Beren Saat'in kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türk oyuncu Beren Saat'in kazandığı ve aday gösterildiği ödüller sinema ve televizyon alanındaki katkılarının sonucudur.

Ödüller ve adaylıklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Altın Kelebek Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Kategori Sonuç
2009 Aşk-ı Memnu En İyi Kadın Oyuncu Kazandı
2010 Aşk-ı Memnu En İyi Kadın Oyuncu Kazandı

Antalya Televizyon Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Kategori Sonuç
2010 Aşk-ı Memnu En İyi Dizi Kadın Oyuncu Adaylık
2011 Fatmagül'ün Suçu Ne? En İyi Dizi Kadın Oyuncu Adaylık

Diğer[değiştir | kaynağı değiştir]

Ödülleri ve Adaylıkları
Yıl Ödül Kategori Dizi - Film Sonuç
2008 Altın Lale Güzel Sanatlar Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu(Dizi) Hatırla Sevgili Kazandı
2009 Kabataşlılar Derneği En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Güz Sancısı Kazandı
2009 Yıldız Teknik Üniversitesi En Beğenilen Kadın Oyuncu Aşk-ı Memnu Kazandı
2009 Beykent Üniversitesi Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Aşk-ı Memnu Kazandı
2010 Sinema Burada Festivali Genç Oyuncu Gecenin Kanatları Kazandı
2010 Elle Stil Ödülleri Stil Sahibi Kadın Oyuncu Kazandı
2010 Ayaklı Gazete En İyi Drama Kadın Oyuncu Aşk-ı Memnu Kazandı
2010 Türkiye Konuşuyor Dergisi Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Aşk-ı Memnu Kazandı
2010 Kadir Has Üniversitesi Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Aşk-ı Memnu Kazandı
2010 Galatasaray Üniversitesi Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Aşk-ı Memnu Kazandı
2010 Marmara Üniversitesi Dizi Oyuncusu (Kadın) Aşk-ı Memnu Kazandı
2011 Yıldız Teknik Üniversitesi En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2011 Doğuş Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2011 Reklamcılar Derneği En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2011 2. Quality Magazin Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2011 Esenler Belediyesi Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2011 Dumlupınar Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 Kadir Has Üniversitesi En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 Ayaklı Gazete Yılın En İyi Drama Kadın Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 Haydarpaşa Lisesi Zirvedeki Oyuncu(Kadın) Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 11. ROTABEST Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 Seul Uluslararası Drama Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Fatmagül'ün Suçu Ne? Adaylık
2012 25. Uluslararası Tüketici Zirvesi En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2012 Şişli Meslek Yüksekokulu En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2013 TUROB Teşekkür Ödülü Aşk-ı Memnu Kazandı
2013 Bilkent Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? Kazandı
2013 GQ Man of The Year 2013 Yılın Kadını Kazandı
2014 Milliyet Sanat Dergisi En İyi Kadın Oyuncu Benim Dünyam Kazandı
2014 Yıldız Teknik Üniversitesi En İyi Sinema Kadın Oyuncu Benim Dünyam Kazandı
2014 İstanbul Teknik Üniversitesi Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Benim Dünyam Kazandı
2014 Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın TV Kadın Oyuncusu İntikam Adaylık
2014 Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın Sinema Kadın Oyuncusu Benim Dünyam Kazandı
2014 Ayaklı Gazete Yılın En İyi Drama Kadın Oyuncusu İntikam Adaylık
2014 Premio Apes En İyi Uluslararası Kadın Oyuncu Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Aşk-ı Memnu Kazandı
2015 Elele Avon Kadın Ödülleri Sosyal Sorumluluk Adaylık
2015 Haliç Üniversitesi Yılın En'leri En İyi Reklam Filmi (Kenan Doğulu ile birlikte) Arçelik Kazandı
2016 6.Ayaklı Gazete Ödülleri En İyi Dönem Dizisi Kadın Oyuncusu Muhteşem Yüzyıl Kösem Adaylık
2016 Ege Üniversitesi 5.Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem Adaylık
2016 Moon Life Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem Adaylık
2016 16.Murex D'or Ödülleri En İyi Yabancı Kadın Oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem Kazandı
2017 Latina Turkish Awards En İyi Kadın Oyuncu Aşk-ı Memnu Kazandı
2017 Latina Turkish Awards En Seksi Kadın Oyuncu Aşk-ı Memnu Kazandı
2017 Ulusal Dayanışma Platformu Ulusal Duruş Onur Ödülü Kazandı
2017 İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Onursal Ödülleri Yılın En Duyarlı Kadın Oyuncusu Kazandı
2017 Okan Üniversitesi Yılın En'leri Ödülleri Toplumsal Duyarlılık Özel Ödülü Kazandı
2017 44.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Kendi Mucizesini Yaratanlar Kazandı
2020 18.Yıldız Teknik Üniversitesi Onur Ödülü Atiye Kazandı
2020 3.Uluslararası İzmir Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Atiye Kazandı
2020 Social Media Awards Turkey En İyi Facebook Kadın Oyuncusu Kazandı
2020 KizlarSoruyor 2020'nin En'leri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Atiye Kazandı
2021 İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Klübü Mavi Elma Ödülleri'21 Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Atiye Kazandı