 Ekim 2006 (EN)
8 "June 17, Memories in the Rain"
"Roku Gatsu Jū-shichi Nichi, Ame no Kioku" (6月17日、雨の記憶)
23 Kasım 2004 (JPN)
27 Ekim 2006 (EN)
9 "Unbeatable Enemy"
"Taosenai Teki" (倒せない敵)
30 Kasım 2004 (JPN)
3 Kasım 2006 (EN)
10 "Assault on Trip at Sacred Ground!"
"Burari Reijō Totsugeki no Tabi!" (ぶらり霊場突撃の旅!)
7 Aralık 2004 (JPN)
10 Kasım 2006 (EN)
11 "The Legendary Quincy"
"Densetsu no Kuinshī" (伝説のクインシー)
14 Aralık 2004 (JPN)
17 Kasım 2006 (EN)
12 "A Gentle Right Arm"
"Yasashii Migiude" (やさしい右腕)
21 Aralık 2004 (JPN)
24 Kasım 2006 (EN)
13 "Flower and Hollow"
"Hana to Horō" (花とホロウ)
28 Aralık 2004 (JPN)
1 Aralık 2006 (EN)
14 "Back to Back, a Fight to the Death!"
"Senaka Awase no Shitō!" (背中合わせの死闘!)
11 Ocak 2005 (JPN)
8 Aralık 2006 (EN)
15 "Kon's Great Plan"
"Kon no Uhauha Daisakusen" (コンのウハウハ大作戦)
18 Ocak 2005 (JPN)
15 Aralık 2006 (EN)
16 "Encounter, Renji Abarai!"
"Abarai Renji, Kenzan!" (阿散井恋次、見参!)
25 Ocak 2005 (JPN)
22 Aralık 2006 (EN)
17 "Ichigo Dies!"
"Ichigo, Shisu!" (一護、死す!)
1 Şubat 2005 (JPN)
5 Ocak 2007 (EN)
18 "Reclaim! The Power of the Shinigami!"
"Torimodose! Shinigami no Chikara!" (取り戻せ!死神の力!)
8 Şubat 2005 (JPN)
12 Ocak 2007 (EN)
19 "Ichigo Becomes a Hollow!"
"Ichigo, Horō ni Ochiru!" (一護、ホロウに墜ちる!)
15 Şubat 2005 (JPN)
19 Ocak 2007 (EN)
20 "Gin Ichimaru's Shadow"
"Ichimaru Gin no Kage" (市丸ギンの影)
22 Şubat 2005 (JPN)
26 Ocak 2007 (EN)

2. sezon: Giriş (2005)[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Title Original airdate English airdate [67]
21 "Enter! The World of the Shinigami"
"Totsunyū! Shinigami no Sekai" (突入!死神の世界) 
March 1, 2005 February 2, 2007
22 "The Man Who Hates Shinigami"
"Shinigami o Nikumu Otoko" (死神を憎む男) 
March 8, 2005 February 9, 2007
23 "14 Days Before Rukia's Execution"
"Rukia Shokei, Jūyokka Mae" (ルキア処刑、14日前) 
March 15, 2005 February 16, 2007
24 "Assemble! The 13 Divisions"
"Kesshū! Gotei Jūsantai" (結集!護廷13隊) 
March 22, 2005 February 23, 2007
25 "Penetrate the Center with an Enormous Bombshell?"
"Kyodai Hōdan de Chūō Toppa?" (巨大砲弾で中央突破?) 
March 29, 2005 March 2, 2007
26 "Formation! The Worst Tag"
"Kessei! Saiaku no Taggu" (結成!最悪のタッグ) 
April 5, 2005 March 9, 2007
27 "Release the Death Blow!"
"Hissatsu no Ichigeki o Hanate!" (必殺の一撃を放て!) 
April 12, 2005 March 25, 2007
28 "Orihime Targeted"
"Nerawareta Orihime" (狙われた織姫) 
April 19, 2005 April 8, 2007
29 "Breakthrough! The Shinigami's Encompassing Net"
"Toppa seyo! Shinigami Hōimō" (突破せよ!死神包囲網) 
April 26, 2005 April 15, 2007
30 "Renji's Confrontation"
"Tachihadakaru Renji" (立ちはだかる恋次) 
May 3, 2005 April 22, 2007
31 "The Resolution to Kill"
"Kiru Tame no Kakugo" (斬る為の覚悟) 
May 10, 2005 April 29, 2007
32 "Stars and the Stray"
"Hoshi to Norainu" (星と野良犬) 
May 17, 2005 May 6, 2007
33 "Miracle! The Mysterious New Hero"
"Kiseki! Nazo no Shin Hīrō" (奇跡!謎の新ヒーロー) 
May 26, 2005 May 13, 2007
34 "Tragedy of Dawn"
"Yoake no Sangeki" (夜明けの惨劇) 
June 1, 2005 May 20, 2007
35 "Aizen Assassinated! The Darkness Which Approaches"
"Aizen Ansatsu! Shinobiyoru Yami" (藍染暗殺!忍び寄る闇) 
June 7, 2005 May 27, 2007
36 "Kenpachi Zaraki Approaches!"
"Zaraki Kenpachi, Semaru!" (更木剣八、迫る!) 
June 14, 2005 June 9, 2007
37 "Motive of the Fist"
"Kobushi no Riyū" (拳の理由) 
June 21, 2005 June 17, 2007
38 "Desperation! The Broken Zangetsu"
"Zettaizetsumei! Orareta Zangetsu" (絶対絶命!折られた斬月) 
June 28, 2005 June 24, 2007
39 "The Immortal Man"
"Fujimi no Otoko" (不死身の男) 
July 5, 2005 July 1, 2007
40 "The Shinigami whom Ganju Met"
"Ganju no Mita Shinigami" (岩鷲の見た死神) 
July 12, 2005 July 8, 2007
41 "Reunion, Ichigo and Rukia"
"Saikai, Ichigo to Rukia" (再会、一護とルキア) 
July 19, 2005 July 15, 2007

Filmler[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Başlık Orijinal yayın tarihi
1 "Bleach the Movie: Memories of Nobody"
"劇場版BLEACH [ブリーチ] MEMORIES OF NOBODY"
16 Aralık 2006 (JPN)
11 Haziran 2008 (EN)
2 "Bleach the Movie 2: The DiamondDust Rebellion"
"劇場版BLEACH The Diamond Dust Rebellion もう一つの氷輪丸"
22 Aralık 2007 (JPN)
8 Eylül 2009 (EN)
3 "Bleach the Movie 3: Fade to Black"
"劇場版BLEACH Fade to Black 君の名を呼ぶ"
13 Aralık 2008 (JPN)
15 Kasım 2011 (EN)
4 "Bleach the Movie 4: Hell Chapter"
"劇場版BLEACH 地獄篇"
4 Aralık 2010 (JPN)

DVD yayınları[değiştir | kaynağı değiştir]

İngilizce yayınlar[değiştir | kaynağı değiştir]

ABD Tekli yayınlar

Cilt Başlık Tarih Disk Bölüm Kaynak
1. cilt The Substitute 28 Kasım 2006 1 1-4 [4]
2. cilt 30 Ocak 2007 1 5-8 [5]
3. cilt 27 Mart 2007 1 9-12 [6]
4. cilt 29 Mayıs 2007 1 13-16 [7]
5. cilt 31 Temmuz 2007 1 17-20 [8]
6. cilt The Entry 25 Eylül 2007 1 21-24 [9]
7. cilt 17 Kasım 2007 1 25-28 [10]
8. cilt 15 Ocak 2008 1 29-32 [11]
9. cilt 18 Mart 2008 1 33-36 [12]
10. cilt 20 Mayıs 2008 1 37-41 [13]
11. cilt The Rescue 22 Temmuz 2008 1 42-45 [14]
12. cilt 23 Eylül 2008 1 46-49 [15]
13. cilt 18 Kasım 2008 1 50-53 [16]
14. cilt 20 Ocak 2009 1 54-58 [17]
15. cilt 17 Mart 2009 1 59-63 [18]
16. cilt The Bount 12 Mayıs 2009 1 64-67 [19]
17. cilt 16 Haziran 2009 1 68-71 [20]
18. cilt 14 Temmuz 2009 1 72-75 [21]
19. cilt 18 Ağustos 2009 1 76-79 [22]
20. cilt 15 Eylül 2009 1 80-83 [23]
21. cilt 20 Ekim 2009 1 84-87 [24]
22. cilt 17 Kasım 2009 1 88-91 [25]
23. cilt The Assault 15 Aralık 2009 1 92-95 [26]
24. cilt 19 Ocak 2010 1 96-99 [27]
25. cilt 23 Şubat 2010 1 100-104 [28]
26. cilt 23 Mart 2010 1 105-109 [29]
27. cilt The Arrancar 20 Nisan 2010 1 110-113 [30]
28. cilt 25 Mayıs 2010 1 114-117 [31]
29. cilt 22 Haziran 2010 1 118-121 [32]
30. cilt 20 Temmuz 2010 1 122-126 [33]
31. cilt 24 Ağustos 2010 1 127-131 [34]
32. cilt The Hueco Mundo 21 Eylül 2010 1 132-135 [35]

ABD Kutu setli yayınlar

Kutu seti Başlık Tarih Disk Bölüm Kaynak
Kutu seti 1 The Substitute 10 Haziran 2008 5 1-20 [36]
Kutu seti 2 The Entry 19 Ağustos 2008 5 21-41 [37]
Kutu seti 3 The Rescue 7 Temmuz 2009 5 42-63 [38]
Kutu seti 4 The Bount Kasım 3, 2009 7 64-91 [39]
Şubat 16, 2010 [40]
Kutu seti 5 The Assault Haziran 8, 2010 4 92-109 [41]
Kutu seti 6 The Arrancar Part 1 28 Eylül 2010 3 110-121 [42]
Kutu seti 7 The Arrancar Part 2 21 Aralık 2010 3 122-133 [43]
Kutu seti 8 The Hueco Mundo Part 1 22 Mart 2011 3 134-145 [44]
Kutu seti 9 The Hueco Mundo Part 2 21 Haziran 2011 3 146-156 [45]
Kutu seti 10 The Arrancar 2: The Fierce Fight 6 Eylül 2011 3 157-167 [46]
Kutu seti 11 The New Captain Part 1 13 Aralık 2011 3 168-179 [47]
Kutu seti 12 The New Captain Part 2 13 Mart 2012 3 180-193 [48]

BK yayınları

Cilt Başlık Tarih Box Set Release Disk Bölüm
Sezon 1 Kısım 1 The Substitute 5 Kasım 2007 2 Haziran 2008 3 1-12
Sezon 1 Kısım 2 3 Mart 2008 2 13-20
Sezon 2 Kısım 1 The Entry 30 Haziran 2008 26 Aralık 2008 3 21-32
Sezon 2 Kısım 2 3 Kasım 2008 2 33-41
Sezon 3 Kısım 1 The Rescue 23 Mart 2009 17 Ağustos 2009 3 42-53
Sezon 3 Kısım 2 15 Haziran 2009 2 54-63
Sezon 4 Kısım 1 The Bount 26 Ekim 2009 9 Ağustos 2010 2 64-71
Sezon 4 Kısım 2 1 Mart 2010 2 72-79
Sezon 4 Kısım 3 7 Haziran 2010 3 80-91
Sezon 5 Kısım 1 The Bount Assault 30 Ağustos 2010 20 Aralık 2010 2 92-99
Sezon 5 Kısım 2 Kasım 1, 2010 2 100-109
Sezon 6 Kısım 1 Arrancar: The Arrival 11 Nisan 2011 26 Eylül 2011 2 110-120
Sezon 6 Kısım 2 14 Haziran 2011 2 121-131
Sezon 7 Kısım 1 Arrancar: The Hueco Mundo 26 Eylül 2011 12 Aralık 2011 2 132-141
Sezon 7 Kısım 2 7 Ekim 2011 2 142-151
Sezon 8 Kısım 1 Arrancar: The Fierce Fight 19 Mart 2012 25 Haziran 2012 2 152-159
Sezon 8 Kısım 2 7 Mayıs 2012 2 160-167
Sezon 9 Kısım 1 The New Captain Shūsuke Amagai 25 Haziran 2012 2 168-178

Filmler[49]

Film Başlık ABD yayın tarihi BK yayın tarihi Disk
1 Bleach Memories of Nobody 14 Ekim 2008 9 Temmuz 2009 1
2 Bleach The DiamondDust Rebellion 8 Eylül 2009 6 Eylül 2010 1
3 Bleach Fade to Black 15 Kasım 2011 7 Mayıs 2012 1

2. Bölge (Japonya)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bleach animesinin 2. bölge DVD derlemeleri Aniplex tarafından yayımlandı ve sezona göre gruplandı. Japonya'da Ocak 2012 itibarıyla Aniplex tarafından 76 DVD derlemesi yayımlandı.

Sezon 1: Agent of the Shinigami
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 2 Şubat 2005 1 1-4
2. cilt 2 Mart 2005 1 5-8
3. cilt 13 Nisan 2005 1 9-12
4. cilt 11 Mayıs 2005 1 13-16
5. cilt 1 Haziran 2005 1 17-20
Sezon 2: Soul Society: The Sneak Entry[50]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 27 Temmuz 2005 1 21-24
2. cilt 24 Ağustos 2005 1 25-28
3. cilt 28 Eylül 2005 1 29-32
4. cilt 26 Ekim 2005 1 33-36
5. cilt 23 Kasım 2005 1 37-41
Sezon 3: Soul Society: The Rescue[51]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 21 Aralık 2005 1 42-45
2. cilt 25 Ocak 2006 1 46-49
3. cilt 22 Şubat 2006 1 50-53
4. cilt 29 Mart 2006 1 54-58
5. cilt 26 Nisan 2006 2 59-63
Sezon 4: The Bount[52]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 24 Mayıs 2006 1 64-67
2. cilt 28 Haziran 2006 1 68-71
3. cilt 26 Temmuz 2006 1 72-75
4. cilt 23 Ağustos 2006 1 76-79
5. cilt 25 Ekim 2006 1 80-83
6. cilt 22 Kasım 2006 1 84-87
7. cilt 20 Aralık 2006 1 88-91
Sezon 5: Bount Assault in Soul Society[53]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 24 Ocak 2007 1 92-95
2. cilt 28 Şubat 2007 1 96-99
3. cilt 28 Mart 2007 1 100-104
4. cilt 25 Nisan 2007 1 105-109
Sezon 6: Arrancar: The Arrival[54]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 27 Haziran 2007 1 110-113
2. cilt 25 Temmuz 2007 1 114-117
3. cilt 22 Ağustos 2007 1 118-121
4. cilt 25 Eylül 2007 1 122-126
5. cilt 24 Ekim 2007 1 127-131
Sezon 7: Arrancar: The Hueco Mundo Sneak Entry[55]
. cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 19 Aralık 2007 1 132-135
2. cilt 23 Ocak 2008 1 136-139
3. cilt 27 Şubat 2008 1 140-143
4. cilt 26 Mart 2008 1 144-147
5. cilt 23 Nisan 2008 1 148-151
Sezon 8: Arrancar: The Fierce Fight[56]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 28 Mayıs 2008 1 152-155
2. cilt 25 Haziran 2008 1 156-159
3. cilt 23 Temmuz 2008 1 160-163
4. cilt 27 Ağustos 2008 1 164-167
Sezon 9: The New Captain Shūsuke Amagai[57]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 26 Kasım 2008 1 168-171
2. cilt 17 Aralık 2008 1 172-175
3. cilt 28 Ocak 2009 1 176-179
4. cilt 25 Şubat 2009 1 180-184
5. cilt 25 Mart 2009 1 185-189
Sezon 10: Arrancar vs Shinigami[58]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 27 Mayıs 2009 1 190-193
2. cilt 24 Haziran 2009 1 194-197
3. cilt 22 Temmuz 2009 1 198-201
4. cilt 26 Ağustos 2009 1 202-205
Sezon 11: The Past[59]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 25 Kasım 2009 1 206-208
2. cilt 16 Aralık 2009 1 209-212
Sezon 12: Arrancar: Decisive Battle of Karakura[60]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 27 Ocak 2010 1 213-216
2. cilt 24 Şubat 2010 1 217-220
3. cilt 25 Mart 2010 1 221-224
5. cilt 25 Nisan 2010 1 225-229
Sezon 13: Zanpakutō: The Alternate Tale[61]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 26 Mayıs 2010 1 230-233
2. cilt 23 Haziran 2010 1 234-237
3. cilt 21 Temmuz 2010 1 238-241
4. cilt 25 Ağustos 2010 1 242-245
5. cilt 22 Eylül 2010 1 246-249
6. cilt 27 Ekim 2010 1 250-253
7. cilt 24 Kasım 2010 1 254-257
8. cilt 15 Aralık 2010 1 258-261
9. cilt 26 Ocak 2011 1 262-265
Sezon 14: Arrancar: Downfall[62]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 23 Şubat 2011 1 266-270
2. cilt 23 Mart 2011 1 271-274
3. cilt 27 Nisan 2011 1 275-278
4. cilt 25 Mayıs 2011 1 279-282
5. cilt 22 Haziran 2011 1 283-286
6. cilt 16 Temmuz 2011 1 287-291
7. cilt 24 Ağustos 2011 1 292-295
8. cilt 21 Eylül 2011 1 296-299
9. cilt 26 Ekim 2011 1 300-303
10. cilt 23 Kasım 2011 1 304-307
11. cilt 14 Aralık 2011 1 308-311
12. cilt 25 Ocak 2012 1 312-316
Sezon 15: Gotei 13 Invading Army[63]
Cilt Tarih Disk Bölüm
1. cilt 22 Şubat 2012 1 317-321
Filmler[49]
Cilt Tarih Disk Bölüm
Bleach: Memories of Nobody 5 Eylül 2007 1 Film 1
Bleach: The DiamondDust Rebellion 3 Eylül 2008 1 Film 2
Bleach: Fade to Black, I Call Your Name 30 Eylül 2009 1 Film 3
Bleach: The Hell Verse 24 Ağustos 2011 1 Film 4

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Genel
Özel
  1. ^ "Viz Media named master licensor for hit Japanese action manga Shōnen Jump's Bleach". Viz Media. http://www.viz.com/news/newsroom/2006/03_bleach.php. Erişim tarihi: 1 Nisan 2007. 
  2. ^ "Viz Announces Bleach Merchandise Licenses". Anime News Network. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151211084338/http://www.animenewsnetwork.com/news/2006-11-02/viz-announces-bleach-merchandise-licenses. Erişim tarihi: 24 Mart 2007. 
  3. ^ "Bleach (English Dubbed) Season 1, Ep. 1 "Bleach 1"". Amazon.com. http://www.amazon.com/gp/product/B0011UJXPQ. Erişim tarihi: 18 Şubat 2011. 
  4. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; VizDVD1 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  5. ^ "Bleach, Vol. 2 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207180933/http://viz.com/products/products.php?product_id=6431. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  6. ^ "Bleach, Vol. 3 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207172759/http://viz.com/products/products.php?product_id=6674. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  7. ^ "Bleach, Vol. 4 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207163529/http://viz.com/products/products.php?product_id=6697. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  8. ^ "Bleach, Vol. 5 (DVD)". Viz Media. 23 Temmuz 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20090723010636/http://www.viz.com:80/products/products.php?product_id=6704. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  9. ^ "Bleach, Vol. 6 (DVD)". Viz Media. 6 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120206225116/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=6713. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  10. ^ "Bleach, Vol. 7 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207120943/http://viz.com/products/products.php?product_id=6752. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  11. ^ "Bleach, Vol. 8 (DVD)". Viz Media. 2 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101202133850/http://viz.com/products/products.php?product_id=7398. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  12. ^ "Bleach, Vol. 9 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207142454/http://viz.com/products/products.php?product_id=7467. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  13. ^ "Bleach, Vol. 10 (DVD)". Viz Media. 1 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120401092149/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7468. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  14. ^ "Bleach, Vol. 11 (DVD)". Viz Media. 18 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120318000104/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7469. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  15. ^ "Bleach, Vol. 12 (DVD)". Viz Media. 1 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120401093237/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7470. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  16. ^ "Bleach, Vol. 13 (DVD)". Viz Media. 1 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120401093342/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7471. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  17. ^ "Bleach, Vol. 14 (DVD)". Viz Media. 1 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20120401093212/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7947. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  18. ^ "Bleach, Vol. 15 (DVD)". Viz Media. 9 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110609091728/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=7948. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  19. ^ "Bleach, Vol. 16 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207200616/http://viz.com/products/products.php?product_id=8365. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  20. ^ "Bleach, Vol. 17 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207230621/http://viz.com/products/products.php?product_id=8369. Erişim tarihi: 4 Eylül 2009. 
  21. ^ "Bleach, Vol. 18 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207233139/http://viz.com/products/products.php?product_id=8373. Erişim tarihi: 2009-05-24. 
  22. ^ "Bleach, Vol. 19 (DVD)". Viz Media. 7 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20100207215546/http://viz.com/products/products.php?product_id=8379. Erişim tarihi: 11 Temmuz 2009. 
  23. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; VizDVD20 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  24. ^ "Bleach, Vol. 21 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226020308/http://viz.com/products/products.php?product_id=8390. Erişim tarihi: 11 Temmuz 2009. 
  25. ^ "Bleach, Vol. 22 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226063355/http://viz.com/products/products.php?product_id=8395. Erişim tarihi: 11 Temmuz 2009. 
  26. ^ "Bleach, Vol. 23 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226033016/http://viz.com/products/products.php?product_id=8596. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2009. 
  27. ^ "Bleach, Vol. 24 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226002606/http://viz.com/products/products.php?product_id=8597. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2009. 
  28. ^ "Bleach, Vol. 25 (DVD)". Viz Media. http://www.viz.com/products/products.php?product_id=8398. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2009. 
  29. ^ "Bleach, Vol. 26 (DVD)". Viz Media. 9 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110609202740/http://www.viz.com/products/products.php?product_id=8399. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2009. 
  30. ^ "Bleach, Vol. 27 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226074145/http://viz.com/products/products.php?product_id=8600. Erişim tarihi: 22 Aralık 2009. 
  31. ^ "Bleach, Vol. 28 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226064758/http://viz.com/products/products.php?product_id=8601. Erişim tarihi: 2009-12-22. 
  32. ^ "Bleach, Vol. 29 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226091022/http://viz.com/products/products.php?product_id=8602. Erişim tarihi: 2010-03-07. 
  33. ^ "Bleach, Vol. 30 (DVD)". Viz Media. 26 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101226083158/http://viz.com/products/products.php?product_id=8603. Erişim tarihi: 2010-03-07. 
  34. ^ "Bleach, Vol. 31 (DVD)". Viz Media. 25 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101225194722/http://viz.com/products/products.php?product_id=8604. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2010. 
  35. ^ "Bleach, Vol. 32 (DVD)". Viz Media. 25 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20101225185325/http://viz.com/products/products.php?product_id=9186. Erişim tarihi: 6 Haziran 2010. 
  36. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; SeasonBox1 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  37. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; SeasonBox2 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  38. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; SeasonBox3 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  39. ^ "Bleach Uncut Box Set: Season 4, Part 1 - The Bount". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B002FG9N64/. 
  40. ^ "Bleach Uncut Box Set: Season 4, Part 2 - The Bount". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B002UTNJI4/. 
  41. ^ "Bleach Uncut Box Set: Season 5 - The Assault". Viz Media. http://www.viz.com/products/products.php?product_id=8626/. 
  42. ^ "Bleach Uncut Box Set 6". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B003R3JNQY/. 
  43. ^ "Bleach Uncut Box Set 7". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B0041QSZ7O/. 
  44. ^ "Bleach Uncut Box Set 8". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B004EXNHO0/. 
  45. ^ "Bleach Uncut Box Set 9". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B004PHSTTS/. 
  46. ^ "Bleach Uncut Box Set 10". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B0051SFSAS. 
  47. ^ "Bleach Uncut Box Set 11". Amazon.com. http://www.amazon.com/dp/B005J9ZFRA. 
  48. ^ "Bleach Uncut Box Set 12". Barnes and Noble. http://video.barnesandnoble.com/DVD/Bleach-Uncut-Set-12/e/782009242154. 
  49. ^ a b "Bleach Movies" (İngilizce). Amazon (North America). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=Bleach&x=0&y=0#/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=Bleach+Movies&rh=n%3A130%2Ck%3ABleach+Movies. Erişim tarihi: 2011-05-23.  Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "series1Ba.C5.9Fl.C4.B1k" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış. (Bkz: Kaynak gösterme)
  50. ^ "Bleach Goods Search - Season 2 DVDs" (Japonca). Studio Pierrot. 2008-02-26 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20080226013430/http://pierrot.jp/Başlık/bleach/goods/dvd/dvd02/. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  51. ^ "Bleach Goods Search - Season 3 DVDs" (Japonca). Studio Pierrot. 2008-02-25 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20080225141136/http://pierrot.jp/Başlık/bleach/goods/dvd/dvd03/. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  52. ^ "Bleach Goods Search - Season 4 DVDs" (Japonca). Studio Pierrot. 2008-02-26 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20080226081211/http://pierrot.jp/Başlık/bleach/goods/dvd/dvd04/. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  53. ^ "Bleach Goods Search - Season 5 DVDs" (Japonca). Studio Pierrot. 2008-02-25 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20080225131410/http://pierrot.jp/Başlık/bleach/goods/dvd/dvd05/. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  54. ^ "Bleach Goods Search - Season 6 DVDs" (Japonca). Studio Pierrot. 2008-02-25 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20080225134622/http://pierrot.jp/Başlık/bleach/goods/dvd/dvd07/. Erişim tarihi: 17 Ocak 2009. 
  55. ^ "Bleach: Season 7 DVDs: Arrancar: The Hueco Mundo Sneak Entry" (Japonca). Play-Asia. 6 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140106041603/http://www.play-asia.com/paOS-19-49-en-15-Bleach+Arrancar+Hueco+Mundo.html. Erişim tarihi: 2007-12-19. 
  56. ^ "Bleach: Season 8 DVDs: The Fierce Fight" (Japonca). Play-Asia. 6 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20140106041336/http://www.play-asia.com/paOS-19-49-en-15-Bleach+Arrancar+Gekito.html. Erişim tarihi: 2007-01-24. 
  57. ^ "Bleach: Season 9 DVDs: The New Captain Syusuke Amagai" (Japonca). Amazon Japan. http://www.amazon.co.jp/s/?__mk_ja_JP=%83J%83%5E%83J%83i&url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=BLEACH+%90V%91%E0%92%B7%93V%8AL%8FJ%8F%95%95%D1. Erişim tarihi: 2008-11-26. 
  58. ^ "BLEACH 破面・VS.死神篇 1(完全生産限定版) [DVD DVD・ブルーレイ - 森田成一, 折笠富美子, 松岡由貴, 杉山紀彰, 安元洋貴, 工藤昌史, 阿部記之, 久保帯人, 十川誠志"] (Japonca). Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/dp/B001V30UBO/. Erişim tarihi: 2009-04-26. 
  59. ^ "BLEACH 過去篇 上" (Japonca). Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/dp/B002QOYZSQ/. Erişim tarihi: 2009-09-29. 
  60. ^ "BLEACH 破面・空座決戦篇 1 【完全生産限定版】 [DVD"] (Japonca). Amazon.co.jp. 28 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110628232753/http://www.amazon.co.jp/dp/B002VQ14PG/. Erişim tarihi: 2009-12-03. 
  61. ^ "BLEACH 斬魄刀異聞篇 1(完全生産限定版) [DVD"] (Japonca). Amazon.co.jp. 5 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110605012723/http://www.amazon.co.jp/dp/B003D842R8/. Erişim tarihi: 2010-03-27. 
  62. ^ "BLEACH 破面・滅亡篇 1 【完全生産限定版】 [DVD"] (Japonca). Amazon.co.jp. 28 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20110628234023/http://www.amazon.co.jp/dp/B004EWFWLM/. Erişim tarihi: 2010-12-07. 
  63. ^ "BLEACH 護廷十三隊侵軍篇 1 [DVD"] (Japonca). Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/BLEACH-護廷十三隊侵軍篇-1-DVD-阿部記之/dp/B006GLAAXY/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1323822209&sr=1-1. Erişim tarihi: 2011-12-13.