Binbir Gece (3. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Binbir Gece
3. sezon
Ülke Türkiye
Bölüm sayısı24
Yayın
KanalKanal D
Orijinal yayın tarihi16 Eylül 2008 (2008-09-16)-12 Mayıs 2009 (2009-05-12)
Binbir Gece bölümleri

Binbir Gece dizisinin üçüncü sezonu 16 Eylül 2008'de Türkiye'de Kanal D'de yayınlanmaya başladı ve 12 Mayıs 2009'da sona erdi. Tüm sezonun senaristleri Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta ve yönetmenliğini Kudret Sabancı yaptı.

Üçüncü sezon toplam 24 bölümden oluştu ve Türkiye'de salı akşamları gösterildi. Dizinin üç sezonunun tüm bölümleri yayınlandığı gün reyting sıralamasında ilk üçte yer aldı.

Teknik ekip[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin prodüksiyonu TMC tarafından gerçekleştirildi ve dizi Türkiye'de Kanal D'de yayınlandı. Dizinin yapımcısı Erol Avcı. Tüm sezonun yönetmenliğini Kudret Sabancı yaptı.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

3. sezon (2008-2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yönetmen Senarist(ler) Reyting Orijinal yayın
tarihi
Değer Sıralama
1 67 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 16 Eylül 2008
Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan düğünün etkisinden kurtulmaya çalışırlar. Gerçek babasının annesine yazdığı mektupları bulan Kerem, Seval’den geçmişin hesabını sorar. Herkesten habersiz dünya evine giren Burak ve Sezen, balayının tadını çıkarırlar. Kerem’in yine kendi sorunlarına gömülmesi Bennu’yla arasını açar. Burhan, Ahu ve annesinin boşanma pazarlığına son noktayı koyar. Ahu kendini yeni bir maceraya atar. Nadide, Ali Kemal ve kızlar, Füsun’un karşısına yeni bir sürprizle çıkarlar. Paris’e yerleşmeye karar veren Peride, Firdevs’i de yanında götürmek ister. Burak’ı unutamayan Melek’i teselli etmek Mert’e düşer. Şehrazat ve Onur arasında yeni bir gerilim oluşur.
2 68 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 23 Eylül 2008
Onur’un bitmeyen kıskançlığı Şehrazat’ı kaygılandırmaktadır. Kerem, Eda’nın Şehrazat’ı nasıl tanıdığını öğrenir. Kerem, babası Semih’in karşısına bu kez özür dilemek için çıkar. Balayından dönen Burak ve Sezen, yeni evlerine yerleşirler. Ancak Sezen’in içini baba korkusu sarmıştır. İkisinin evlilik haberi, Semih ve Seval’de çok farklı tepkilere neden olur. Ahu’yla boşanmak için mahkemeye başvuran Ali Kemal, babasına Füsun’la yeniden birleşmek istediğini açıklar. Ahu, yanında kaldığı Tamer ve Oya tarafından tehlikeli bir oyuna dahil edilir. Ali Kemal ve kızlarıyla birlikte gittiği davette Füsun’u şoka uğratacak bir sürpriz beklemektedir. Eda, Şehrazat’ın eskiden tanıdığı Özcan Hoca’yı Binyapı’nın açtığı resim sergisine getirir.
3 69 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 7 Ekim 2008
Şehrazat kimden geldiğini bilmediği çiçeğin gerginliğini yaşamaktadır. Seval’in kalp krizi geçirdiğini öğrenen Onur ve Şehrazat hastaneye koşarlar. Hastane koridorunda bir araya gelen Kerem, Bennu, Melek ve Burak arasında tansiyonu yüksek bir çatışma yaşanır. Şehrazat’ın yeni bir ihaleye girmek istemesi Onur’la aralarında yeni bir tartışmaya yol açar. Onur ve Şehrazat arasındaki gerginlik, Kaan ve Nilüfer’e de yansımaktadır. Selim’in Buket’e resim dersi vermek için eve gelmesi Füsun’da büyük paniğe yol açar, Nadide’yi ise çıldırtır. Tamer ve Oya’nın baskısına dayanamayan Ahu ne yapacağını bilememektedir. Burak’ı kaybettiğini kabul edemeyen Melek’e en büyük destek Eda’dan gelir. Eda, Şehrazat’a yeni bir tuzak hazırlamaktadır.
4 70 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 14 Ekim 2008
Şehrazat’a gelen şüpheli bir elektronik posta, Onur’un içine kurt düşürür. Şehrazat, Mihriban’la birlikte gittiği Bakü’den yalnız döner. Firdevs’in Nilüfer’e aşırı düşkünlüğü Şehrazat’ı rahatsız etmektedir. Kerem izini kaybettiren babası Semih’i aramaktadır. Melek, Burak’la arasını iyi tutmaya çalışır. Kerem’in Burak ve Sezen’in evliliğini onaylaması Bennu’yu çileden çıkarır. Selim Hoca, Füsun’un peşini bırakmayınca, Nadide yine duruma el koymak zorunda kalır. Burçin bebeğin doğum günü nedeniyle bütün aile Burhan’ın evinde bir araya gelir. Yeni hayatına ve mesleğine kolayca uyum sağlayan Ahu, tehlikeli hesaplar peşindedir. Eda sınır tanımadan ortalığı karıştırmaya devam eder. Onur ve Şehrazat’ın ilişkisini büyük bir tehlike beklemektedir.
5 71 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 28 Ekim 2008
Onur’un kıskançlıkları Şehrazat’ı çok bunaltmaktadır. Kerem’den umduğu ilgiyi göremeyen Bennu, mutsuz bir hamilelik yaşamaktadır. Seval’in Kerem’le barışma çabası yine ters teper. Şehrazat’la gizli bir aşk yaşadığı yanılgısına kapılan Özcan Hoca’nın habersiz ziyareti Şehrazat’ı tedirgin eder. Haftalar sonra babaları Semih’in izine rastlayan Kerem ve Sezen, sevinç ve hüznü bir arada yaşar. Selim’den kurtulamayan Füsun korkulu günler geçirmektedir. Ahu’nun annesi son bir pazarlık için Nadide’nin kapısına gelir. Kendine Tamer’den gizli müşteri bağlayan Ahu’yu büyük bir tehlike beklemektedir. Kıskançlığıyla baş edemeyen Onur, Şehrazat için umulmadık bir yola başvurur.
6 72 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 4 Kasım 2008
Kızının resim hocası Selim’in tecavüz girişimiyle karşı karşıya kalan Füsun ölümcül bir korku içindedir. Kendisini birilerinin izlediğinden şüphelenen Şehrazat büyük bir paniğe kapılır. Takip olayı Şehrazat ve Onur arasında yeni bir gerilime neden olur. Onur’un Şehrazat’ı izlettirdiğini öğrenen Eda’nın eline yeni bir koz geçmiştir. Kerem, Bennu’yla ilişkisini düzeltmeye çalışır. Ele avuca sığmayan baba Semih, hem Kerem’i hem de Sezen’i kaygılandırmaktadır. Mert’in kalbini kıran Melek barışmak için çırpınmaktadır. Randevuevinde de sorun çıkaran Ahu’yu zor günler beklemektedir. Şehrazat, Onur’un kendisini takip ettirdiğine ilişkin bir ipucu yakalar.
7 73 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 11 Kasım 2008
Onur’un kendisini adım adım izlettiğini öğrenen Şehrazat büyük bir çıkmaza girer. Füsun hapishanede sancılı günler geçirirken, Buket ve Burcu’nun psikolojisi hızla bozulmaktadır. Burhan, Füsun’un hapisten kurtulması için var gücüyle uğraşır. Nadide, Füsun’un başına gelenlerden dolayı kendini suçlamaktadır. Ali Kemal ve Ahu, uzun bir aradan sonra bu kez mahkemede karşı karşıya gelir. Semih’in yine içkiye başlayıp işini boşlaması Sezen’i tedirgin eder. Bennu ve Sezen’in karşılaşması bu kez şaşırtıcı bir sonuç doğurur. Kapısına dayanan beklenmedik bir misafir Eda’yı çileden çıkarır. Onur’un güvenini hiçbir zaman kazanamadığını düşünen Şehrazat’ı büyük bir tehlike beklemektedir.
8 74 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 18 Kasım 2008
Onur’dan ayrılmayı kafasına koyan Şehrazat, tehlikeli bir kazayla karşı karşıyadır. Acı çeken Şehrazat ve pişmanlık içinde kıvranan Onur arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Annesinin yıllar sonra ortaya çıkması Eda’yı altüst eder. Bennu’nun Sezen’le görüşmek istemesi Kerem ve Burak’ı mutlu eder. Seval artık kendi safında görmediği Bennu’ya sert ithamlarda bulunur. Semih’in başına gelen acı olaydan kimse uzun süre haber alamaz. Buket ve Burcu’nun, hapishane ortamına alışmaya çalışan Füsun’u ziyareti dokunaklı anlara neden olur. Eda’yı Şehrazat’ın ofisinde gören Nadide geçmişi kurcalamaya başlar. Eda’nın Özcan Hoca’yı Şehrazat konusunda yeniden kışkırtmaya çalışması sert bir çatışmaya neden olur. Binyapı’da ekonomik krizin sinyalleri duyulmaya başlar…
9 75 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 2 Aralık 2008
İşlediği cinayetin paniğini yaşayan Eda şimdi de Şehrazat’ın bilgisayarına ulaşmak için çırpınır. Birbirinden ayrı kalan Onur ve Şehrazat, özlem ateşiyle yanmaktadır. İlişkileri nihayet düzelen Kerem ve Bennu’yu doğum heyecanı sarmıştır. Sürpriz bir ziyaretçinin söyledikleri Sezen’i Burak’la ilgili derinden sarsar. Kerem ve Sezen babalarının başına gelenlerden henüz haber alamamışlardır. Füsun’un ilk duruşması Evliyaoğlu ailesinde büyük bir heyecan yaratır. Eda hiç beklemediği bir tehditle karşı karşıya kalır. Şehrazat eski kaynanası Nadide’ye Onur’dan ayrılacağını açıklar. Onur ve Kerem, Binyapı’yı ekonomik krizden kurtarmak için yeni çareler aramaktadır.
10 76 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 16 Aralık 2008
Karnındaki bebeğinin kalp atışı duran Bennu acil doğuma alınır. Bir süredir ayrı yaşayan Onur ve Şehrazat, büyük sıkıntılar geçiren Bennu ve Kerem’in yanında karşı karşıya gelirler. Nadide, Ahu’nun polis tarafından basıldığını Burhan’dan saklamaya çalışır. Utanç içindeki Ahu’nun annesi, Nadide’den af ve yardım dilemeye koşar. Hapisten çıktıktan sonra eski yuvasına dönen Füsun buruk bir sevinç yaşamaktadır. Babasının başına gelenlerden nihayet haberdar olan Sezen büyük bir yıkım içindedir. Eda işlediği cinayete tanık olan inşaat işçisinin tehdidi altındadır. Onur, Binyapı’yı kurtarmanın çarelerini aramaktadır. Bennu’nun yaşadığı acıya tanık olan Şehrazat kendi hayatıyla ilgili önemli bir karar alır.
11 77 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 23 Aralık 2008
Gece yarısı gelen davetsiz misafir Onur’u şoke eder. Bebeğini kaybeden Bennu hızla bunalımın içine düşer. Bennu’yla normal bir iletişim kuramayan Kerem, derin bir mutsuzluk yaşamaktadır. Şehrazat ve Bennu arasında hiç beklenmedik bir çatışma olur. Ekonomik krizin sarstığı Binyapı Ailesi uzun bir süreden sonra ilk kez bir araya gelir. Babasını kaybeden Sezen’in yası sürerken, Burak mutlu günlerine dönmek için çırpınmaktadır. Aylar sonra ilk kez baş başa kalan Füsun ve Ali Kemal arasında sert bir hesaplaşma yaşanır. Burhan, Ahu’nun randevuevinde basıldığını sürpriz bir şekilde öğrenir. Eda’nın işadamlarına fısıldadığı bilgiler Binyapı’yı daha da zor durumda bırakır.
12 78 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 10,90[1] 1 30 Aralık 2008
Nadide ve Füsun, Ali Kemal’i intihar etmekten vazgeçirmeye çalışırlar. Şehrazat’ın kalbini kıran Bennu pişmanlık içinde kıvranır. Bennu nedeniyle Onur ve Kerem arasında sert bir tartışma yaşanır. Sezen’in aniden çekip gitmesi Burak’ı sarsmıştır. Burhan, ekonomik darboğaza giren Binyapı’ya sürpriz bir teklifle gelir. Psikolojisi hızla bozulan Bennu’nun yaptığı ağır bir suçlama Kerem’i çılgına çevirir. Kerem ve Eda arasında tehlikeli bir yakınlaşma başlar. Melek, Mert’le ilişkisini düzeltmek için çırpınmaktadır. Nadide ve Eda yıllar sonra karşı karşıya gelir. Eda’nın bir itirafı Şehrazat’ı şaşkına çevirir.
13 79 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 9,90[2] 1 13 Ocak 2009
Kerem, Eda ile tehlikeli bir aşk oyununa yelken açıyor. Bennu’nun psikolojisi giderek bozulurken, Kerem teselliyi Eda’nın kollarında arar. Eda’nın önemli bir sırrını bilen Nadide, panik halinde Şehrazat’ı uyarır. Şehrazat ve Kerem, doktora gitmesi için Bennu’yu ikna ederler. Füsun’un cinayet işlediğinin duyulması Burcu’ya okulda çok zor günler geçirtir. Sezen’in boşanma davası açtığı Burak, Melek’le yeniden birlikte olmanın yollarını aramaktadır. Onur, Şehrazat, Kerem ve Bennu ilk kez birlikte çıktıkları tatilde gerilimli anlar yaşarlar. Eda kendisini dolandırdığını bilmediği annesiyle hiç ummadığı bir şekilde karşılaşır. Tatil dönüşünde Onur ve Şehrazat’ı tatsız bir gelişme beklemektedir. Bennu’dan ümidini kesen Kerem çok önemli bir hata yapar.
14 80 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 9,80[3] 2 27 Ocak 2009
Kerem’in Şehrazat’la ilgili söylediği sır Eda’yı şoke eder. Şehrazat, tehlikeli bir yalancı olduğunu öğrendiği Eda’nın Binyapı’yla ilişkisinin kesilmesini ister. Ancak Onur bu konuda Kerem’i ikna etmekte zorlanır. Kerem’in Eda’yla beraberliğinden habersiz olan Bennu içki batağında debelenmektedir. Eda’nın annesi bir kez daha Binyapı’ya gelir. Burak ve Mert arasında Melek’i kazanmak için açık bir savaş başlar. Katilin kızı dendiği için okulda zor günler geçiren Burcu’nun imdadına dedesi Burhan yetişir. Kerem’in kendisini aldattığını düşünen Bennu yeni bir skandala neden olur. Beklenmedik biri Nadide’yi ziyaret eder.
15 81 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 11,70[4] 1 10 Şubat 2009
Şehrazat’ın sırrı ortaya çıkıyor, ardından da herkes birbirini suçluyor. Kerem’den Şehrazat ve Onur’un sırrını öğrenen Eda, Nadide’nin kapısına dayanır. Eda’nın anlattıkları Nadide ve Burhan’ı birbirine düşürür. Otelde Kerem’i basmaya niyetlenen Bennu, yeni bir rezalete neden olur. Krizleri giderek artan Bennu, alkol tedavisi için bir kliniğe yatmaya razı olur. Suçluluk içinde kıvranan Kerem, Eda’yı hayatından çekilmesi için sert bir şekilde uyarır. Burak ve Melek’in yeniden yakınlaşması Mert’i çok rahatsız eder. Ali Kemal, Ahu’dan boşanma sevincini yaşarken, Füsun evdeki gerilimden dolayı çok tedirgindir. Şehrazat ve çocuklar Firdevs’in eve dönmesi için Onur’a baskı yaparlar. Eda konusunda Şehrazat’ı uyarmak için Burhan’ı ikna edemeyen Nadide harekete geçer.
16 82 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 14,80[5] 1 17 Şubat 2009
Siyah gecenin sırrının ortaya çıkmasıyla birlikte bütün dengeler bozuluyor. Herkesten sakladığı sırrının Onur’un söylediğini düşünen Şehrazat kriz geçirmektedir. Büyük sırrın ortaya çıkmasına neden olan Kerem pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Klinikten kaçan Bennu hiç ummadığı bir saldırıyla karşı karşıya kalır. Şehrazat ortadan kaybolduktan sonra karşı karşıya gelen Onur ve Burhan ilk kez birbirine girerler. Üst üste yaşadığı gerilimlere dayanamayan Nadide fenalaşır. Herkesi birbirine düşüren Eda kaçacak delik aramaktadır. Kerem, Eda’nın peşine düşer. Onur, Kerem’le ortaklığını kesin olarak bozmaya karar verir. Şehrazat, Onur’dan boşanmak için harekete geçer.
17 83 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 12,84[6] 1 10 Mart 2009
Kurşunlara hedef olan Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Üst üste atılan kurşunlara hedef olan Kerem kan gölünün içinde yatmaktadır. Kerem’in kendisiyle görüşmek istemediğini düşünen Bennu kriz geçirir. Onur, Şehrazat’ı bulabilmek için her yeri aratır. Şehrazat, Kaan’la birlikte yeni bir hayat kurmak için plan yapmaktadır. Emniyet Müdürlüğü, Kerem’e ateş açanları bulmak için geniş bir soruşturma açar. Binyapı ailesini sorguya çeken emniyette tüm şüphe okları Onur’u göstermektedir. Nadide’nin nükseden baş ağrıları Burhan’ı kaygılandırmaktadır. Şehrazat’la ortak sırları nedeniyle Onur’a öfkeli olan Burhan sürpriz bir adım atar. Herkesi birbirine düşüren, arkasında cinayet ve hırsızlık suçları bırakan Eda ortadan kaybolur. Hem siyah gecenin sırrını kimin açıkladığının, hem de cinayete teşebbüs edenin kim olduğunun ortaya çıkması Kerem’in hayata dönmesine bağlıdır.
18 84 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 12,34[7] 1 17 Mart 2009
Kurşunlara hedef olan Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Onur işlemediği bir suç nedeniyle emniyetteki sorgusunda ter dökmektedir. Herkes yoğun bakımda yatan Kerem’in hayata dönmesini beklemektedir. Onur’un aklanması Kerem’in hayata dönmesine ve Eda’yla ilişkisini itiraf etmesine bağlıdır. Kerem’in Eda’nın evinde unuttuğu kol düğmeleri Bennu’ya yeni bir hayal kırıklığı ve kriz yaşatır. Kendine oğlu Kaan’la yeni bir hayat kurmaya çalışan Şehrazat bir mimarlık ofisinde işe başlar. Burhan, unutkanlıkları ve asabiyeti nedeniyle evde huzursuzluk yaratan Nadide’ye söz geçirememektedir. Yeni ticari girişimleriyle kendine güveni gelen Ali Kemal, Füsun’a büyük bir sürpriz yapar. Şehrazat’ın Onur’dan boşanmak için açtığı dava sonuçlanır.
19 85 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 10,79[8] 2 31 Mart 2009
Şehrazat hayatını tamamen değiştirecek yeni bir teklifle karşı karşıya kalıyor. Şehrazat, kurmaya çalıştığı yeni hayatında ve oğlu Kaan’la ilişkisinde büyük zorluklar yaşamaktadır. Şehrazat’ı tekrar kazanamayacağını düşünen Onur, özel hayatında tamamen dağıtmaya başlar. Hem Bennu ile hem de Onur’la ilişkisini düzeltemeyen Kerem, suçluluk içinde kıvranmaktadır. Eda sürekli kimlik değiştirerek polisten kaçmaktadır. Bennu af dilemek için gittiği Onur’un evinden gözyaşları içinde ayrılır. Burhan, hastalık belirtileri giderek artan Nadide’yi ameliyat olma konusunda ikna edememektedir. Ali Kemal ve Gani her geçen gün kumar batağına saplanırlar. Şehrazat hayatını tamamen değiştirecek yeni bir teklifle karşı karşıya kalır.
20 86 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 9,67[9] 2 14 Nisan 2009
Şehrazat’ın Kaan’ı getirmesi Nadide’yi çok mutlu eder. Şehrazat, Nadide’yi ameliyat olması için ikna etmeye çalışır. Her şeyin eskisi gibi olmasını isteyen Bennu’nun düzenlediği yemekte sert tartışmalar yaşanır. Evlenme teklifi eden Engin, Şehrazat’ın cevabını sabırsızlıkla beklemektedir. Yeniden bir araya gelme ümidini tamamen kaybeden Onur, hayatındaki Şehrazat ve Kaan’a ait izleri yok etmek ister. Polisin yakın takibe aldığı Eda yurtdışına kaçmak için girişimde bulunur. Tüm aile Nadide’nin ameliyat masasından sağ salim kalkmasını beklemektedir. Artan kumar borcu Ali Kemal’i zor durumda bırakır. İlişkisi bir türlü düzelmeyen Kerem ve Bennu arasındaki gerginlik can yakıcı bir olaya neden olur.
21 87 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 10,44[10] 1 21 Nisan 2009
Kerem’le ilişkisi çıkmaza giren Bennu son çareyi intiharda bulur. Şehrazat ve Engin evlilik öncesinde çocuklarını birbirlerine yakınlaştırmaya çalışırlar. Onur’u özleyen Kaan, Şehrazat’ın Engin’le evlilik kararına tepki gösterir. Nadide’nin gözlerini açmasını bekleyen Burhan hastanede sabah - akşam nöbet tutmaktadır. Burhan ve Nadide hastanede kendi dertlerine düşmüşken, Ali Kemal ve Gani kumar borcu nedeniyle tehdit altındadır. Her çırpınışında biraz daha dibe batan Eda iyice köşeye sıkışır. Engin’in eski karısı Şehrazat’ın varlığından rahatsız olur. Şehrazat ve Kaan’ın özlemine dayanamayan Onur sürpriz bir adım atar.
22 88 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 10,05[11] 2 28 Nisan 2009
Onur’un Kaan’ı da alıp gelmesine Şehrazat sert bir tepki veriyor. Onur’un kucağına Kaan’ı alıp gelmesi Şehrazat ve Engin’i şaşkına çevirir. Kaan’ın Onur özlemi Şehrazat’ı zor durumda bırakmaktadır. Onur’un kendini göstermesi Engin’de ciddi kaygılara neden olur. Engin’in eski karısı Beyza da Şehrazat’ın varlığından çok rahatsızdır. Şehrazat’tan ümidini kesen Onur, Bennu’ya içini döker. İşlediği suçları gazeteye yansıyan Eda için çember iyice daralmıştır. Füsun bulunan arabasına sevinirken, kumar borcunu ödeyemeyen Ali Kemal ve Gani için tehlike çanları çalmaktadır. Kerem ayrılma kararında ısrarlı olan Bennu’yla arasını düzeltmek için çırpınmaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Eda ürkütücü bir adım atar.
23 89 Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 10,74[12] 2 5 Mayıs 2009
Eda kendi sonunu hazırlarken etrafına büyük bir korku ve gerilim saçar. Şehrazat’ın büyük bir panikle Onur’u araması Engin’e güven problemi yaşatır. Bennu’nun boşanmak için mahkemeye başvurması Kerem’i şaşkına çevirir. Şehrazat ve Engin’in evlenme kararı karşısında eski eş Beyza, farklı bir taktik geliştirir. Şehrazat’ın evleneceğini Kaan’dan öğrenen Burhan ve Nadide çok tedirgin olurlar. Engin hayatını bir an önce birleştirmek istediği Şehrazat’a yüzük uzatır.
24 90
(Final)
Kudret Sabancı Yıldız Tunç, Mehmet Bilal, Murat Lütfü ve Ethem Yekta 12,36[13] 1 12 Mayıs 2009
Şehrazat’ın Engin’le evlenmeye karar vermesi Onur’un dengesini altüst eder. Bennu, Kerem’den boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Kerem, Bennu’yu boşanma kararından vazgeçirmeye çalışır. Onur ve Kerem’in mutsuzlukları iş ilişkilerine de yansımaktadır. Hırsızlık suçuyla hapse giren Ali Kemal ve Gani, Burhan’ın aldığı hayati kararlar karşısında şoke olurlar. Kerem evleneceğini yeni öğrendiği Şehrazat’a sürpriz bir adım atar. Kerem’in holdingten ayrılma kararı Onur’u çok şaşırtır. Bennu her şeyi geride bırakarak uzun bir yolculuğa çıkar. Şehrazat Engin’le nikâh masasına oturur…

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "30 Aralık 2008 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  2. ^ "13 Ocak 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  3. ^ "27 Ocak 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  4. ^ "10 Şubat 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  5. ^ "17 Şubat 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  6. ^ "10 Mart 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  7. ^ "17 Mart 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  8. ^ "31 Mart 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  9. ^ "14 Nisan 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  10. ^ "21 Nisan 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  11. ^ "28 Nisan 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  12. ^ "5 Mayıs 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015. 
  13. ^ "12 Mayıs 2009 reyting sıralaması". ucankus.com. 16 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2015.