İçeriğe atla

Şablon tartışma:Resim yükleme uyarısı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ben bu şablonun madde düzenlemeyle ilgili olomamasından ötürü standartizasyona kurban gitmesini istemediğim için işlemi geri aldım. Önce tartışalım lütfen. Teşekkürler. --Manco Capac 07:32, 7 Temmuz 2008 (UTC)

  • Yorum Yorum Yeni hâli diğerleriyle uyum açısından daha iyi olmuş. Ama arkadaki sarı renk hoş olmamış bence, civcive dönmüş şablon . Bence diğerleriyle bir uyum içerisinde olması için bu hâli daha uygun. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 00:17, 9 Temmuz 2008 (UTC)
  • Sanırım son hali durumu biraz daha topladı:Kırmızı şerit ekledim. Levent Abi ileti 19:00, 9 Temmuz 2008 (UTC)
  • Turuncu hâli daha hoştu sanki şablonun. --DsMuratileti 20:18, 9 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bence de öyle! GEri dönsek mi ne dersiniz? --Manco Capac 06:03, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bahsettiğim şey, şu anki değişmiş durumunun kalması; ama arka fon renginin değişmesiydi... --DsMuratileti 06:43, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Ben de onu demek istedim yani renge geri dönsek mi? İsterseniz siz bir renk seçimi yapın. Ne de olsa renk uyumu konusunda iyi olduğunuzu biliyoruz. --Manco Capac 08:59, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Aslında sarı üzerine siyah, okunabilirlik açısından en iyi kombinasyon; ama izninizl bir değişiklik yapacağım, umarım daha iyi olur. Resmin arka planında ve çerçevede biraz oynama yapacağım. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 09:25, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Renk daha iyi olmuştu ben de izninizle çerçeveyi biraz değiştirdim. --Manco Capac 10:33, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Sanki kırmızı çerçeve daha bir uyarı gibiydi, daha dikkat çekici gibi. Ama bu hali de olur. Levent Abi ileti 13:45, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bence de kırmızı ya da turuncu çerçeve daha iyi gibi duruyordu. Bu böyle "bir garip" olmuş bana göre. Eğer çerçeve böyle kalacaksa (camgöbeği renginde), arka plan değişmeli bence... --DsMuratileti 13:52, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Rengi eski haline aldım. Bu tartışmayı da kendi adıma toprağa gömdüm. Duma duma dum. Kırmızı mum. --Manco Capac 14:12, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Selam. Anladığım kadarıyla bu etiket bayağı itici. Yenilerimizin mesaj sayfasından kaldırmak isteyen ve fiilen kaldıran etiketlerdendir. Etiketin maksadı yeni üyelerimizi itmek ise sorun yok:)) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:16, 13 Ağustos 2008 (UTC)

  • İtici olmayan ancak bu içeriği de koruyan bir teklifiniz varsa hep beraber değerlendirelim. Ben bu şablonun itici olmasının şekli ile değil de içeriği ile ilgili olduğunu düşünmekteyim. Telif hakları gibi önemli bir konu ne yazık ki internette dolaşan yüzlerce kişiye vurdumduymaz tavırları ve oradan buradan buldukları herşeyi istedikleri gibi kopyalamaya alıştıkları için hep itici gelmiştir, gelmeye de devam edecektir. Ancak bu şablonu en başından beri kullanan biri olarak bir çok kullanıcının da çok faydalı bularak faydalandığını ve bir şeyler öğrendiğini bilmekteyim. Saygılarımla. --Manco Capac 15:30, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Dediğiniz gibi telif hakları önemlidir. Fakat bu hata yapanların çoğu iyi niyetlidir. Ondan dolayı daha neutral olsun istiyorum. Herkesçe kabul edilecek midir bilmiyorum ama Wikipe-tan'lı bir etiket olabilir mi sizce? Takabeg ileti 15:36, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Elinize sağlık. Benim açımdan çok hoş. Arkadaşlarımız ne diyecekler? Aslında Resim:Don't abbreviate as Wiki.png düşünüyordum. Gerç bu daha itici:) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 19:33, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Bence de çok hoş. Ellerine sağlık Dsmurat. Yeni şablonun içeriği diğeriyle aynı sanırım. Çok sevimli, sıcak bir şablon olmuş. İtici değil. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Burak ileti 19:39, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim; büyük oranda Manco Capac arkadaşımızın hazırladığı bu şablondan yararlandım. İçeriği tam aynı değil; kendimce bazı düzeltmeler yaptım metinde. Umarım işe yarayacak bir şey meydana çıkmıştır. Aslında bu şablona da itici diyemeyiz; ama biraz fazla sert gibi. Teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 23:56, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhaba, ben bu şekilde olabilir mi diye bir önermek istiyorum ne dersiniz?
Commons-tan
Commons-tan
Resim bilgilendirme uyarısı!
Yüklediğiniz bazı resim(ler)in, lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik ya da yanlış olduğundan ötürü, silinme sürecine girmiştir.
Vikipedi, telif haklarına çok önem vermektedir. Bu nedenle, Vikipedi'de kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri Vikipedi'nin telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da düzeltiniz. Aksi durumda bu resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Kolay gelsin, iyi çalışmalar... --~~

Fakları:

  1. Resmi değiştirdim. Bu daha anlamlı gibi çünkü elinde foto. mak. var.
  2. %80 değil de %100 yaptım ve sıfır pixelden başlattım.

Ne dersiniz? --Manco Capac 07:21, 14 Ağustos 2008 (UTC)