Bizim Hikaye (1. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bizim Hikaye
1. sezon
BaşrolHazal Kaya
Burak Deniz
Yağız Can Konyalı
Reha Özcan
Mehmetcan Mincinozlu
Nesrin Cavadzade
Mehmet Korhan Fırat
Nejat Uygur
Serra Pirinç
Evrim Doğan
Pınar Töre
Berkay Akın
Ülke Türkiye
Bölüm sayısı37
Yayın
KanalFOX
Orijinal yayın tarihi14 Eylül 2017-7 Haziran 2018
Sezon kronolojisi
Sonraki →
2. sezon
Bizim Hikaye bölümleri

Bizim Hikaye'nin birinci sezonu, Türk televizyon kanalı FOX'ta 14 Eylül 2017'de yayımlanmaya başladı. 37 bölüm süren sezon, 7 Haziran 2018'de sona erdi. Perşembe akşamları gösterilen sezonun bölümlerinin tamamını Serdar Gözelekli yönetirken sezon boyunca farklı bölümlerde farklı senaristler olarak Hatice Meryem, Banu Kiremitçi Bozkurt, Elif Asılkefeli Yeter, Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars görev yaptı. İlk bölümün yayımlandığı 14 Eylül 2017'de, 4,40 izlenme oranıyla günün en çok izlenen dördüncü programı oldu. Sezonun en az izlenme oranı 4,40 ile ilk bölüm, en fazla izlenme oranına sahip bölüm ise 9,06 ile 20. bölümdü. 7 Haziran 2018'de gösterilen dizinin sezon finali bölümü 5,44 ile reyting sıralamasında ikinci oldu.

Filiz ve kardeşleri anneleri tarafından terk edildiği için Filiz kardeşlerine hem annelik hem ablalık yapıyor, babaları ise çocuklarıyla ilgilenmek yerine zamanını kahvehanede geçiriyordur. Filiz bir akşam kapkaça uğrar ancak Barış, Filiz'in çantasını kapkaççıdan kurtarır. Böylece Filiz ve Barış tanışır. Filiz başta Barış'ın sevgisine karşılık vermez ancak sonra Barış'la çıkmaya başlar. Mahalledeki polis karakolunda çalışan Cemil de Filiz'den hoşlanıyor ve bu nedenle Barış'tan nefret ediyordur. Cemil bir gün Barış'ı Filiz'in kardeşlerini hapse atmakla tehdit eder. Barış, nişanlısı Filiz'e hiçbir açıklama yapmadan mahalleyi terk eder. Bir gün Çocuk Esirgeme Kurumundan gelen memurlar Filiz'in reşit olmayan kardeşlerini başlarında sorumlu bir ebeveyn olmadan başıboş bir şekilde yaşadıkları gerekçesiyle yurda yerleştirirler. Barış mahalleye geri döner ancak Filiz'e hiçbir açıklama yapmadan gittiği için Filiz'le arası açılmıştır. Filiz kardeşlerini geri alabilmek için Cemil ile evlenir.

Teknik ekip[değiştir | kaynağı değiştir]

Yapımı Medyapım tarafından gerçekleştirilen dizi, Türk televizyon kanalı FOX'ta yayımlandı.[1] Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken tüm sezonun yönetmenliğini Serdar Gözelekli yaptı. Sezonun senaryosu ise Hatice Meryem, Banu Kiremitçi Bozkurt, Elif Asılkefeli Yeter, Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars tarafından yazıldı.

Oyuncu kadrosu[değiştir | kaynağı değiştir]

En arkada Hikmet, soldan sağa doğru: (ortada) Rahmet, İsmet, Filiz ve Kiraz; (önde) Fikret ve Fikri
  • Hikmet Elibol - Nejat Uygur[4]
  • Kiraz Elibol - Zeynep Selimoğlu[5]
  • Fikret Elibol - Alp Akar[6]
  • İsmet Elibol - Ömer Sevgi[7]
  • Tufan - Mehmet Korhan Fırat[11]
  • Müjde - Serra Pirinç[12]
  • Şeyma - Evrim Doğan[13]
  • Haşim - İsmail Karagöz
  • Asım - Berkay Akın
  • Esra - Pınar Töre

Yayın bilgileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ilk bölümü 14 Eylül 2017 Perşembe günü yayımlandı[15] ve 4,40 reytingle günün en çok izlenen 4. programı oldu.[16] 7 Haziran 2018'de gösterilen dizinin sezon finali bölümü 5,44 ile reyting sıralamasında ikinci oldu.[17] Dizinin ilk sezonu 14 Eylül 2017 ile 7 Haziran 2018 tarihleri arasında perşembe günleri yayımlandı ve 37. bölümle sona erdi. Bölümlerden 21'i yayımlandığı gün reyting sıralamasında birinci, 11'i ikinci, 1'i üçüncü, 2'si dördüncü ve 2'si de beşinci oldu. Sezonun en düşük reytingi 4,40, en yükseği ise 9,06'ydı.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
YönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
11Serdar GözelekliHatice Meryem
Banu Kiremitçi Bozkurt
14 Eylül 2017 (2017-09-14)4,40[16]4[16]
Beş kardeşi ile babasına tek başına bakan Filiz, kardeşlerini kahvaltı yapıp okula gitmeleri için uyandırır. Filiz hem elektrik faturasını ödeyebilmek hem de evin diğer ihtiyaçlarını karşılamak için kardeşlerinden para toplar. Bir hamburgercide çalışan Filiz, normalde gece vardiyasında çalışmasına rağmen, o sabah arkadaşının yerine çalışır. Elektrik faturasını ödeyebilmek için o gün patronundan avans ister. Komşusu Tülay'ın isteği üzerine kınaya gitmeye karar veren Filiz, Tülay ile yolda ilerlerken yolda üzerlerine gelen bir araba onları korkutur. Arabadan inen Barış, Filiz ve Tülay'dan özür dilerken bir kapkaççı Filiz'in çantasını çalar. Barış kapkaççının peşinden koşup onu yakalar ancak kapkaççı ile boğuşurken kapkaççı bıçağıyla Barış'ın elini yaralar. Barış Filiz'in çantasını kapkaççıdan alıp Filiz'e geri verir. Barış'ın elinin kanadığını gören Tülay ve Filiz, onu Filizlerin evine götürüp elini sararlar. Barış, ertesi sabah Filiz'in evine gider ve gece bir şeyler yapmayı teklif eder. Filiz, Barış'ın teklifini başta reddeder ancak sonra ısrarları üzerine yemeğe çıkmayı kabul eder. Filiz, Barış'ı zengin birisi olarak biliyordur ancak Barış yemekten sonra Filiz'i yemek yedikleri restoranda vale olarak çalıştığına ikna eder.
22Serdar GözelekliHatice Meryem
Banu Kiremitçi Bozkurt
21 Eylül 2017 (2017-09-21)6,73[18]1[18]
Fikri, Tufan'ın kahvehanesindeyken Müjde'nin babası Haşim gelip Fikri'ye kafa atar. Burnu kanayan Fikri, aldığı darbeyle yere düşer. Haşim, Fikri'yi oğlunun Müjde'den uzak durması konusunda uyarır. Burnu kanayarak eve doğru giden Fikri, evlerinin önünde oğlu Hikmet'i görür ve ona kafa atar. Arabasında olanları gören Barış, Fikri'ye bu yaptığından dolayı kızar ve Fikri ile tartışır. Fikri, o akşam Tufan'ın kahvehanesinden çıktıktan sonra eve gelmez. Ertesi sabah Fikri'nin çocukları babalarının eve gelmediğini ve maaş günü olmasına rağmen banka kartını yanına almadığını fark eder ve babalarının başına bir iş geldiğinden endişe ederler. Daha sonra hep birlikte Fikri'yi aramaya koyulurlar. Aramalar sırasında yakınlardaki inşaatta bir ceset bulunduğunu öğrenip paniklerler. Kiraz, Rahmet'i telefonla arayarak olanları öğrenir. Kiraz'dan inşaatta ceset bulunduğunu öğrenen Filiz de inşaata koşar. İnşaata gelen Fikri'nin çocukları, cesedin babalarına ait olmadığını öğrenir. Daha sonra Barış, Fikri'yi Yunanistan'a kaçırdığını Filiz'e itiraf eder. Filiz bunu öğrenince Barış'a kızar ve babasını geri getirmek için Barış ile birlikte Yunanistan'a doğru yola çıkarlar. Sınıra yakın bir yerde Barış, Filiz'i arabadaki gizli bölmeye saklayarak gizlice sınırdan geçirir. Yunanistan'a vardıklarında Barış bir karakolun önüne park eder ve içeri girer. Daha sonra karakoldan Fikri ile çıkan Barış, Fikri'yi ve Filiz'i evlerine götürür.
33Serdar GözelekliHatice Meryem
Banu Kiremitçi Bozkurt
28 Eylül 2017 (2017-09-28)6,90[19]1[19]
Halasının banka kartıyla ATM'den maaş çekmeye çalışan Fikri, kartını ATM'ye kaptırır. Fikri, kartı geri almak için vezneye gider. Veznedeki kadın kartı sadece sahibinin teslim alabileceğini söyler. Fikri veznedeki görevliye bağırınca güvenlik tarafından dışarı atılır. Fikri'nin halasının kartı posta yoluyla Fikri'nin evine gönderilir. Postacı kapıyı çalar ve kapıya Filiz çıkar. Postacı, Filiz'e Zeliha Uçansu adına bir kart olduğunu söyler. Filiz, evde öyle birinin yaşamadığını söyleyerek kartı almayı reddeder. Eve gelen kartı Filiz'in kabul etmediğini öğrenen Fikri bunu duyunca sinirlenir ve tekrar bankaya gider. Fikri vezneden kartın tekrar kendisine teslim edilmesini ister. Vezne, kartı sadece sahibinin teslim alabileceğini söyler. Fikri, kartın sahibinin bankaya gelemeyecek kadar hasta olduğunu söyler. Vezne, kartı sahibine teslim etmek üzere adrese müşteri temsilcisi birini göndereceğini söyler. Fikri'nin halası yıllar önce ölmüştür ve kadının öldüğü ilgili makamlara bildirilmemiştir. Fikri, halası gibi göstereceği birini aramaya başlar. Bunun için Tülay'ın çalıştığı huzurevinden Alzheimer hastası bir kadın eve getirilir. Fikri, gelecek olan görevlinin sorularına karşı yaşlı kadını hazırlar. Ancak kadın, cevapları aklında tutamaz. Daha sonra kapı çalınır ve Filiz kapıyı açar. Gelen banka görevlisidir. Filiz görevliye evde Zeliha Uçansu diye birinin yaşamadığını söyleyerek görevliyi geri gönderir. Fikri ise hâlâ görevlinin gelmesini bekliyordur. Filiz, Fikri'ye görevlinin gelmeyeceğini, onu geri yolladığını söyler. Fikri, Filiz'e bağırır ve evi terk eder. Yaşlı kadın ise huzurevine geri götürülür.
44Serdar GözelekliHatice Meryem
Banu Kiremitçi Bozkurt
5 Ekim 2017 (2017-10-05)6,88[20]1[20]
Kiraz, sokaktan bir çocuk kaçırıp gizlice eve sokar. Filiz, Kiraz'ın odasına girince çocuğu görür ve Kiraz'a kızar. Çocuğun hem elbisesi yırtılmış hem de çocuk elbisesine kusmuştur. Kiraz da çocuğa İsmet'in elbiselerini giydirmiştir. Barış ve Filiz çocuğun kaçırıldığının anlaşılmaması için çocuğun elbisesinin aynısını bulmak üzere dükkânları dolaşmaya başlarlar. Çocuğun elbisesinin aynısını bulan Barış ve Filiz, eve gelince çocuğun kaçırıldığını belli etmeden onu ailesine nasıl teslim edeceklerini planlarlar. Barış, Kiraz'a çocuğu teslim ettikten sonra neler söylemesi gerektiğini anlatır. Kiraz, kaçırdığı çocuğu tekrar ailesine teslim eder. Buna karşılık çocuğun ailesi Kiraz'a para ödülü verir. Kiraz, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülür. Kiraz, polis memurunun sorularına Barış'ın tembihlediği şekilde cevap verir. Kiraz'ın doğum günü yaklaşıyordur. Barış, Kiraz'ın doğum günü partisi için çeşitli süsler, hediyeler ve doğum günü pastası alır. Kiraz eve gelince evdekiler ona sürpriz yaparlar. Barış, parti bitmeden ve pasta yemeden evden ayrılır. Filiz, Tülay'ın tavsiyesi üzerine Barış'a pasta götürmeye karar verir. Filiz, restorana gelir ve kapıdaki valeye Barış'ı sorar. Vale, onun burada çalışmadığını, ara sıra böyle yalanlar söylediğini anlatır. Bunu duyan Filiz elindeki pasta kabını yere düşürür.
55Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt12 Ekim 2017 (2017-10-12)5,67[21]1[21]
Filiz, Barış'tan tekrar tekrar gelen aramaları reddeder. Daha sonra Barış kahvaltı sırasında Filizlerin kapısını çalar. Kapıyı açan Hikmet, Barış'ı içeri alır. Bir süre sonra Filiz ile Barış, evlerinin kapısı önünde konuşmaya başlarlar. Filiz, Barış'ın çalıştığı restorana geldiğini ve Barış'ın aslında orada çalışmadığını öğrendiğini, Barış ise yakalandığını ve işten ayrıldığını söyler. Filiz kapıyı Barış'ın yüzüne kapatır. Barış daha sonra restorana gelir ve orada bekleyen iki valeye Filiz'le kimin konuştuğunu sorar. İçlerinden biri Barış'ın sorusuna ağzından kaçırdığını söyleyerek cevap verir. Barış daha sonra o valeyi alır ve valeyle birlikte Filiz'in çalıştığı hamburgerciye giderler. Filiz'in çalıştığı yere geldiklerinde vale, Filiz'e yalan söylediğini anlatır. Filiz iyi günler dileyerek Barış ve valeyi gönderir.
66Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt19 Ekim 2017 (2017-10-19)6,92[22]1[22]
İki adam Fikri'nin evine gelip kapıyı çalar, kapıya Filiz çıkar. Adamlardan biri Filiz'e Fikri'yi sorar. Filiz babasının evde olmadığını söyler. Adam, Filiz'den babasının borcunu ödemesi gerektiği mesajını iletmesini ister. Filiz, Tufan'ın kahvehanesine gidip babasının masasına oturan Filiz, adamların kapılarına dayandıklarını babasına anlatır. O sırada o iki adam da kahvehaneye gelir. Kahvehanenin penceresinden kaçan Fikri ile iki adam arasında bir kovalamaca başlar. Fikri, yolda bir çocuğu bisikletinden indirir ve bisikletle kaçarak adamlardan uzaklaşır. Bir gün adamlar Fikri'yi dışarıda yakalar ve Fikri'den borcunu ödemesini isterler. Fikri, kendisine zaman verilmesini, borcunu ödeyeceğini söyler. Bir müddet Haşim'in evinde saklanmasının ardından kendi evine giden Fikri, çocuklarından kendini adamlardan kurtarması için yardım ister. Fikri'nin planı kendini ölü gibi göstererek adamları öldüğüne ikna etmektir. Adamların geleceği gün Fikri yatakta hareketsiz yatarken Fikri'nin çocukları da ağlama provaları yaparlar. Daha sonra adamlar gelip kapıyı çalar. Kapıyı açan Filiz, adamların Fikri'yi sormasıyla birlikte ağlama numarası yapar. Adamların eve girmesiyle Kiraz, Fikret ve İsmet de numaradan ağlarlar. Adamlar Fikri'nin yattığı odaya girer ve Fikri'yi yatakta hareketsiz yatarken görürler. Adamlardan biri patronlarını arar ve Fikri'nin öldüğünü söyler. Telefonla görüşme bittikten sonra ikili, evdekilere başsağlığı dileyerek oradan ayrılır.
77Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt26 Ekim 2017 (2017-10-26)6,01[23]2[23]
Barış'ın telefonuna Ayla isimli birinden gelen "Hani gelecektin bugün? Çok özledim... Seni seviyorum" şeklindeki mesajı, telefonu Barış'tan alan Kiraz da okur. Kiraz mesajı okurken Filiz, Kiraz'ın elinden telefonu alır ve Kiraz'a başkalarının telefonuyla oynanmayacağını söyleyerek kızar. Eve döndüklerinde Kiraz, mesajı gönderen numarayı bir deftere gizlice not eder. Kiraz okula giderken yol kenarındaki bir telefon kulübesinden bilinmeyen numaralar servisini arayarak numaranın kime ait olduğunu sorgulayarak telefon numarasının Ayla Angın adına kayıtlı olduğunu öğrenir. Kiraz, Cemil'in çalıştığı polis merkezine gider ve Cemil'e Ayla Angın'ın uzaktan bir akrabaları olduğunu, bu kişiyi bulurlarsa annelerini de bulabileceğini anlatır ve Cemil'den Ayla Angın'ın adresini alır. Ayla Angın'ın yaşadığı yere giden Kiraz orada Barış ile karşılaşır.
88Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt2 Kasım 2017 (2017-11-02)6,39[24]1[24]
Tufan, Fikri'ye muhtarın onu görmek istediğini söyler. Fikri muhtarın yanına gider. Muhtar, Fikri'ye yoksulluk maaşından yararlanmaya devam edebilmesi için eşi Şükran'ın gelip imza atması gerektiğini söyler. Fikri, Şükran'ın yerini bilmediğini söyleyince muhtar, eşinin Şükran'ı gördüğünü, Şükran'ın İstanbul'da olduğunu söyler. Fikri, Tufan'ın kahvehanesinde bir masada otururken Tufan Fikri'nin yanına gelir ve Fikri'ye iyi olup olmadığını sorar. Fikri, Tufan'a Şükran'ın İstanbul'da olduğunu söyler ve Tufan da eve gidince bunu Tülay'a iletir. Bunu duyan Tülay telefonla Filiz'i arar ve annesinin İstanbul'da olduğunu haber verir. Fikri, Şeyma'nın evinden Şükran'ı arar ve ona onunla konuşacak bir şeyi olduğunu söyler. Şükran Filizlerin kapısını çalar. Kapıyı açan Filiz, Şükran'a niye geldiğini sorar. Şükran "Biz babanla konuştuk" der. Filiz babasının evde olmadığını söyleyerek kapıyı kapatır. Filiz'in kardeşleri evlerinin önünde Şükran'ı görürler. Şükran çocuklarının yanına gider ve onlara sarılır. Daha sonra Fikri gelir. Şükran, Filiz'in kendisini içeri almadığını söyler. Daha sonra hep birlikte eve girerler. Şükran, İsmet'i yanına alması karşılığında Fikri'nin söylediği kâğıtlara imza atacağını söyler. Filiz, Rahmet ve Hikmet ise Şükran'ın İsmet'i yanına alma kararına karşı çıkarlar.
99Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt9 Kasım 2017 (2017-11-09)6,45[25]2[25]
Filiz, Barış'ın yeni aldığı evde kalmaya başlar. Filiz, Barış'ın kendisine verdiği yeni bir telefonla kardeşlerini arayarak hem evde neler olup bittiğini öğrenir hem de kardeşlerine neyi yapıp neyi yapmayacağı konusunda talimatlar verir. Şükran, Fikri'ye İsmet'in velayetini vermesi karşılığında Fikri'nin bahsettiği kâğıtları imzalayacağını söyler. Fikri ise bu anlaşmayı kabul eder. Rahmet odasından anne ve babasının konuşmalarını duyar. Rahmet, Filiz'in kaldığı eve gider ve duyduklarını ablasına anlatır. Filiz ve Rahmet babalarıyla konuşmak üzere Tufan'ın kahvehanesine giderler.
1010Serdar GözelekliHatice Meryem
Demet Güngör
Asya Seyhan
16 Kasım 2017 (2017-11-16)6,52[26]2[26]
Cemil, Barış'ın evine gelir ve Barış'ı onun bir araba hırsızı olduğunu Filiz'e söylemekle tehdit eder. Onlar konuşurken Filiz gelir. Cemil, Filiz'e Barış'ın bir araba hırsızı olduğunu söyler. Daha sonra Cemil, Barış'a kelepçe takar ve onu merkeze götürür. Cemil sorgu odasında Barış'ın kimliğini alır ve Barış olarak tanıdığı kişinin gerçek adının Savaş olduğunu öğrenir. Cemil daha sonra birini gönderir ve aracın bagajından delilleri getirmesini ister. Adam gider ancak delilleri bulamaz. Daha sonra Cemil arabada delilleri arar ancak o da bulamaz. Çünkü birileri aracın bagajından delilleri çalıp Barış'a getirmiş, o da delilleri yakarak yok etmiştir. Cemil, Filiz'e Barış'ın kimliğini gösterir. Filiz, Barış olarak bildiği kişinin gerçek adının Savaş olduğunu öğrenir. Deliller bulunamadığı için Barış serbest bırakılır. Barış, karakoldan çıkınca Filiz'e annesinin adını Barış koymak istediğini ancak babasının nüfus cüzdanına ismini Savaş olarak yazdırdığını söyler. Filiz daha sonra Cenk'e uğrayıp Barış'ın araba hırsızı olup olmadığını sorar. Cenk, daha sonra Barış'ı arayarak Filiz'in geldiğini, araba hırsızı olup olmadığını sorduğunu ve ona hayır cevabı verdiğini söyler.
1111Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt23 Kasım 2017 (2017-11-23)6,30[27]2[27]
Barış'ın annesi Barış'ın yeni aldığı eve gelir ve kapısını çalar. Kapıyı Filiz açar, kadın Barış'ın evde olup olmadığını sorar. Barış kim gelmiş diye bakmak için kapıya gelir ve annesiyle karşılaşır. Daha sonra Kiraz da kapıya gelir. Barış'ın annesi Kiraz'ı tanır. Filiz o anda Barış'ın annesinin aslında ölmediğini öğrenir. Barış ve annesi evden ayrılır. Onlar ayrılınca Filiz, Kiraz'dan bildiklerini anlatmasını ister. Artık Filiz ve kardeşleri, Barış'ın adının aslında Barış olmadığını, annesinin hayatta olduğunu ve pahalı bir evde yaşadığını öğrenir. Daha sonra Filiz ve kardeşleri kendi evlerine geçerler. Akşam vakti Barış, Filizlerin evinin kapısını çalar. Kapıya Rahmet ve Hikmet çıkar. Barış, Filiz'i görmek istediğini söyler. Rahmet ve Hikmet ise ona göremeyeceğini söyler. Daha sonra Filiz kapıya gelir ve Barış'a gitmesini söyler. Barış gider ancak ertesi sabah tekrar gelip Filiz ile barışmaya çalışır, ancak barışamaz. Daha sonra Filiz'in çalıştığı hamburgerciye gelir ve Filiz'e küçüklük fotoğrafını verir. Barış, Filiz dışarı çıkınca peşinden gidip kendini affettirmeye çalışır ancak Filiz yine affetmez. Barış, annesine Filiz'e âşık olduğundan bahseder. Annesi ise Barış'tan Filiz'i yemeğe davet edip kendisi ile tanıştırmasını ister. Barış, akşam vakti Filiz'in evinin önünde beklemeye başlar. Barış bir süre sonra Filiz'i yürürken görür, yanına gider ve onu yemeğe davet eder, ancak Filiz'den olumlu bir cevap alamaz.
1212Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt30 Kasım 2017 (2017-11-30)7,16[28]1[28]
Filizlerin evinin kapısı çalınır ve kapıyı Filiz açar. Kapıyı çalan adam Filiz'le bir şeyler konuşmak istediğini söyler. Filiz adamı içeri alır. Adam Zeliha Uçansu'nun oğlu Basri Uçansu'dur. Basri; Filiz ve ailesinden evi boşaltmalarını eğer reddederlerse onlardan şikâyetçi olacağını söyler. Filiz ve Rahmet buna karşı çıkarlar. Basri gittikten sonra Filiz ve Rahmet, yardım almak için Fikri'ye gider ancak Fikri onlara yardım etmez. Bir gün Sabri iki adamla birlikte gelir. Adamlar evden ölçü alırlar. Filiz ise adamların işlerini yapmalarına engel olmaya ve onları evden çıkarmaya çalışır. Barış bu olayı görür ve Basri'yi ve adamlarını evden uzaklaştırır. Olanları Tülay'a da anlatan Filiz, Tülay ile birlikte ev bakmaya çıkar ancak gezip gördükleri evleri beğenmezler ve geri dönerler. Filiz okula giden kardeşlerini yolcu ederken Basri ve iki adam gelir ve tekrar eve bakmak isterler. Hikmet ve Rahmet adamları eve sokmayınca adamlarla aralarında kavga çıkar. Oradan geçmekte olan Tufan kavgayı görür ve o da kavgaya karışır. Daha sonra Barış da kavgaya karışır. Cemil kavganın yapıldığı yere gelir. Filiz evin anahtarlarını Basri'nin önüne atar ve oradan ayrılırlar. Evlerini kaybeden Filiz ve kardeşleri, Tufan ve Tülay'ın evinde kalmaya başlar. Bir akşam vakti tuvalet taşınca Filiz, Kiraz, Fikret, İsmet ve Tülay; Tufan'ın kahvehanesine giderler. Filiz, Kiraz'ın ateşi olduğunu öğrenir.
1313Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt7 Aralık 2017 (2017-12-07)6,96[29]1[29]
Barış Tufan'ın kahvehanesine gelir ve Filiz, Rahmet, Fikret, Kiraz, İsmet ve Tülay'la karşılaşır. Barış neden burada kaldıklarını sorduğunda Tülay evlerindeki tuvaletin patladığını söyler. Barış onlara eşyalarını alıp kendi evine geçmelerini söyler ancak Filiz karşı çıkar. Barış Tülay'dan Kiraz'ın hasta olduğunu öğrenir ve Filiz'i ve kardeşlerini kendi evine götürmek için ısrar eder. Filiz bu teklifi kabul etmez ve Barış ile konuşmak için dışarı çıkar. Dışarıda Barış, Filiz'e yüzük vererek evlenme teklifi eder. Filiz evlilik teklifini reddeder. Daha sonra Kiraz'ın durumu ağırlaşır. Barış ve Filiz, Kiraz'ı bir taksiyle hastaneye götürür. O gece hastanede kalan Kiraz sabah taburcu edilir. Barış, Ali'yi bir araba çalması için görevlendirmiştir. Ali arabayı çalar ancak arabayı götüreceği mekâna polis gelmiştir. Ali ise arabayı Barış'ın evine götürür. Rahmet ve Hikmet, Ali'nin çaldığı arabayı kullanırlar. Onlar arabayla yolda seyrederlerken Cemil onları görür ve onlara arabayı sağa çekmelerini söyler. Çalıntı arabayı kullanan Rahmet, dur ihtarına uymadan devam eder ancak Cemil onları yakalar.
1414Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt14 Aralık 2017 (2017-12-14)6,82[30]1[30]
Filiz eve geldiğinde Kiraz'a ağabeylerinin nerede olduğunu sorar, Kiraz ise bilmediğini söyler. Filiz Barış'tan Hikmet'i aramasını ister. Barış, Hikmet'i arar ancak Hikmet telefonu açmaz. Filiz; Rahmet ve Hikmet'in başlarına bir şey geldiğini düşünür ve karakola gitmekten bahseder. Barış; Filiz'e evde kalmasını, karakola kendisinin gideceğini söyler ve gider. Barış karakolun önündeyken Ali arar ve arabayı çocuklara verdiğini ve polisin çocukları aldığından bahseder. Barış küfrederek telefonu kapatır ve karakola girer. Barış karakolda Cemil'in yanına gider ve ona çocukların bir suçu olmadığını, arabayı kendisinin çaldığını söyler ve itirafçı olacağından bahseder. Cemil MOBESE kayıtları olduğundan, parmak izi olduğundan ve bizzat suçüstü olduğundan bahseder ve bu kadar şeyi hasır altı edemeyeceğini söyler. Barış Cemil'e ne isterse yapacağını söyler. Cemil ise defolup gitmesini istediğini, giderse çocukları bir şekilde halledeceğini söyler. Barış, Rahmet ve Hikmet karakoldan ayrılırlar. Barış, Basri'den evi satın alır ve Filiz ve kardeşleri yeniden evlerine döner. Barış, Filiz'i Uludağ'a götürür ve otel odasında yeniden evlenme teklifi eder. Filiz, Barış'ın teklifini kabul eder. Filiz eve döndüğünde kardeşlerine evlenmeye karar verdiğinden bahseder. Barış ise çantasını toplayıp bir taksiye biner ve taksiciden havalimanına sürmesini ister.
1515Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
21 Aralık 2017 (2017-12-21)7,45[31]1[31]
Çocuk Esirgeme Kurumundan Reyhan adında bir kadın gelir ve Filiz'e evde 6 çocuğun başlarında bir ebeveyn olmadan denetimsiz yaşadıklarına dair bir ihbar aldığını söyler. Filiz annesinin şehir dışında olduğunu, babasının da kahvehanede çalıştığını söyler. Daha sonra Filiz telefonla Tufan'ı arar ve babasının orada olup olmadığını sorar. Tufan babasının orada olmadığını söyler. Filiz daha sonra Şeyma'yı arar ancak babası orada da değildir. Filiz babasının bir iki saate geleceğini söyler. Daha sonra Filiz Reyhan'a kendisinin nişanlı olduğunu söyler ve Hikmet'ten Barış'ı çağırmasını ister. Hikmet, Barış'ı çağırmaya gider ancak Barış evde değildir. Dışarıda Cemil Hikmet'i görür. Daha sonra Cemil ve Hikmet Filizlerin evine girer. Cemil, Reyhan'ı konuşmak üzere dışarı davet eder ve dışarıda ihbarın asılsız olduğunu, çocuklarının anne ve babalarının başlarında olduğunu söyler. Reyhan pazartesi günü tekrar denetime geleceğini söyleyerek ayrılır. Rahmet ve Filiz kahvehaneye gelir ve Filiz babasından ailesinin başındaymış gibi davranmasını ister. Fikri kendisinden özür dilenmesi ve dolapta her gün bira olması şartıyla isteklerini kabul eder. Fikri eve geldiğinde Filiz Fikri'yi eve kilitler. Fikri, memurların denetime geleceği gün evden kaçar. Reyhan, iki adamla birlikte denetime gelir. Fikri o sırada sarhoş hâlde eve gelir. Reyhan çocukların Çocuk Esirgeme yurduna gönderilmesine karar verir. Görevliler Kiraz, Fikret, Hikmet ve İsmet'i bir minibüse bindirip yurda götürür. Filiz kardeşlerini yurtta ziyaret eder. Yurttan çıktıktan sonra Filiz, Cemil'in evine doğru gider ve evin kapısını çalar. Filiz Cemil'i bir şey konuşmak üzere dışarı çağırır. Daha sonra Filiz, Cemil'e evlenme teklifi eder.
1616Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
28 Aralık 2017 (2017-12-28)6,23[32]1[32]
Barış Filiz'in evinin kapısını çalar. Filiz Barış'a nerede olduğunu, niye geldiğini sorar. Barış, belki çocukların yurt işiyle ilgili bir şeyler yapabileceğini söyler. Filiz Barış'a en ihtiyacı olduğu anda yanında olmadığını ve bir daha kendisini ve kardeşlerini göremeyeceğini söyleyip kapıyı kapatır. Barış Fikri'nin çocukların velayetini vermesi karşılığında kendi evini Fikri'ye vermek üzere Fikri'yle anlaşır. Fikri eve gelir ve Filiz'e çocukların velayet haklarından vazgeçtiğini söyler. Barış Filiz'e bir iş ayarlar ve bunu Tufan aracılığıyla Filiz'e bildirir. Filiz Reyhan'ın odasına gider ve bir işte çalıştığından ayrıca nişanlandığından bahseder. Filiz Reyhan'dan ihbarı kimin yaptığını öğrenmeye çalışsa da Reyhan bu bilgiyi Filiz ile paylaşmaz. Reyhan odadan ayrılınca Filiz Reyhan'ın bilgisayarının başına geçer, ihbar kaydını dinler ve ihbarı yapanın Fikri olduğunu öğrenir. Filiz ve Cemil kahvehanede sahte bir nişan töreni yapar. Duruşma günü gelir ve hâkim, çocukların durumunun Filiz evlendikten sonra değerlendirilmesine karar vererek duruşmayı erteler.
1717Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
11 Ocak 2018 (2018-01-11)8,11[33]1[33]
Duruşmadan sonra Filiz Cemil'le bir an önce evlenme hakkında konuşur. Cemil evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını söyler ve izin isteyerek evden ayrılır. Cemil annesine Filiz ile yıldırım nikâhı yapmaya karar verdiğini söyler ancak annesi buna karşı çıkar. Cemil Filiz'in evine gelir ve annesinin yıldırım nikâhına karşı olduğunu söyler. Cemil evden ayrılıp giderken yolda Barış'la karşılaşan Cemil onunla kavga etmeye başlar. Tufan ve Tülay onları ayırır. Filiz ve Rahmet de kavgaya doğru gelir. Daha sonra Barış kendisinin bir hırsız olduğunu ve araba çaldığını itiraf eder. Barış Filiz'e Cemil'in kendisini yollamak için çocukları kullandığını söyler. Cemil ise Filiz'e Barış'ın bunları kendisinin uydurduğunu söyler. Filiz Barış'ın yüzüne tokat atar ve gider. Filiz eve gelir, daha sonra Barış'ın kaza yaptığı haberi gelir. Filiz hastanede Barış'ı ziyaret eder. Barış kendine geldikten sonra hastaneden taburcu olur. Filiz'in düğün günü gelir. Kiraz ve Fikret, Barış'ı gizlice düğüne çağırır. Barış düğün salonuna doğru yola çıkar. Kiraz ve Fikret evlenme işlemini geciktirip Barış'a vakit kazandırmaya çalışırlar. Barış düğün salonuna gelir ancak Filiz ile Cemil evlenmiştir.
1818Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
18 Ocak 2018 (2018-01-18)8,15[34]1[34]
Barış Filiz'i bayıltıp düğünden kaçırır ve bir eve kapatır. Filiz'in kaçırıldığını öğrenen Cemil ise Filiz'i bulmak için telefonla emniyet teşkilatını harekete geçirir. Ertesi gün Barış Tufan'ı arar ve Filiz'in iyi olduğunu haber verir. Rahmet yurttaki kardeşlerini ziyaret sonrası eve dönünce evin kapısı çalınır. Rahmet kapıyı açar, gelen annesi Şükran'dır. Şükran içeri girer ve Rahmet'e kardeşlerinin nerede olduğunu sorar. Rahmet yaşananları annesine anlatır. Tufan'dan Fikri'nin Şeyma'nın evinde olduğunu öğrenen Şükran, Şeyma'nın evinden Fikri'yi alır ve götürür. Şükran çocuklarını yurda verdiği için Fikri'ye kızar. Şükran daha sonra bir avukatla görüşüp çocuklarını yurttan alacağını söyler. Şükran avukatla görüşür, nöbetçi mahkemeye çıkar ve mahkeme kararıyla çocuklarını yurttan alır. Cemil, Ayla'nın verdiği adresteki eve gider ancak Barış ve Filiz evde değildir. Daha sonra Cemil, Osman'ın evine gider ve kapıyı çalar. Kapıyı Barış açar. Cemil içeri girer, silahını Barış'a doğrultur ve Barış'a adam kaçırma ve zorla alıkoyma suçlarından tutuklu olduğunu söyler. Filiz, Cemil'e Barış'tan şikâyetçi olmadığını söyler. Cemil, Filiz'e kardeşlerinin onu çok merak ettiğini eğer Filiz gelmeyi kabul ederse Barış'ı tutuklamayacağını söyler.
1919Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
25 Ocak 2018 (2018-01-25)8,90[35]1[35]
Cemil, Filiz'i Barış'ın yanından alır ve evine bırakır. Filiz eve geldiğinde Filiz'in kardeşleri Filiz'e sürpriz yapar. Filiz'in kardeşleri Filiz'e annelerinin kendilerini yurttan aldığını anlatır. Daha sonra Şükran eve gelir ve Fikret'e para vererek markete alışveriş yapmaya gönderir. Fikret'i yolda Barış görür. Fikret Barış'a annesinin geri döndüğünden, kendisini ve kardeşlerini yurttan aldığından bahseder. Reyhan Filiz'i arar ve ilk denetimin bu akşam olacağını söyler. Filiz denetim için hazırlık yapar. Çocuk Esirgeme Hizmetlerinden 3 kişi Elibol ailesine denetime gelir. Memurlardan birisi annelerinin evde olup olmadığını sorar. Filiz annesinin grip olduğunu ve banyoda yüzünü yıkadığını söyler. Filiz banyonun kapısını açmaya çalışır ancak kapı kilitlidir. Filiz kapıyı açması için Rahmet'i çağırır. Rahmet kapıyı kırar ve Şükran banyoda bilekleri kesilmiş hâlde bulunur.
2020Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
1 Şubat 2018 (2018-02-01)9,06[36]1[36]
Şükran hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır. Fikri, Şükran'ın başına gelenlerden dolayı Filiz'i suçlar. Annesi hakkında doktorlardan bilgi alan Filiz, annesinin bipolar hastası olduğunu öğrenir. Filiz, doktorla konuştuktan sonra Şükran'ın odasına girer. Filiz Şükran'dan özür diler ve hasta olduğunu bilmediğini söyler. Hastaneye gelen Cemil, Filiz'e Şükran'ın durumunu sorar. Filiz'den Şükran'ın durumunun iyi olduğunu öğrenen Cemil, Filiz'den özel bir şey konuşmak için izin ister. Cemil Filiz'e boşanmak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyler. Fikri, Şükran'ı hastaneden kaçırmak için Fikret ve Kiraz ile anlaşır. Akşam Rahmet ve Hikmet uyuduktan sonra Fikri, Fikret ve Kiraz hastaneye gider ve gizlice Şükran'ın odasına girerler. Şükran uyurken Fikri Şükran'ı kaldırıp götürmeye çalışır ancak taşıyamaz ve Şükran'ı yere düşürür. Daha sonra Fikri, Şükran'ı yerden alıp yatağına koyar. Şükran uyanır ve çığlık atar. Fikri öksürmeye başlar. Daha sonra Fikri ağzından kan gelerek bayılır ve görevliler tarafından yoğum bakıma kaldırılır. Filiz kardeşleriyle hastaneye gelir. Doktor, Fikri'nin ileri derece siroz olduğunu ve nakil işlemlerine başlanacağını söyler. Filiz ve Rahmet'ten doku örneği alınır ancak doku örnekleri Fikri'ninkiyle uyuşmaz. Doktor, Elibollara başka yakınları olup olmadığını sorar. Rahmet başka yakınları olmadığını söyler. Fikri ise çocuklarına bir ablaları daha olduğunu söyler.
2121Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt8 Şubat 2018 (2018-02-08)7,29[37]1[37]
Fikret babasını görmek için evden kaçar. Fikret otobüs durağında beklerken onu Barış görür. Barış, Fikret'i arabasına bindirir ve hastaneye doğru yola çıkar. Barış yolda Filiz'i arar, ona Fikret'in yanında olduğunu haber verir ve Filiz'den Fikret'i hastaneye götürmek için izin ister. Filiz izin verince Fikret o gece hastanede babasının yanında kalır. Rahmet uyurken Fikri ve Fikret hastaneden kaçıp Fikri'nin başka bir kadından kızı Yeliz'in evine giderler. Yeliz'e kendini babası olarak tanıtan Fikri, Yeliz'i ve Yeliz'in kızı Zeynep'i alır ve kendi evine götürür. Fikri; Yeliz'i Filiz, Hikmet, Kiraz ve İsmet'le tanıştırır. Yeliz onlara kendi kızı Zeynep'i kardeşi olarak tanıtır. Daha sonra Fikri hastaneye geri döner. Filiz avukattan boşanma protokolünü alıp Cemil'e verir. Duruşma günü geldiğinde Kiraz, o sırada mahkemede olan Filiz'i arar ve annesinin bir adamla gittiğini söyler. Hâkim, duruşmayı başlatır ve Cemil ve Filiz'den boşanma isteğini tekrarlamasını ister. Cemil boşanmak istediğini söyler ancak Filiz, hâkime boşanmak istemediğini söyler. Daha sonra Cemil, hâkime boşanma talebini geri çektiğini ve davayı takip etmeyeceğini söyler. Barış duruşma salonundan ayrılır. Hâkim, tarafların boşanmamasına karar verir. Duruşma bitince Filiz, Barış'ın peşinden gider. Barış, Filiz'e "Bu kadar benden, bitti." der ve gider.
2222Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt15 Şubat 2018 (2018-02-15)7,54[38]2[38]
Cemil, Filiz'e neden boşanmak istemediğini sorar. Filiz, Kiraz'ın aradığını ve annesinin gittiğini haber verdiğini söyler. Filiz Cemil'e kardeşlerini almak amacıyla onunla evlendiğini söyler. Yeliz hastaneye gidip test yaptırır ancak test sonucuna göre doku örneği Fikri ile uyuşmaz. Fikri bunu öğrenince Yeliz'e kızar. Yeliz dışarı çıkar, birini arar ve Fikri için bir ameliyat ayarlar. Bu sırada Fikri bir üniversite hastanesine sevk edilir. Yeliz'in aradığı adam Yeliz'i arar ve Fikri'yi getirmesini söyler. Yeliz, Fikri'nin odasına gelir ve Fikri'ye kara borsadan ciğer bulduğunu söyler. Daha sonra Şeyma da Fikri'nin odasına gelir. Fikri, Şeyma'ya kara borsadan ciğer bulduklarını ve taktırmaya gideceğini söyler. Yeliz; Fikri ve Şeyma'yı ameliyatın yapılacağı yere götürür. Yeliz'in ayarladığı adam Fikri'nin sağ böbreğini çalar. Yeliz, Filiz'i arar ve çok kötü bir şey olduğunu, hemen hastaneye gelmesini söyler. Fikri ambulansla üniversite hastanesine geri götürülür ve ameliyata alınır.
2323Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt22 Şubat 2018 (2018-02-22)8,08[39]1[39]
Filiz, Tülay'ı arar ve Yeliz'in Fikri'nin böbreğini çaldırdığını anlatır. Filiz, Tülay'dan Rahmet'in hastaneye gelmesini söylemesini ister. Tülay telefonu kapattıktan sonra Rahmet'e Yeliz'in Fikri'nin böbreğini çaldırdığını anlatır. Tufan, Rahmet'i arabayla hastaneye götürür. Rahmet hastaneye gelince Yeliz'e kızar. Filiz, Yeliz'e eşyalarını toplayıp evden gitmesini söyler. Cemil, Yeliz'in ifadesini almak için hastaneye gelir. Yeliz, Cemil'e Barış'ın bu hastanede çalıştığını ve Barış ile Filiz arsında hâlâ bir şeyler olduğunu söyler. Yeliz, Cemil'e organ mafyası konusunda başını belaya girmekten kurtarırsa onu Barış'tan kurtaracağını söyler. Cemil bu teklifi kabul etmez. Cemil; Barış ve Filiz'i konuşurken gördükten sonra Yeliz'in teklifini kabul eder. Barış'la konuşan Yeliz, Filiz'in Cemil ile evliliğine bir şans daha vermeye karar verdiğini ve Cemil'in Filiz'in evine taşındığını söyler. Filiz ve Yeliz eve geldiğinde Filiz, Yeliz'e Zeynep'i de alıp gitmesini söyler. Zeynep o sırada uyuduğu için Filiz fikrini değiştirir ve ertesi sabah gitmelerine karar verir. Ertesi sabah Filiz'in evinden giden Yeliz ve Zeynep, Şeyma'nın evinde kalmaya başlar.
2424Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
8 Mart 2018 (2018-03-08)7,88[40]1[40]
Yeliz ve Akif kendilerine verilen elmasları bir yere teslim etmek üzere arabayla yolculuk ediyorlardır. Yeliz, Akif'ten elmasları saklamak üzere arabayı bir yere çekmesini ister. Akif arabayı bir yerde durdurur ve dışarıda beklemeye başlar. Yeliz elinde bir sopayla Akif'in arkasından gelir ve sopayla ona vurup kaçmaya başlar. Akif Yeliz'i yakalar ve arabanın üzerine yatırıp Yeliz'e bıçak çeker. Yeliz bir hamleyle bıçağı Akif'e saplar. Akif yerde kıvranırken Yeliz onu bırakıp arabayla kaçar. Yeliz, Şeyma'nın evine gelip kanlı kıyafetlerini değiştirir. Zeynep de Yeliz'in yanına gelir. Yeliz elmasları bir oyuncak ayının içine saklar. Yeliz, Zeynep'e oyuncak ayıyı yanından ayırmamasını, kimseye vermemesini, eğer ayıyı kaybederse artık annesi olmayacağını söyler. Yeliz ayının içine bir şey koyduğunu kimseye söylememesini tembihleyip gider. Yolda Abi'nin adamları Yeliz'i yakalar. Abi'nin adamları Yeliz'in ellerini bağlayıp suda boğarak Yeliz'e elmasların yerini sorarlar. Yeliz ise elmasları Akif'in çaldığını söyler. Adamlar Yeliz'in başını tekrar suya sokarlar onu boğarak öldürürler. Adamlar Yeliz'in başını sudan çıkarınca Yeliz'in öldüğünü fark ederler. İçlerinden biri diğerlerine cesedi denize atmalarını söyler.
2525Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt15 Mart 2018 (2018-03-15)7,72[41]1[41]
Yeliz'i öldüren adamlar Filiz'in evini basarlar. İçlerinden biri Filiz'e silah doğrultur ve ondan elmasları vermesini ister. Filiz elmasların kendilerinde olmadığını söyler. Adamlar evi ararlar ancak elmasları bulamazlar. Silahlı adam, Filiz'e tekrar geleceğini, elmasları sakladığı yerden çıkarmasını söyler ve adamlar giderler. Cemil ve beraberindeki polisler Filiz'in evine gelir. Filiz Cemil'e yaşadıklarını anlatır. Cemil o akşam Filiz'in evinde kalır. Sabah olunca Cemil Filiz'e Tülay'ın evinde kalmasını söyler. Filiz kahvaltıdan sonra İsmet ve Zeynep'i alıp Tülay'ın evine gider. İsmet oyuncak dinozorunu ister. Filiz oyuncak dinozoru almak için kendi evine gider. Filiz oyuncağı alıp geri dönerken silahlı adam eve girer ve Filiz'e silah doğrultur. Adam, Filiz'den elmasları vermesini ister. Filiz adama elmasların kendilerinde olmadığını söyler. Daha sonra Cemil gelir ve adama kızı bırakmasını söyler. Adam Cemil'e doğru ateş eder ancak Cemil'i vuramaz. Daha sonra adam, Filiz'i rehin alır. Cemil'in ekip arkadaşı Mert de gelir ve adama silah doğrultur. Filiz bir hamleyle adamın elinden kurtulur. Filiz kurtulunca Cemil ve Mert adamı yakalayıp kelepçelerler. Cemil ve Mert adamı götürürken bir yerden adama ateş edilir ve adam ölür.
2626Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
22 Mart 2018 (2018-03-22)7,18[42]1[42]
Filiz'in çalıştığı dükkân Ömer adında birine satılır. Filiz, Ömer'e şartlarını söyler. Ömer Filiz'in şartlarını kabul eder. Ömer Filiz'e ütülemesi için kendi kıyafetlerini verir. Barış Ömer'in silahlı biriyle arabaya bindiğini görür. Rahmet ve Hikmet'in çalıştığı pizzacıda çalışanlardan biri kasa sayımı yaparken paraları cebine koyar. Daha sonra çalışan, patronuna kasada açık olduğunu söyler. Patron; Rahmet ve Hikmet'i çağırır ve kasada açık olduğundan bahseder. Rahmet parayı çalan çalışanla kavga eder. Dükkânda müşteri olan Namık, Rahmet'i çalışanın üzerinden alıp dışarı çıkarır. Rahmet ve Hikmet eve giderken Namık arabayla gelir ve para için dövüşmek isteyip istemediklerini sorar. Rahmet reddeder. Namık, Hikmet'e kartını verir. Barış, Filiz'e Ömer'i silahlı bir adamla arabaya binerken gördüğünden bahseder. Filiz ise Barış'ın anlattıklarını Ömer'e anlatır. Ömer ise o silahlı adamın tefeci olduğunu, kardeşinin motor almak için borca girdiğini söyler. Rahmet Hikmet'ten Namık'ın numarasını vermesini ister ve dövüşeceğini söyler. Rahmet ve Hikmet, Namık'ın mekânına gelir. Rahmet, Hasan adında biriyle dövüşür. Dövüşü Rahmet kazanır. Hasan'ın durumu kötüdür. Rahmet, Barış'ı arar. Barış gelir ve Hasan'ı hastaneye götürür.
2727Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
29 Mart 2018 (2018-03-29)6,08[43]5[43]
Ömer Zeynep'e evde ya da kendisinde renkli küçük taşlar olup olmadığını, annesinin böyle şeyler verip vermediğini sorar. Zeynep Ömer'e cevap vermez. O sırada Filiz gelir. Ömer Filiz'e Zeynep'in destek alması gerektiğini söyler. Ömer dükkândan ayrılır ve birisine telefon eder. Ömer, telefonla konuştuğu kişiye işini hallettiği psikoloğu aramasını, ona Yeliz'in çocuğunu göndereceğini söyler ve psikologdan onu konuşturmasını ister. Ömer akşam Filiz'i arar ve sabah bahsettiği psikologla görüştüğünü ve psikoloğun ertesi gün onları görmek istediğini söyler. Filiz Zeynep'i psikoloğa götürür. Psikolog annesinin bir şeyler sakladığını görüp görmediğini sorar. Ancak Zeynep psikoloğa hiçbir şey söylemez. Ömer telefonla konuştuğu kişiden psikoloğun Zeynep'i konuşturamadığını öğrenir. Ömer, doktorun muayenehanesinin basılmasını emreder. Tufan ve Tülay kahvehanede Fikri ve Şeyma'nın nikâh töreni için hazırlık yaparlarken Zeynep kahveden dışarı çıkar. Barış iki adamın Zeynep'i arabalarına bindirip kaçırdıklarına şahit olur. Barış, Tufan'ın arabasını alır ve adamları mekânlarına kadar takip eder. Ömer'in adamları Zeynep'i alıp bir depoya girerler. Barış da adamların peşinden gizlice depoya girer ve adamlardan birini etkisiz hâle getirir. Daha sonra Barış Zeynep'in bulunduğu odaya girer, onu kucağına alır ve depodan dışarı çıkarıp Tufan'ın arabasına bindirir. Barış şoför koltuğuna geçecekken bir adam Barış'ın arkasından gelip onu sopayla bayıltır. Daha sonra Ömer ve adamları gelir. Ömer'in adamları Zeynep'i arabadan indirip tekrar depoya götürür. Daha sonra Ömer, Barış'ın öldürülmesini emreder.
2828Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
5 Nisan 2018 (2018-04-05)6,65[44]2[44]
Ömer'in adamları Barış'ı baygın ve elleri bağlı hâlde Tufan'ın arabasıyla bir uçurumun kenarına götürürler. Barış o anda ellerindeki iplerden kurtulur ve adamları alt edererek Tufan'ın arabasıyla kahvehaneye döner. Barış kahvehanenin önünde bekleyen Filiz'e Zeynep'in kaçırıldığını söyler. Daha sonra Filiz, Barış, Tülay ve Tufan karakola gidip amire Zeynep'in kaçırıldığını anlatırlar. Ömer Zeynep'in yanına gelir. Zeynep Ömer'e onun babası olduğunu söyler. Ömer kendisinin Zeynep'in babası olduğuna inanmış gibi davranır. Ömer Zeynep'e annesinin kaçırıldığını eğer elmasları bulamazlarsa annesini öldüreceklerini söyler. Ömer Zeynep'ten elmasların yerini sorar ancak Zeynep cevap vermez. Barış, Zeynep'i kaçıranların elmas için Filiz'in evini basan adamlar olduğunu düşünüyordur. Barış; Namık'ın yanına gider, Namık'a Zeynep'in götürüldüğü deponun adresini verir ve ondan deponun kime ait olduğunu öğrenmesini ister. Namık deponun Abi'ye ait olduğunu öğrenir ve bunu Barış'a söyler. Barış, Abi'nin kim olduğunu sorar ancak Namık söylemez. Ömer tekrar Zeynep'e elmasların yerini sorar. Zeynep elmasların Minnoş'un (oyuncak ayı) içinde olduğunu söyler. Ömer elmasların yerini öğrendikten sonra Sado'dan Zeynep'i öldürmesini ister. Sado Zeynep'i öldüremeyeceğini söyler. Ömer, Zeynep'in yanına gider ve Zeynep'ten babası olduğunu kimseye söylememesini ister. Filiz'i karakoldan ararlar ve Zeynep'in bulunduğunu haber verirler. Filiz, Tülay ve Tufan karakola doğru giderken yolda Ömer'le karşılaşırlar. Filiz, Ömer'e Zeynep'in bulunduğunu söyler. Ömer çok sevindiğini söyler ve dördü birlikte karakola giderler, Zeynep'i karakoldan alıp eve getirirler. Zeynep eve gelince Minnoş'u istediğini söyler. Rahmet, Fikret ve Kiraz odalarında; Tufan ise kendi evinde Minnoş'u arar ancak bulamazlar. Daha sonra Şükran sinirlenip çantasından Minnoş'u çıkarır ve masanın üzerine koyar. Namık, Barış'ı arar ve yanına çağırır. Barış, Namık'ın mekânına gider. O sırada mekânı polis basar ve mekândaki herkese kelepçe takar.
2929Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
12 Nisan 2018 (2018-04-12)6,18[45]2[45]
Polisler Barış'ı ve dövüş şebekesi üyelerini karakola götürür. Ömer Filiz'in evinden ayrılırken Zeynep'e ertesi gün teyzesiyle dükkâna gelmesini, Minnoş'u da getirmesini söyler. Şükran'ın telefonu çalar. Şükran çantasını tamamen boşaltıp telefonu alır ve cevaplar. Şükran çantasını toplarken çantadan çıkan elmasları bulur. Filiz ve Zeynep dükkâna gelir. Filiz deterjan almak üzere dükkândan ayrılır. Filiz gidince Ömer, ayıcığı alır ve içini kurcalar. Ömer ayıcığın içinde elmasları bulamayınca Zeynep'e taşların yerini sorar. Eğer taşların yerini söylemezse annesini bir daha göremeyeceğini söyler. Zeynep düşmüş olabileceğini söyler. Barış ve dövüş şebekesi üyeleri mahkemeye çıkar. Namık hâkime Barış'ın dövüşleri organize ettiğini söyler. Barış hâkime dövüşleri düzenleyenin Namık olduğunu, Namık'ın suçu üzerine attığını söyler. Barış'ın avukatı duruşmaya gelir ve dövüşü organize edenin Namık Gültekin olduğunu ve bunu doğrulayacak cep telefonuyla çekilmiş video bilgileri olduğunu söyler. Barış beraat eder.
3030Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
19 Nisan 2018 (2018-04-19)4,96[46]5[46]
Barış kaldırımda yürürken Hülya arabasıyla onun yanına yaklaşır. Hülya Barış'tan özür diler. Hülya, Barış'ı eve bırakmayı teklif eder. Barış otobüse bineceğini söylemesi üzerine Hülya Barış'ın arabaya binmesi konusunda ısrar eder ve Barış arabaya biner. Barış arabada Filiz ile mesajlaşır. Hülya mesajlaştığı kişinin Filiz olduğunu öğrenince hızlı gitmeye başlar. Barış Hülya'ya yavaşlamasını söyler. Daha sonra bindikleri araç kaza yapar. Barış ve Hülya ambulansla hastaneye götürülür. Ayla ve Servet de hastaneye gelir. Ayla, Barış'ın geçirdiği kazadan dolayı Servet'i suçlar. Filiz hastaneye gelir ve doktordan Barış'ın durumuyla ilgili bilgi alır. Doktordan Barış'ın yoğun bakıma alındığını öğrenen Filiz Barış'ın odasına girer ve onunla konuştuktan sonra dışarı çıkar. Barış iyileşince Tufan ve Filiz onu hastaneden alıp evine götürür.
3131Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
26 Nisan 2018 (2018-04-26)6,34[47]2[47]
Avukat İrfan Güzel, Barış'a Servet Aktan'a olan borcuna karşılık kendi evine ve Filiz'in evine el konulduğunu ve iki evin de 3 gün içinde boşaltılması gerektiğini söyler. Barış, babası Servet'in ofisine gider ve babasından bu işi iptal etmesini ister. Servet, Barış'a aralarındaki anlaşmanın şartlarını yerine getirmediğini, eğer o evi çok istiyorsa satın alması gerektiğini söyler. Barış, Servet'in masasındaki eşyaları dağıtır ve gider. İrfan Filiz'in evine gelir ve mahkeme kararına dayanarak Filiz'den evi boşaltmasını ister. Filiz ve kardeşleri dışarı çıkınca İrfan ile gelen adamlar evi boşaltır, Filiz ve kardeşleri eşyalarla birlikte dışarıda kalır. Rahmet bir restoranda bulaşıkçı olarak işe girer. Kiraz, Fikret ve Ayşe parkta su satıcısı, Barış ise vale olarak çalışmaya başlar.
3232Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
3 Mayıs 2018 (2018-05-03)6,10[48]1[48]
Fikri, annesi Aysel'den çaldığı paralarla Barış'ın Servet'e olan borcunu ödeyip evi geri alır. Barış, Fikri'nin evinden ayrılmış giderken yolda Aysel Barış'ı görür ve ona Fikri'nin evini sorar. Barış Aysel'e Fikri'nin evini gösterir. Aysel, Fikri'nin evine gelir ve Fikri'nin gelmesini ister. Filiz, Fikri'yi çağırması için Fikret'i gönderir. Şeyma'nın evine gelen Fikret, Fikri'ye Yedi Bela Aysel'in onu sorduğunu söyler ancak Fikri eve gelmez. Fikret eve gelir ve Filiz'e babasını bulamadığını söyler. Aysel Fikret'ten kendisini Fikri'ye götürmesini söyler. Filiz ve Rahmet Aysel'i Şeyma'nın evine götürür. Aysel Fikri'nin kendisinden çaldığı paraları ondan geri ister. Fikri, Ömer'in çalıştığı dükkâna gelir ve ona Cücü'nün yerinde kendisiyle buluşmasını söyler. Ömer, Cücü'nün yerine gelir ve Fikri'yle buluşur. Fikri Ömer'den 150 bin lira borç ister. Ömer, Fikri'nin Şükran'ı getirmesi karşılığında parayı vereceğini söyler.
3333Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
10 Mayıs 2018 (2018-05-10)6,19[49]2[49]
Fikri, Tufan'ın kahvehanesinde gazete okurken gazetede Şükran'la ilgili bir haber görür. Tufan telefonla konuştuğu kişiden Şükran'ın kaldığı hastaneyi öğrenir. Tufan ve Fikri Şükran'ın odasına girdiğinde odasında Şükran'ı bulamaz. Fikri Şeyma'nın evine gelir ve Şeyma'ya Şükran'la ilgili haberin olduğu gazete parçasını verir. Fikri Şeyma'ya Şükran'ı aramaya gideceğini söyler. Şükran inşaat hâlindeki bir binaya gider ve orada Filiz'i arar ancak telefona kimse cevap vermez. Daha sonra Şükran'ın telefonunun şarjı biter. Filiz Şükran'ı arar ancak ona ulaşamaz. Şükran kaldırımda yürürken Ömer'in adamları Şükran'ı yakalar ve Ömer'in mekânına götürürler. Şükran Ömer'i görünce tanır. Ömer Şükran'dan elmasların yerini söylemesini ister. Şükran elmasların kendisinde olmadığını söyler. Ömer Sado'ya Şükran'ı konuşturmasını söyler ve gider. Şükran Sado'ya susadığını söyler. Sado su getirmek için gidince Şükran iplerden kurtulur ve kapıya yönelir ancak kapıyı açamaz. Sado Şükran'ı tekrar sandalyeye bağlar. Ömer tekrar mekâna gelir Şükran'dan elmasların yerini söylemesini ister. Şükran Ömer'in yüzüne tükürür. Ömer Sado'dan Şükran ertesi güne kadar konuşmazsa onu öldürmesini ister. Sado telefonundan futbol maçı seyrederken Şükran iplerden kurtulur ve Sado'ya odunla vurarak onu bayıltır. Giderken Sado'nun telefonunu yanına alan Şükran, Filiz'i arayarak kendisini kurtarmasını ister.
3434Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
17 Mayıs 2018 (2018-05-17)6,28[50]2[50]
Barış ve Filiz, Şükran'ı almak için arabayla yola çıkarlarken Ömer de onları başka bir arabayla ikiliyi takip eder. Barış ve Filiz, Şükran'ı alırlar ve arabaya bindirip eve götürürler. Şükran eve gelince Filiz'den Fikri'yi çağırmasını ister. Daha sonra eve Rahmet, Kiraz, Fikret ve Zeynep gelir. Şükran tekrar Fikri'yi çağırmalarını söyler. Filiz, Fikri'yi çağırması için Fikret'i gönderir. Fikret Şeyma'nın evine gelir ve babasına annesinin geldiğini ve onu çağırdığını haber verir. Daha sonra Aysel eve gelir ve Şükran'ı evden kovar. Şükran ve Fikri Şeyma'nın evinde kalmaya başlarlar. Ertesi gün Fikri, Şükran'ı Ömer'e götürür ve Ömer'den 150 bini vermesini ister. Ömer, Fikri ve Şükran bir çay bahçesinde konuşurlar. Ömer Şükran'a elmasları getirmesi karşılığında Fikri'ye söz verdiği parayı vereceğini söyler. Şükran elmasları çaldırdığını söyler. Ömer Şükran'dan elmasları çalan adamların adlarını vermesini ister. Şükran kâğıda bir şeyler yazıp Ömer'e verir. Ömer kâğıdını aldıktan sonra ayrılır. Ömer gittikten sonra Şükran Fikri'ye elmasların kendinde olduğunu söyler. Fikri elmasların nerede olduğunu sorar. Şükran kiralık bir depo tuttuğunu, elmasları oraya sakladığını söyler. Ömer, Sado'yu arar ve ona Şükran ve Fikri'nin peşlerine bir adam takmasını söyler. Tufan ve Tülay Aysel'den Filiz'i Barış'a isterler. Aysel kabul eder ve Barış ve Filiz'e yüzük takarlar. Barış ve Filiz dışarı çıktıkları sırada İsmet ve Zeynep, Aysel'in ilacını içer. Ertesi gün Barış, Tufan ve Filiz; Zeynep ve İsmet'i hastaneye götürürler. Daha sonra Ömer ve Tülay da hastaneye gelir. Ömer, Zeynep'in öz kızı olduğunu itiraf eder. Fikri, Şükran'ı uyandırmaya çalışır ancak Şükran uyanmaz. Fikri ve Şeyma, Şükran'ın nabzını ölçerler ve Şükran'ın öldüğünü anlarlar.
3535Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
24 Mayıs 2018 (2018-05-24)5,83[51]4[51]
Zeynep'i parka götüren Ömer, Zeynep'ten evde elmaslarla ilgili ne konuşulursa kendisine söylemesini ister. Filiz'in evine gelen Müjde, Şükran'ın çantasını Filiz'e verip gider. Filiz, Şükran'ın çantasındaki eşyaları kontrol ederken Fikri eve gelir ve Filiz'den çantayı alır. Çantayı kontrol eden Fikri, Şükran'ın elmasları sakladığı deponun anahtarını bulur. Fikri anahtarı cebine koyar ve gider. Fikri bir depoya gelir ve 71 numaralı depoyu açmaya çalışır ancak açamaz. Ömer'in Fikri'nin peşine taktığı adamı Ömer'i arar ve Fikri'nin bir depoyu açmaya çalıştığını ancak açamadığını söyler. Ömer adama Fikri'nin peşinden ayrılmamasını, elmasları bulur bulmaz ondan almasını söyler ve telefonu kapatır. Fikri bir başka depoya gider ve deponun kapısını açar. Depoda şifreli bir kasa vardır. Fikri kasaya tahminî bir şifre girer ancak kasayı açamaz. Fikri eve döner ve Şükran'ın çantasını tekrar kontrol eder. Fikri çantada kasanın şifresinin yazılı olduğu kâğıdı bulur, kâğıdı yanına alıp evden ayrılır. Fikri yolda giderken Ömer'in adamını atlatır ve depoya gider. Fikri kasanın şifresini doğru girip kasayı açar ve elmasları eline alır. Rahmet de depoya gelir ve elmasları Fikri'den alır. Fikri, Rahmet'e elmasları vermesini söyler. Rahmet, Fikri'ye elmaslarla ne olacağına ablasının karar vereceğini söyler. Fikri ve Rahmet evlerine dönerler. Fikri elmasları satacağını söyler ancak Filiz buna karşı çıkar. Fikri sinirlenip evden ayrılır. Ömer, Filiz'in evinin kapısını çalar. Kapıyı Filiz açar ve Zeynep'i çağırır. Filiz, Zeynep'in çantasını almaya gittiği sırada Ömer, Zeynep'ten Fikri'nin elmasları eve getirdiğini ve elmasların Filiz'de olduğunu öğrenir. Ömer; Zeynep ve İsmet'i bir odaya sokar, Filiz'e silah doğrultarak ondan elmasları vermesini ister.
3636Serdar GözelekliEbru Hacıoğlu
Verda Pars
31 Mayıs 2018 (2018-05-31)5,53[52]3[52]
Ahmet, Barış'a Cemil'i resimdeki sarı kafalı adamın vurduğundan bahseder. Barış, Ahmet'e amirinin ekipleri Filiz'in evine yönlendirmesini söyler. Barış Tufan'ı arar ve ona Filiz'e ulaşamadığını, Filiz'in yanında en son Ömer'in olduğunu söyler. Tufan, Barış'a Filiz'i görürse haber vereceğini söyler ve telefonu kapatıp Filiz'in evine gider. Tufan, Filiz'in evinin kapısını çalar ancak kapıyı kimse açmaz. Tufan daha sonra Filiz'i arar ve evin içinde Filiz'in telefonunun çaldığını duyar. Tufan yedek anahtarla Filiz'in evine girer. Barış ve Tülay da Filiz'in evine gelir ancak Filiz evde yoktur. Daha sonra Filiz eve gelir. Barış, Filiz'den neler olduğunu anlatmasını ister. Filiz karakola gittiğini, Ömer'in Zeynep'i alıp götürdüğünü söyler. Cemil soruşturmanın başına getirilir. Cemil; Filiz ve Barış'ı ifadelerini almak üzere karakola çağırtır. Filiz ve Barış gidince Cemil amirinin odasına girer ve ona Filiz'in Ömer'le iş birliği içinde olabileceğinden bahseder. Cemil, amire Filiz'i Ömer'i yakalamak için kullanabileceğinden bahseder. Cemil, telefonla Filiz'i mahallenin oradaki çay bahçesine çağırır. Cemil Filiz'e Ömer'i yakalama konusunda yardım ederse boşanma işinde kolaylık sağlayacağını söyler. Filiz Ömer'i arar ve Zeynep'le vedalaşmak istediğini söyleyip Ömer'le bir buluşma ayarlar. Filiz, Ömer'le buluşmadan önce Filiz'e bir dinleme cihazı yerleştirilir. Daha sonra Barış gelir ve operasyonu bozar. Ömer delil yerine geçecek itiraf alınamadan yakalanır. Cemil savcılıktan Filiz'in evini aramak için izin çıkartır. Cemil ve beraberindeki polisler arama yaparken evde uyuşturucu bulurlar.
3737Serdar GözelekliBanu Kiremitçi Bozkurt
Elif Asılkefeli Yeter
7 Haziran 2018 (2018-06-07)5,44[53]2[53]
Sorgu odasına alınan Filiz, Cemil'e durumla alakası olmadığını söyler ve Cemil'den kendisini bırakmasını ister. Daha sonra Filiz'in avukatı Sevil sorgu odasına gelir. Sevil, sorgu odasından çıktıktan sonra Barış'a Filiz'in nöbetçi mahkemeye sevk edildiğini söyler. Barış ve Sevil, Filiz'in duruşmasına giderler. Filiz duruşmada hiçbir şeyden haberi olmadığını, o paketi hiç görmediğini ve kendisinin masum olduğunu söyler. Sevil, hâkimden Filiz'in tutuksuz yargılanmasını talep eder. Filiz'in bir sonraki duruşmaya kadar tutuksuz yargılanmasına karar verilir. Karakola gelen Barış, karakol amirinden Ömer ile konuşmak için izin ister. Barış, Ömer'in bulunduğu nezarete gelir ve ona Filiz'in evine uyuşturucuyu koyanın o olup olmadığını söyler. Ömer, Barış'a bu soruyu babasına sorması gerektiğini söyler. Barış, Servet'in iş yerinin önünde onu bekler. Servet, Filiz'in parmak izlerini almak için Tülin'le anlaşır. Ayla, Filiz'i ve ailesini yemeğe davet eder. Filiz ve Filiz'in kardeşleri Ayla'nın evinde yemek yerler. Yemekten sonra kahveler içilir. Filiz ve ailesi gittikten sonra Tülin, Filiz'in kullandığı kahve fincanını bir poşete koyup Servet'e verir. Bir adam Cemil'i arar ve Filiz Elibol ile ilgili bir ihbarda bulunacağını söyler. Cemil ve beraberindeki polisler Filiz'in çalıştığı dükkânda arama yaparlar ve dükkânda uyuşturucu paketleri bulurlar. Filiz'in duruşma günü gelir. Mahkemede savcı yeni deliller elde ettiğini, Filiz'in uyuşturucu sattığı yönünde gizli tanık ifadelerine ulaştığını söyler. Mübaşir delil dosyasını Filiz'in avukatına verir. Filiz'in avukatı Filiz'in müdafilik görevinden vazgeçmek istediğini söyleyip mahkemeden ayrılır. Savcı, Filiz'in yeni deliller ışığında tutuklu olarak yargılanmasını talep eder. Hâkim, Filiz'in uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan tutuklanmasına karar verir. Filiz'e kelepçe takılır ve Filiz cezaevi aracına bindirilir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "'Bizim Hikaye' dizisi ne zaman başlıyor! Konusu ve oyuncuları. Dizi hangi kanalda?". Sözcü. 18 Ağustos 2017. 18 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Aralık 2020. 
  2. ^ "Hazal Kaya: Hedefim Yok!". Gecce. 1 Şubat 2018. 19 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2018. 
  3. ^ "Yağız Can Konyalı kimdir? Bizim Hikaye dizisinin Rahmet karakteri". fox.com.tr. 22 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2018. 
  4. ^ Er, Ece (8 Aralık 2017). "Bizim Hikaye Dizisinin Hikmet'i Çok Seviliyor. Nejat Uygur Kim?". Milliyet. 19 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2018. 
  5. ^ "'Bizim Hikaye' setinde sürpriz doğum günü". Milliyet. 7 Nisan 2018. 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Eylül 2018. 
  6. ^ "Alp Akar kimdir? Bizim Hikaye dizisinin Fikret karakteri". fox.com.tr. 22 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Eylül 2018. 
  7. ^ "Bizim Hikaye'nin İsmet'i Ömer Sevgi kimdir, kaç yaşında?". Hürriyet. 14 Eylül 2017. 20 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Eylül 2018. 
  8. ^ "Bizim Hikaye - Ne Olacak Bizim Halimiz?". Milliyet. 14 Haziran 2018. 21 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2018. 
  9. ^ "Filiz'in annesi Şükran Esra Bezen Bilgin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?". Hürriyet. 3 Kasım 2017. 21 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2018. 
  10. ^ "Bizim Hikaye'nin Tülay'ı bakın nereli çıktı!". Türkiye. 21 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2018. 
  11. ^ "Bizim Hikaye yeni sezon tarihi açıklandı mı?". Star. 9 Haziran 2018. 21 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2018. 
  12. ^ "Oyunculuk için yıllarımı harcarım!". Akşam. 17 Haziran 2018. 22 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Eylül 2018. 
  13. ^ "Evrim Doğan; "Herkes dışarı çıkmama şaşırıyor!"". 17 Mayıs 2018. 22 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Eylül 2018. 
  14. ^ "Burak Deniz kimdir?". Vatan. 18 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ekim 2018. 
  15. ^ "Bizim Hikaye ilk bölüm izle: 1. bölüm beklendiği gibi!". Mynet. 14 Eylül 2017. 23 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Eylül 2018. 
  16. ^ a b c "Reyting Sonuçları". tv8.com.tr. 24 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2018. 
  17. ^ "7 Haziran reytinglerinde birinci kim oldu? İşte dizilerin sezon finali reyting sonuçları". Karar. 8 Ağustos 2018. 24 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2018. 
  18. ^ a b "21 Eylül reyting sonuçları: Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk ve Bizim Hikaye zirve için mücadele etti". CNN Türk. 6 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2018. 
  19. ^ a b "Reyting sonuçları 28 Eylül: Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk, Bizim Hikaye ve Siyah İnci hangisi lider?". CNN Türk. 6 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  20. ^ a b "Reyting sonuçları 5 Ekim: Kanatsız Kuşlar, Bizim Hikaye, Ver Elini Aşk hangisi ilk sırada?". CNN Türk. 6 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  21. ^ a b "Reytinglerin galibi hangisi oldu? (12.10.2017)". Gecce. 6 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  22. ^ a b "Reyting sonuçları 19 Ekim: Bizim Hikaye, Yüz Yüze ve Kanatsız Kuşlar zirve için yarıştı". CNN Türk. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  23. ^ a b "Reytinglerin galibi hangisi oldu? (26.10.2017)". Gecce. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  24. ^ a b "Reyting sonuçları 2 Kasım: Gecenin birincisi Bizim Hikaye 8. bölüm". Mynet. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  25. ^ a b "Reytinglerin galibi hangisi oldu? (09.11.2017)". Gecce. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  26. ^ a b "Reyting sonuçları 16 Kasım: Vatanım Sensin, Kanatsız Kuşlar ve Bizim Hikaye hangisi lider?". CNN Türk. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  27. ^ a b "23.11.2017 Rating Sonuçları". ucankus.com. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  28. ^ a b "30 Kasım reyting sonuçları açıklandı". Akşam. 7 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2018. 
  29. ^ a b "Reyting sonuçları 7 Aralık: Vatanım Sensin, Kanatsız Kuşlar ve Bizim Hikaye lider kim?". CNN Türk. 8 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2018. 
  30. ^ a b "Reyting sonuçları 14.12.2017 Rating Sonuçları". ucankus.com. 9 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2018. 
  31. ^ a b "Rating". Medyatava. 11 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2018. 
  32. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 11 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2018. 
  33. ^ a b "11.01.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 11 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2018. 
  34. ^ a b "Rating". Medyatava. 12 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2018. 
  35. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 12 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Şubat 2018. 
  36. ^ a b "01.02.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 17 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2018. 
  37. ^ a b "Rating". Medyatava. 12 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2018. 
  38. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 18 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2018. 
  39. ^ a b "22.02.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 24 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2018. 
  40. ^ a b "Rating". Medyatava. 12 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mart 2018. 
  41. ^ a b "15.03.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 24 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2018. 
  42. ^ a b "Rating". Medyatava. 26 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mart 2018. 
  43. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 14 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2018. 
  44. ^ a b "4.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 14 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2018. 
  45. ^ a b "Rating". Medyatava. 16 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2018. 
  46. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2018. 
  47. ^ a b "26.04.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 28 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Nisan 2018. 
  48. ^ a b "Rating". Medyatava. 8 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2018. 
  49. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 17 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2018. 
  50. ^ a b "17.05.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 19 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2018. 
  51. ^ a b "Rating". Medyatava. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2018. 
  52. ^ a b "31.05.2018 Rating Sonuçları". ucankus.com. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Haziran 2018. 
  53. ^ a b "Reyting Sonuçları". acunn.com. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Haziran 2018.